Grzes Napisano 16 Listopada 2021 Napisano 16 Listopada 2021 25 minut temu, abtb napisał: żubry za stodołą Teraz to chyba migranci 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 16 Listopada 2021 Autor Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, abtb napisał: Żartujesz sobie Ja prosty chłopak z prowincjonalnego miasteczka jestem - żubry za stodołą, wilki w obejściu. Szkoła? A co to jest i z czym to się je Wydaje mi się że ty trochę zbyt pochopnie odczytujesz moje myśli - NIE BĘDZIE krokodyla w ogórkowym kamo (czyli domniemam, że się ucieszyłeś że będę coś lepił z szachownicą) tylko Krokodyl + "ogórek" (być może nawet dwa) I tradycyjnie jak to u mnie - nic w patriotycznym camo - czyli będzie ciekawie a nie nudno Teraz to ty zbyt pochopnie moją reakcję oceniłeś... ja nic nie zakładam przyjąłem tak jak powiedziałeś. A kto powiedział, że musi być z szachownicą to, że zrobiłem kilka szachownicą od razu musi być patriotycznie... bój się boga i opieki społecznej Edytowane 16 Listopada 2021 przez Mitrandir 1 Cytuj
Matys Napisano 16 Listopada 2021 Napisano 16 Listopada 2021 W dniu 15.11.2021 o 12:40, Mitrandir napisał: NH-90? Ja tam jestem jak najbardziej na tak - to moim zdaniem bardzo ładny śmigłowiec, pomijając już kontrowersję wobec jego użyteczności i awaryjności. Od siebie bym jeszcze zaproponował, żeby był po fińsku tudzież omańsku - to bardzo piękne kamuflaże 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 16 Listopada 2021 Autor Napisano 16 Listopada 2021 23 minuty temu, Matys napisał: Ja tam jestem jak najbardziej na tak - to moim zdaniem bardzo ładny śmigłowiec, pomijając już kontrowersję wobec jego użyteczności i awaryjności. Od siebie bym jeszcze zaproponował, żeby był po fińsku tudzież omańsku - to bardzo piękne kamuflaże Fin jest w planach... jak i 3 inne Cytuj
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Napisano 19 Listopada 2021 Wyposażenie dodatkowe... ... i dłubiem dalej 7 Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 Oho, magik samochoda będzie robił W końcu zaczyna się najciekawsza część warsztatu Paczam z ogromnym zainteresowaniem. Szykuje się odlotowy zestaw. 1 Cytuj
barszczo Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 Świetny ten Mi-6. Przy tym Ziłku widać dopiero że to kawał modela jest. 1 1 Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) 22 minuty temu, barszczo napisał: kawał modela jest. Kawał? Panie, tu trzeba 70x60 cm czystej powierzchni żeby to bezpiecznie postawić. To kloc jakiś jest a nie model (mam trzy takie kloce, czwarty w drodze ) Edytowane 19 Listopada 2021 przez abtb 1 Cytuj
Grzes Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 1 godzinę temu, Mitrandir napisał: Wyposażenie dodatkowe... Wreszcie 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Napisano 19 Listopada 2021 Godzinę temu, barszczo napisał: Świetny ten Mi-6. Przy tym Ziłku widać dopiero że to kawał modela jest. Dlatego właśnie go robię bardzo ładnie podkreśla wielkość mi 6 Poza tym tak jak było na zdjęciu jest naturalnym uzupełnieniem tej maszyny. 1 godzinę temu, abtb napisał: Oho, magik samochoda będzie robił W końcu zaczyna się najciekawsza część warsztatu Paczam z ogromnym zainteresowaniem. Szykuje się odlotowy zestaw. No Cieszę się bardzo... wreszcie coś ci się spodobało 17 minut temu, Grzes napisał: Wreszcie Cholera... mogłem zrobić sam samochód 43 minuty temu, abtb napisał: (mam trzy takie kloce, czwarty w drodze ) Tylko pogratulować A jak się czuje mamusia 1 Cytuj
Grzes Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 17 minut temu, Mitrandir napisał: Godzinę temu, abtb napisał: (mam trzy takie kloce, czwarty w drodze ) Tylko pogratulować A jak się czuje mamusia O kurła... Szach-Mat! 1 2 Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 2 godziny temu, Mitrandir napisał: Cholera... mogłem zrobić sam samochód Ale wiesz, że wtedy musiałbyś opuścić swoją strefę komfortu (warsztat w dziale Śmigłowce) i robić go w dziale "Samochody cywilne" A tam amatorzy śmigłowców wcale nie zaglądają (no może poza Gryszką - on to zagląda wszędzie, nawet w czarne dziury) bo tam wilce jakieś, za każdego paprocha biczują Cytuj
slawbo Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 3 godziny temu, abtb napisał: (mam trzy takie kloce, czwarty w drodze ) Żona wie? 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Napisano 19 Listopada 2021 10 minut temu, abtb napisał: Ale wiesz, że wtedy musiałbyś opuścić swoją strefę komfortu (warsztat w dziale Śmigłowce) i robić go w dziale "Samochody cywilne" A tam amatorzy śmigłowców wcale nie zaglądają (no może poza Gryszką - on to zagląda wszędzie, nawet w czarne dziury) bo tam wilce jakieś, za każdego paprocha biczują Nie chciałbym Cię martwić, ale moja strefa komfortu jest rozległa Wiatraki robię z wyboru, a nie dla tego, że innych nie umiem... 1 Cytuj
Moses Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) Potwierdzam, widziałem ostatnio jak Grzechu robił samolot, I to odrzutowy!!!! Edytowane 19 Listopada 2021 przez Moses 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Napisano 19 Listopada 2021 1 minutę temu, Moses napisał: Potwierdzam, widziałem ostatnio jak Grzechu robił samolot, I to odrzutowy!!!! Zdrajca... Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 12 minut temu, Mitrandir napisał: a nie dla tego, że innych nie umiem... Czyli widoczna na zdjęciu przyczepa też będzie? 1 minutę temu, Moses napisał: widziałem ostatnio jak Grzechu robił samolot, I to odrzutowy! No to mnie zaskoczyłeś 2 minuty temu, Mitrandir napisał: Zdrajca. Oj tam zaraz takie tam. Zwykły "informator" 1 Cytuj
_OldMan_ Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 6 minut temu, abtb napisał: Oj tam zaraz takie tam. Zwykły "informator" SYGNALISTA !!! 2 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Napisano 19 Listopada 2021 27 minut temu, abtb napisał: Czyli widoczna na zdjęciu przyczepa też będzie? No to mnie zaskoczyłeś Oj tam zaraz takie tam. Zwykły "informator" Nie, i drzew też nie ani czołgów które się w nich kryjo... nie będzie a czołgi robiłem ze 20 lat temu... i niech tak pozostanie 1 Cytuj
Moses Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 Grzesiu dbam o to aby Cię nie zaszufladkowano 2 Cytuj
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Napisano 19 Listopada 2021 14 minut temu, Moses napisał: Grzesiu dbam o to aby Cię nie zaszufladkowano Sam się szufladkuje i nie przeszkadza mi to... wygodnie man we swojej szufladce Ciepło cicho i przytulnie 1 Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 No dobra. Pozostawiając już na uboczu te drzewa i te czołgi, które się w nich "kryjo" to ja mam takie pytanie bliżej wątku: - czy ta rama to już tak ostatecznie czy jeszcze ją będziesz uszlachetniał jakimiś przecierkami lub też innymi ajwajami? Ba na chwilę obecną to taka jakaś smutna jest (jakby tylko w podkładzie ) Cytuj
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 9 minut temu, Mitrandir napisał: Niezła nora Ale tą wkrętarą to mnie trochę "rozłożyłeś" Cytuj
Grzes Napisano 19 Listopada 2021 Napisano 19 Listopada 2021 9 minut temu, abtb napisał: Niezła nora Dokładnie. Każdemu takiej życzę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi