Prowler27 Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Mi-24W Zwiezdy w 1:48. Kalkomanie blachy wnętrza i koła z Edka. główny kolor od Bilmodela. Karabin jak i sonda od Mastera. Model Zwiezdy jest całkiem dobrze spasowany ale niestety ma dość sporą wadę z liniami podziału blach. Model pomalowany jest farbą bilmodela która została wycieniowana i rozjaśniona czarną i białą farbą Tamiya. Efekty brudu uzyskałem za pomocą farb olejnych i specyfików od AK. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Piękny. Więcej zdjęć szczegółów proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Eee no nie no ladny wyszedl jeszcze moglbys troche porobic zdjec z bliska byloby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Bardzo realistyczny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Super, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Very cacy Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 29 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Dzięki za miłe opinie. Jakieś szczegółowe zdjęcia się znalazły. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 pytanie - ASO-2W pod belkę skąd miałeś? gotowiec czy sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 29 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Przerobiłem zestawowe zasobniki. Przeróbka nawet prosta do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Ogólnie bardzo fajny odbiór Mam tylko pytanie o szachownice - były nakładane po osmoleniach z wydechu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Wzorowałem się zdjęciami orginalu w tym malowaniu. Szachownice były myte zeby się prezentował na różnych imprezach na których był oryginalny śmigłowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Kon_Bar napisał: Ogólnie bardzo fajny odbiór Mam tylko pytanie o szachownice - były nakładane po osmoleniach z wydechu? Dokładnie to samo pytanie, połóż odrobinę kopcia na szachownice również byłem w Inowrocławiu jak ona przyleciały właśnie dopiero po naniesieniu Huzarów... były okopcone Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Jedno z zdjęć którym się wzorowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Prowler27 napisał: Przerobiłem zestawowe zasobniki. Przeróbka nawet prosta do wykonania. ok, a foto zbliżenia na to możesz zamieści lub na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Bardzo ładny poprawiałeś linie i nitowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Linie poprawiałem w niektorych miejscach. Nitowanie robiłem calkowicie od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Dzięki za odpowiedz ,jakimi materiałami w sensie merytoryki się posiłkowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Głównie to co w internecie dalo sie znaleść. Ale nie stawialem przede wszystkim na merytorykę bardziej chciałem aby to było spójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Sierpnia 2021 Share Napisano 31 Sierpnia 2021 No jest naprawdę fajny, kawał wiatraka w tej skali . Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi