Sudus Napisano 27 Października 2021 Share Napisano 27 Października 2021 Witam serdecznie. Pragnę przedstawić mój ostatnio ukończony model. Nic wielkiego ale zawsze coś. Model ogólnie często przedstawiany w galerii ale nie w takim malowaniu Model wzbogaca moją kolekcję samolotów w barwach wojskowych zespołów akrobacyjnych. Sam model zanany , więc nie będę się nad nim rozpisywał. Z dodatków których użyłem to silniki i fotel Ariesa , rurka pitota i odgromniki Mastera. Model malowany farbami Tamiya i Mr.Hobby. A i najważniejsze. HobbyBoss nie wiedząc czemu dołożył tylko jedną ramkę z belkami do uzbrojenia co pozwala na podwieszenie połowy pylonów. A wszystkie ruskie samoloty latają z podwieszonymi pylonami. Pisałem do chińczyków i mi odpisali że nie ma problemu. Koszt ramki 3 euro + koszt wysyłki 15 euro. To podziękowałem Kupiłem zestaw rakiet eduard BRASSIN R-27ER w zestawie którego są pylony AKU-470 i APU-470 które przykleiłem do modelu. Zostawiłem jeszcze miejsce na zewnętrzne pylony. Może kiedyś uda się je zdobyć to zostaną wklejone. Ostatnie zdjęcia: porównanie z F-16 i w gablocie z równymi sobie Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Piotr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 podoba się, b. ciekawe i inne malowanie gratulacje. ps. fajna gablotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Ale fajny!! Ciekawe, Super malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 Elegancki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 model ladny, ale.... to malowanie psuje sylwetke mysliwca to jest oczywiscie moje zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 (edytowane) To malowanie... wyszło kapitalnie, I chyba nie psuje sylwetki skoro funkcjonuje od lat na wielu maszynach w grupie Russian Knights, Słowem - klasyka Pozdrawiam ww Edytowane 1 Listopada 2021 przez wuwumaster . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 31 Października 2021 Share Napisano 31 Października 2021 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 Trochę przeszkadza mi zerowy weathering. Na spodniej stronie nie widać odrobiny washa a moim zdaniem by się przydał. Zwłaszcza że bardzo ładnie zrobione są silniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 (edytowane) Świetny jest.Typowy samolot pokazowy.Wychuchany i wypieszczony na maksa. Co następne? PS.Na 14 zdjęciu widać podwozia czterech pomalowanych w ciekawe kolory modeli.Można prosić o ich zdjęcie. Edytowane 1 Listopada 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 1 Listopada 2021 Autor Share Napisano 1 Listopada 2021 Cieszę się że model się podoba. Malowanie - rzecz gustu W dniu 28.10.2021 o 08:25, Bengal napisał: ps. fajna gablotka A dziękuję bardzo. Nie dawno kupiona ale jeszcze chcę w nią wcisnąć 4 półki więc jeszcze nie skończona . 9 godzin temu, kozborn napisał: Trochę przeszkadza mi zerowy weathering. Na spodniej stronie nie widać odrobiny washa a moim zdaniem by się przydał. Zwłaszcza że bardzo ładnie zrobione są silniki. Wash delikatny Na górnych powierzchniach granatowych dałem szary na białych i spodzie czarny ale aż tak tego nie widać. Oświetlenie i lampa błyskowa tę różnice zniwelowały. 9 godzin temu, Xmen napisał: PS.Na 14 zdjęciu widać podwozia czterech pomalowanych w ciekawe kolory modeli.Można prosić o ich zdjęcie. Proszę bardzo:) Pozdrawiam Piotr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Listopada 2021 Share Napisano 1 Listopada 2021 15 minut temu, Sudus napisał: Proszę bardzo:) Dziękuję.Bardzo ładna tematyczna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Listopada 2021 Share Napisano 3 Listopada 2021 Kolory niebieskie mieszałeś czy gotowe wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sudus Napisano 4 Listopada 2021 Autor Share Napisano 4 Listopada 2021 12 godzin temu, Tazman79 napisał: Kolory niebieskie mieszałeś czy gotowe wybrałeś? Wybrałem gotowe kolory Góra Mr Hobby H 322 Dół Tamiya X-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Listopada 2021 Share Napisano 4 Listopada 2021 3 godziny temu, Sudus napisał: Wybrałem gotowe kolory Góra Mr Hobby H 322 Dół Tamiya X-14 Dzięki serdeczne, przymierzam się do samolotów w tych malowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Obserwuje ich na Instagramie, to samoloty mają czyszcziutkie tyle że Się 27 to dawno nie latają już u Vitiaziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Ale wykonanie super. Chciałbym tak umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi