mandrivecs Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 Ostatnio "wątki" są dedykowane dla wyznafców jedynie słusznej prawdy... Jak kilka innych... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 A ja z innej beczki, czy model Rye Field Model 5048 USMC M1A1 FEP odzwierciedla w 100% to co dostaniemy? Oczywiście pomijam drobiazgi, chodzi mi o elementy wyposażenia charakterystyczne dla tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 Dzięki, gdyby nie twoja porada nie wiem co bym ze sobą zrobił. Kolego jeśli nie chcesz przekazać informacji przydatnych nie wypowiadaj się w ogóle, po co zaśmiecać wątek. Pytam kogoś poważnego interesującego się tym sprzętem, bo przyznam się Abrams nigdy mnie nie kręcił no ale skoro będziemy je mieć fajnie dołączyć do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, wprzybylak napisał: A ja z innej beczki, czy model Rye Field Model 5048 USMC M1A1 FEP odzwierciedla w 100% to co dostaniemy? Oczywiście pomijam drobiazgi, chodzi mi o elementy wyposażenia charakterystyczne dla tej wersji. Krótko. Zasadniczo TAK. W szczegóły konkretnych wozów będzie można wnikać, jak już coś przypłynie. I jeszcze lemiesz shandlujesz. Edytowane 17 Marca 2023 przez mandrivecs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Zasadniczo serdeczne dzięki, chodziło mi właśnie o tego typu odpowiedź. Jeden, czy drugi uchwyt raczej nie będzie stanowił wyzwania w przeciwieństwie do elementów typowych dla tej wersji, których mogło zabraknąć po reanimacji. Lemiesz zostanie na wszelki wypadek, a nóż zrobię kolejnego brzydala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszzt Napisano 30 Marca 2023 Share Napisano 30 Marca 2023 Może ktoś bardziej ogarnięty niż ja napisać, jakie są numery kolorów polskiego malowania tych Abramsów (jak mniemam też K2 i innych) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 W dniu 30.03.2023 o 11:08, tomaszzt napisał: Może ktoś bardziej ogarnięty niż ja napisać, jakie są numery kolorów polskiego malowania tych Abramsów (jak mniemam też K2 i innych) ? To standardowy trójbarwny NATO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 30.03.2023 o 11:08, tomaszzt napisał: Może ktoś bardziej ogarnięty niż ja napisać, jakie są numery kolorów polskiego malowania tych Abramsów (jak mniemam też K2 i innych) ? Tamiya: NATO BLACK XF-69 NATO GREEN XF -67 NATO BROWN XF-68 Edytowane 17 Maja 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 W dniu 31.10.2022 o 10:48, bulik58 napisał: Gdzies juz widzialem przerobki modelu wersji V2 na v3, jesli to odnajde to ci posle. Bulik58 udało Ci się może to namierzyć? W dniu 31.10.2022 o 10:48, bulik58 napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 13 minut temu, FAHR napisał: Bulik58 udało Ci się może to namierzyć? Czy to jest to? Armorama :: More M1A2SEV V3 stuff Pozdrawiam Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Kwietnia 2023 Share Napisano 5 Kwietnia 2023 Dzięki Panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 19 godzin temu, bulik58 napisał: Bingo , dzieki Wydaje mi się iz było to już wrzucone choć pamięć bywa ulotna , sas55 wrzucił już linka do tego tematu. Ja to linkowąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 2 Czerwca 2023 Share Napisano 2 Czerwca 2023 https://milmag.pl/pierwsze-14-m1a1fep-abrams-w-drodze-do-polski/ To chyba dobry dzień, żeby rozerwać woreczki z ramkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 Przepraszam za zaśmiecanie ale minister już zapowiadał Anramsy na marzec , jest czerwiec i znowu mają wypłnąć z Ameryki. Przy dzisiejszej sytuacji to bedzie sukces jak jaki kolwiek dopłynie bo są głosy radykałów z za oceanu any dostawy nie wysyłać. Jeszcze raz przepraszam za śmiecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Czerwca 2023 Share Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 3.06.2023 o 07:08, OLO napisał: Przepraszam za zaśmiecanie ale minister już zapowiadał Anramsy na marzec , jest czerwiec i znowu mają wypłnąć z Ameryki. Przy dzisiejszej sytuacji to bedzie sukces jak jaki kolwiek dopłynie bo są głosy radykałów z za oceanu any dostawy nie wysyłać. Jeszcze raz przepraszam za śmiecenie https://www.portalmorski.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo-granice/53673-pierwsza-partia-czolgow-abrams-dla-polskiej-armii-we-wtorek-w-porcie-szczecin Jak tam ci "radykałowie zza oceanu w dzisiejszej sytuacji"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 Super że nie wygrali radykałowie, teraz łapać wszelkie zdjęcia i robić nowe modele pozdrawiam OLO Cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi