letalin Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Mam nadzieję, że ciągną temat włoszczyzny, bo ja raczej niechętnie wymienię tamiyowskie Dzbanki na ibegowskie. MC.200 mam tylko starego Revella, a MC.202 Hase, czy ITA są już lekko przestarzałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Powiedzieli, że działają w tym kierunku, ale to już @MarCorpmoże więcej coś napisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca W dniu 7.02.2022 o 23:38, letalin napisał: Skąd podejrzenie, że P-47 miałby być następny? Edit, ok rozumiem, że ta ilustracja miałaby być jakimś śladem? P-47D w planach na lata 2027-2028 , na razie próbne wydruki modelu w 3D , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca to teraz wszyscy robia Thunderbolta..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Kilka nowości od IBG, dostępne od 5 Lipca: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca a ta Su to co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Modelsvit + kalki IBG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Sa gdzieś już malowania do tej Suczki? Cena pewnie ponad 180...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 3 godziny temu, mysiek13 napisał: Cena pewnie ponad 180...;( Trafiłeś w granicy błędu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca to niech se te suki Same lataja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) Tak na szybko to jest jednak short run technologia cena? gdybym faktycznie go skleił to cena nie ma znaczenia ale do zbiorów nie sklejonych modeli kupić za 189 zł to się wolę zastanowić zwłaszcza że już jednego złożonego Su 20 mam no fakt MasterCraft ale jest. Edytowane 18 Czerwca przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca który to sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca mialem w Antwerpii oryginal za 10 € ale mnie nie przekonal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 40 minut temu, mysiek13 napisał: który to sklep? https://www.banzaisf.ig.pl/skala172ms?func=productPage&wid=3852&pid=4330&cid=&prid= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 2 godziny temu, Focus napisał: https://www.banzaisf.ig.pl/skala172ms?func=productPage&wid=3852&pid=4330&cid=&prid= A nie było przypadkiem wątku o problemach z realizacją zamówień z tego sklepu? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Ja nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, Grzes napisał: A nie było przypadkiem wątku o problemach z realizacją zamówień z tego sklepu? ja tam u nich kupowałem dokładnie trzy razy i wszystko przebiegło bez zarzutu. A jak są jakieś wątpliwości to można zadzwonić i się spytać czy dany produkt naprawdę jest dostępny czy tylko jeszcze wisi na stronie. Edytowane 18 Czerwca przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) 7 godzin temu, Focus napisał: https://www.banzaisf.ig.pl/skala172ms?func=productPage&wid=3852&pid=4330&cid=&prid= Tylko dajesz linka do prostego Su-17 z innym silnikiem i kadłubem. Szukaj Su-17M czyli Su-20jest w banzai o 16 PLN drozszy Wymysł, w MH 131 PLN i dostepny Edytowane 18 Czerwca przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca 31 minut temu, em napisał: Szukaj Su-17M czyli Su-20jest w banzai o 16 PLN drozszy I akurat niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca A ten się nada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) 39 minut temu, Focus napisał: A ten się nada ? Tak. Jego eksportowa wersja to Su-20 Edytowane 18 Czerwca przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Sobota o 12:25 Share Napisano Sobota o 12:25 Zastanawia mnie napis "Ostatni lot" na rysunku. Nie widziałem go na żadnym zdjęciu tego samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Sobota o 12:38 Autor Share Napisano Sobota o 12:38 12 minut temu, Grzes napisał: Zastanawia mnie napis "Ostatni lot" na rysunku. Nie widziałem go na żadnym zdjęciu tego samolotu Na dwóch znanych mi zdjęciach z dnia ostatniego lotu nie ma tego napisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano Sobota o 19:53 Share Napisano Sobota o 19:53 (edytowane) Edytowane Sobota o 19:54 przez KRYSTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Sobota o 20:08 Share Napisano Sobota o 20:08 @KRYSTEK a skąd ta fotka? Czyli naklejkę dostał po zakończonym locie i wylądowaniu w Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi