chudyhunter Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Miał być model na szybko i jakoś się udało wyrobić w niecałe 2 miesiące. Jeśli chodzi o sam model, to całkiem przyjemnie się go składało. Nie wymagał za dużo szpachli, części których było całkiem mało dobrze do siebie pasowały, jednak nie obeszło się bez kilku dodatków i dorobienia kilku części. Zapraszam do oglądania. Jak zwykle dużo fotek :D 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Nie moje to kręgi zainteresowań ale wykonanie imo fantastyczne. Model okrętu, który chciałbym postawić u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Modelarstwo, jak każda dziedzina sztuki, może mieć poziom hobbystyczny czyli taki jaki zadowala i dostarcza satysfakcji wielu z nas jak i może mieć poziom artystyczny. Tutaj mamy przykład właśnie takiego. Wyrazy uznania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Ciężko jest zrobić współczesny okręt jednak tobie się udało z nawiązką Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Lipca 2021 Autor Share Napisano 22 Lipca 2021 Godzinę temu, Rafał B napisał: Nie moje to kręgi zainteresowań ale wykonanie imo fantastyczne. Model okrętu, który chciałbym postawić u siebie Dogadamy sie Ale musisz wiedzieć, że tani nie bedzie 31 minut temu, Slaw_21 napisał: Modelarstwo, jak każda dziedzina sztuki, może mieć poziom hobbystyczny czyli taki jaki zadowala i dostarcza satysfakcji wielu z nas jak i może mieć poziom artystyczny. Tutaj mamy przykład właśnie takiego. Wyrazy uznania. Bardzo dziękuję za miłe słowa 26 minut temu, Adamo722 napisał: Ciężko jest zrobić współczesny okręt jednak tobie się udało z nawiązką Gratuluję Dzięki Z nowoczesnymi jest ten problem, że są nudne, przynajmniej dla mnie. Z reguły prosta bryła, mało bajerów i trzeba się postarać, by taki okręt wyszedł ciekawie. Tutaj najwięcej robi malowanie, które jest dość oryginalne, jak na nowoczesna jednostkę. Tak więc nawet z takiego klocka można coś wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Jeżeli to ma być przyszłość marynarki wojennej, to jestem na NIE! Ale na takie modelarstwo mogę tylko głośno powiedzieć: TAK! Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Lipca 2021 Autor Share Napisano 22 Lipca 2021 13 minut temu, Hubert Kendziorek napisał: Jeżeli to ma być przyszłość marynarki wojennej, to jestem na NIE! Ale na takie modelarstwo mogę tylko głośno powiedzieć: TAK! Pozdrawiam Hubert Amerykanie też są chyba na nie, bo mają z nimi same problemy Dziękuję i cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Czekałem na tą galerie, a w zasadzie na to ostatnie jej zdjęcie bo ono chyba najlepiej oddaje umiejętności Natomiast napisze też że moim zdaniem im nowocześniejszy okręt tym więcej bajerów tylko niestety skala je zjada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Lipca 2021 Autor Share Napisano 22 Lipca 2021 14 minut temu, unicaunica napisał: Czekałem na tą galerie, a w zasadzie na to ostatnie jej zdjęcie bo ono chyba najlepiej oddaje umiejętności Natomiast napisze też że moim zdaniem im nowocześniejszy okręt tym więcej bajerów tylko niestety skala je zjada. O proszę, miło że ktoś czekał na galerie Co do bajerów to tak, więc może źle się wyraziłem. Bardziej chodzi mi o to, że teraz idzie się w proste bryły. Nie jest tak jak w starych, że wszystkiego jest nawalone. Nawet jak pomalujesz jednym odcieniem farby i zapuścisz łosza, to jakoś to będzie wyglądać. Z nowymi okrętami jest ten problem, że mają tak prostą bryle, że nawet nie ma tam za bardzo co łoszować Pozostaje jedynie nadrobić malunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Czapki z głów za tyle barwnych smaczków na okręcie, który zwykle wygląda jak wielkie, szare i smutne Toblerone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Dobrze się wyraziles i jest to zrozumiałe z punktu widzenia skali. Właśnie dlatego czekałem na tą galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Lipca 2021 Autor Share Napisano 22 Lipca 2021 37 minut temu, filipsg napisał: Czapki z głów za tyle barwnych smaczków na okręcie, który zwykle wygląda jak wielkie, szare i smutne Toblerone I teraz tak patrzę na Gabryśkę i myślę, ugryźć, czy nie ugryźć Dziękówa 13 minut temu, unicaunica napisał: Właśnie dlatego czekałem na tą galerie Szczerze przyznam, że jakoś podpasowały mi te nowoczesne klimaty i jak tylko uporam się z Fuyuzuki i Grafem w Szczecinie, to zrobię coś trochę mniej nowoczesnego, ale nowoczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Piękny piękny piękny. Dla mnie jeszcze ładniejszy byłby na wodzie którą potrafisz zrobić po mistrzowsku. Co nie zmienia faktu, że piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Lipca 2021 Autor Share Napisano 22 Lipca 2021 Dzięki Andrzeju Początkowo miałem plan by wykonać go w wersji waterline i osadzić na wodzie. Jednak doszedłem do wniosku, że trzeba w koncubzrobic coś na podstawce Oczywiście jedno nie wyklucza drugiego i zawsze mogę wrzucić go na wodę. Obiecuje, że kolejny nowy projekt będzie na wodzie i to na dużej wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Zatopiony powodziOM Szczecin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Lipca 2021 Autor Share Napisano 23 Lipca 2021 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Zatopiony powodziOM Szczecin? To by wiele rozwiązało, ale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 14 godzin temu, chudyhunter napisał: Ale musisz wiedzieć, że tani nie bedzie No cóż, no to se go nie postawię 13 godzin temu, chudyhunter napisał: Z nowymi okrętami jest ten problem, że mają tak prostą bryle... I to właśnie podoba mi się w nich najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 Jedna z najlepiej zmalowanych mikro_szkarad w internetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Lipca 2021 Autor Share Napisano 23 Lipca 2021 3 godziny temu, Rafał B napisał: No cóż, no to se go nie postawię Oddam za kilka Toblerone 3 godziny temu, Bartosz.B napisał: Jedna z najlepiej zmalowanych mikro_szkarad w internetach Z tego typu szkarad, też mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 Pięknie i realistycznie wymalowany, dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Lipca 2021 Autor Share Napisano 23 Lipca 2021 (edytowane) 8 godzin temu, taltos1 napisał: Pięknie i realistycznie wymalowany, dla mnie bomba Cieszę się i dziękuję W związku z tym, że sie przekonałem do tych nowoczesnych pływadem, podjąłem kroki i przygotowałem się na przyszłość. Jak tylko uporam się z Grafem i Fuyuzuki zabiorę się za taki zestaw. Może nie do końca takie nowoczesne, ale jednak nasze czasy Oba zostaną osadzone na jednej wodzie Edytowane 23 Lipca 2021 przez chudyhunter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lipca 2021 Share Napisano 23 Lipca 2021 Załamka chyba pół nerki shandlowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Lipca 2021 Autor Share Napisano 23 Lipca 2021 23 minuty temu, Adamo722 napisał: Załamka chyba pół nerki shandlowal No tanie to to nie było, a w praniu wyjdzie ile jeszcze będzie trzeba wpakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi