Grzes Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 3 minuty temu, cdarek napisał: zeskanować ostatni lot Kal007 Oczywiście! Przy najbliższej wizycie u rodziców to zrobię i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Lutego 2022 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2022 odkopywałem jeden model dla przyjaciela i tak się wystawiło to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 O - widzę "ruski" aerograf... I Cessnę O-2 - możesz ją z bliska pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Lutego 2022 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2022 Proszę bardzo ad aero nówka sztuka ad Cesny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 to jest stoisko wystawowe do sprzedazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Lutego 2022 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2022 @BRAVO112niestety nie na sprzedaż, mozolne sprzątanie jaskini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 To i ja dorzucę wyciągnięte jedno /z kilku/ pudeł a tam .........../i pewnie to gdzieś wystawię/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 i ja kiedyś miałem czarne airfixy a zostało to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Lutego 2022 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2022 @cdarek hyh mam obydwa, ale jakbyś się chciał coś zamienić... Matchbox za Airfix pisz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 6 godzin temu, Greif napisał: odkopywałem jeden model dla przyjaciela i tak się wystawiło to i owo Wypatrzyłem swoją "Czarną Wdowę"... I Lightinga (i parę innych rzeczy). I łezka nostalgii w oku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 To jednak mam taką Cessnę - tylko pakowaną przez ARII... Ile to by było roboty, żeby zrobić z tego coś porządnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 Jeśli chodzi o wykopki że strychu to u mnie tyle: Zasadniczo kolekcja do mocnego zredukowania. Jeśli ktoś wypatrzy coś dla siebie, to uczciwe propozycje cenowe proszę kierować na PW! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 Widziałem już sklepy modelarskie, które nie miały takiego dobrego zaopatrzenia U mnie zresztą jest podobnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Lutego 2022 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2022 taaaa ciekawe skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 (edytowane) Edytowane 8 Lutego 2022 przez Soris 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 8 godzin temu, mandrivecs napisał: Jeśli chodzi o wykopki że strychu to u mnie tyle: Dodatkowa warstwa ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 Może przy okazji tych wykopków strychowych rzuci się komuś w oczy zbędny późny Harrier GR. 5 lub GR.7 oraz jakiś szkolny T.4 lub T.10. Moglibyśmy podyskutowac na tematy handlowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 15 godzin temu, mandrivecs napisał: Jeśli chodzi o wykopki że strychu to u mnie tyle: Aaa, to już wiem, gdzie trafiło tych 130 Abramsów zakontraktowanych przez Błaszczaka! "Wąski, jak ty mnie zaymponowałeś w tej chwyli!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 18 godzin temu, mandrivecs napisał: Jeśli chodzi o wykopki że strychu to u mnie tyle: Zasadniczo kolekcja do mocnego zredukowania. Jeśli ktoś wypatrzy coś dla siebie, to uczciwe propozycje cenowe proszę kierować na PW! ....tyle to w dobrym sklepie nawet nie ma Szacun za wytrwałość w zbieraniu no i widać ocieplony strych pianą....znaczy dbasz o modele... o rurze wentylacyjnej nie wspominam już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 W dniu 8.02.2022 o 22:46, mandrivecs napisał: Jeśli chodzi o wykopki że strychu to u mnie tyle: uffff..... nie jest ze mną najgorzej...... mam mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Lutego 2022 Share Napisano 11 Lutego 2022 @cdarekna Twą prośbę lektura do poduszki. Może i innych zainteresuje: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 11 Lutego 2022 Share Napisano 11 Lutego 2022 dzięki ...za scany w wolnej chwili biorę się za czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Lutego 2022 Share Napisano 14 Lutego 2022 Takie coś wykopałem: nawet z okienkiem: A środku to: Dla zainteresowanych wykaz: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 Mój "ulubieny", zawsze bardzo mi się podobała sylwetka tego samolociku, mały, zgrabny, szybki i bardzo elegancki. Oczywiscie był zrobiony "po arabsku" bo bardziej egzotyczny. Teraz mam jako JetProvost z A-xa, też fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Lutego 2022 Share Napisano 15 Lutego 2022 11 godzin temu, abtb napisał: nawet z okienkiem: no ładnie.... okienko a w okienku..... ŻOPA gdzie administracja ja się pytam?? poza tym malowanie się nie zgadza bo to przecież klimaty holenderskie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi