tomekk Napisano 2 Sierpnia 2021 Share Napisano 2 Sierpnia 2021 Zapraszam do galerii. Nie mogłem sobie odmówić zamieszczenia na jednym zdjęciu Mig-21 i MiG-25 oba w wersji rozpoznawczej. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Mnie się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Super, solidna robota, niby szary, ale nie wyszło monotonnie. Aż wyjąłem Kitty Hawka z szafki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Imponujący. I ten Mig -21 w parze wygląda jak młodszy kuzyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Realistyczne "postarzenie" maszyny. Pełen szacun - tak w sam raz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Bardzo ładny, fajnie postarzony z wyczuciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Pięknie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Kapitalny byczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 Bardzo ładny !!! Fajnie pomalowany, nienachalny weathering - daje lajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 Wspaniały brzuszek, podwozie, a zwłaszcza metaliczne pokrycie silników. Piękny. Brawo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi