Adamsky Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 a w jakich barwach będzie biedahołk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 Yaay swoją drogą ciekawy ten preszejding na zbiornikach. Nie widziałem nigdzie jeszcze żeby tak robić na ukos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, rudy0007 napisał: Podoba mi się ten presz Czekam na dalsze maziu maziu ...dziś japoński malarz Zakosi Mazaki zasiada do kolorków Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Mitrandir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) W dniu 12.12.2021 o 19:51, Mitrandir napisał: ...dziś japoński malarz Zakosi Mazaki zasiada do kolorków Chyba do sake, bo coś tych kolorków nie widać Chyba że mu kolorki Zakosi-li Edytowane 16 Grudnia 2021 przez rudy0007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2021 Godzinę temu, rudy0007 napisał: Chyba do sake, bo coś tych kolorków nie widać Chyba że mu kolorki Zakosi-li Nic ne zakosili... 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Dwa różne 'światła' dwa różne kolory. Czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 W dniu 19.11.2021 o 14:10, Mitrandir napisał: Ciepło cicho i przytulnie Jaką masz moc tej lampy nad pulpitem? Te obrotowe ustrojstwa na buteleczki to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2021 3 godziny temu, Lipstein napisał: Jaką masz moc tej lampy nad pulpitem? Te obrotowe ustrojstwa na buteleczki to skąd? To jest zwykła oprawa jarzeniowa 120 cm 2 x 36 Watt... Zaś kołowrotki robiłem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 W dniu 16.12.2021 o 22:22, Mitrandir napisał: Nic ne zakosili... Szkoda że nierobyl warsztatu. Podrzucil trochę foto . 582 nie ma urządzenia dla pobrania paliwa w powietrzu . Tylko 592. W srodku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2021 Dzięki Robertas jak zwykle cenna pomoc... niestety po czasie trudno to prezent mikołajkowy miał być szybki i łatwy projekt z pudełka będzie z sąndą, z tego co słyszałem są one zamienne i w różnych okresach, dana maszyna może być z, lub bez Może się mylę... wnętrze też robiłem raczej bardziej uproszczone, chociaż starałem się zwaloryzować odrobinę po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Wszystko jest możliwe. Ja to mam nadzieję że Hasegawa wida i najnowsza wersje, Mitsubishi UH-60J II (S-70A-12). Na foto, na gorsze. S tego to można budować i różne amerykańskie wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 25 minut temu, Robertas napisał: Ja to mam nadzieję że Hasegawa wida i najnowsza wersje, Mitsubishi UH-60J II (S-70A-12). Na foto, na gorsze. Ta, Hasegawa wyda coś nowego Widzę koledze się udziela świąteczny optymizm, ale ja bym się raczej spodziewał, że jedyne co Hasegawa wyda to kolejny odgrzewany kotlet z nowym zestawem kalkomanii albo figurkę z anime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) 41 minut temu, Matys napisał: Ta, Hasegawa wyda coś nowego Widzę koledze się udziela świąteczny optymizm, ale ja bym się raczej spodziewał, że jedyne co Hasegawa wyda to kolejny odgrzewany kotlet z nowym zestawem kalkomanii albo figurkę z anime. Ja nie liczę na zupełnie nowy model. Mnie wystarczy i nowa ramka z nowymi detalami, jak w tym modelu, co zbudował Grzegorz. Jeżeli już marzyć o nowym japończyku, to bardziej chciałby taki model;) Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Robertas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Nowa ramka to nadal nowe formy i cały proces projektowania do przejścia - Hasegawa zdecydowanie tego nie zrobi, w ostatnim czasie poza takimi świństwami: Ostatni nowy lotniczy model jaki wydali to F-35B w 2018 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Robertas napisał: Wszystko jest możliwe. Ja to mam nadzieję że Hasegawa wida i najnowsza wersje, Mitsubishi UH-60J II (S-70A-12). Na foto, na gorsze. S tego to można budować i różne amerykańskie wersje. Jest konwersja z Armycast do UH-60 która umożliwia przebudowę wydechów na te na górnym blackhawku i dedykowana jest do hasegawy plus jeszcze parę przydasi https://www.mojehobby.pl/products/UH-60-A-L-Blackhawk-Upgrade-Set.html Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 2 godziny temu, Mitrandir napisał: Jest konwersja z Armycast do UH-60 która umożliwia przebudowę wydechów na te na górnym blackhawku i dedykowana jest do hasegawy plus jeszcze parę przydasi https://www.mojehobby.pl/products/UH-60-A-L-Blackhawk-Upgrade-Set.html Mam wszystkie konwersje od Armycast M&M, ale bardziej lubię wtryskowe detale. Teraz do kolegi Matys. Od tego modelu, Hasegawa wkłada nowe ramkę z nowymi detalami. A od tego modelu, do nich dołączyli jeszcze i sondę do pobierania paliwa. UH-60J(SP) Rescue Hawk, Hasegawa 02271 (2018) (scalemates.com) Wienc wszystko jest mozlywe, miejmi cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 3 minuty temu, Robertas napisał: Mam wszystkie konwersje od Armycast M&M, ale bardziej lubię wtryskowe detale. Teraz do kolegi Matys. Od tego modelu, Hasegawa wkłada nowe ramkę z nowymi detalami. A od tego modelu, do nich dołączyli jeszcze i sondę do pobierania paliwa. UH-60J(SP) Rescue Hawk, Hasegawa 02271 (2018) (scalemates.com) Wienc wszystko jest mozlywe, miejmi cierpliwosci Nawet dwie... i blaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 4 minuty temu, Mitrandir napisał: Nawet dwie... i blaszkę Ale blaszkę włożyli jeszcze w tym modelu. Tylko nowe detale byli z żywicy. Ich potem zamienili na wtryskowe. Sikorsky UH-60J(SP) Rescue Hawk, Hasegawa MS8 (2008) (scalemates.com) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 No dobra święta święta i po świętach prezent mikołajkowy skończony Teraz przydałoby się trochę czasu, żeby zrobić zaległe galerię... bo już z tego co widzę chyba cztery wypadałoby zrobić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 No proszę, pod Mi-6 Japoniec się schował. Bardzo fajnie wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 Szybko i sprawnie poszło! Świetnie się prezentuje A ja jakoś nie mogę zaskoczyć Ale teraz jest dodatkowa mobilizacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 19 godzin temu, burzatg napisał: Szybko i sprawnie poszło! Świetnie się prezentuje A ja jakoś nie mogę zaskoczyć Ale teraz jest dodatkowa mobilizacja Może postanowienie noworoczne? Ja już jadę z następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Nie no Grzes.... przystopuj troche..... ja nie moge jakos zaskoczyc po swietach .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Mitrandir napisał: Ja już jadę z następnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 Godzinę temu, zegeye napisał: Nie no Grzes.... przystopuj troche..... ja nie moge jakos zaskoczyc po swietach .... Co zrobić Jedni na święta żrą... inni kleją 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi