Rektor Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Klasa! Wypraski Mustanga z Army wymiatają. Kika subtelnych, dodam zapadlin to nie ŻADEN dramat. Koła? O czym były te smutne ballady? Kupuję z marszu wersję amator, junior / sklejacz pospolity. Czekam więc na ofertę Army! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 17 minut temu, Rektor napisał: Kupuję z marszu wersję amator, junior / sklejacz pospolity. Czekam więc na ofertę Army Ciekawe kiedy wyjdą nie-eksperty...po nowym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 i polowa watku nie o Mustangu tylko o prawach autorskich. Po co? A Mustang z tymi zapadnieciami miedzy liniami nitow - dla mnie nie do przyjecia i wcale nie dlatego, ze taki kiepski ze mnie sklejacz i nie dam radz tego naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 21 godzin temu, BRAVO112 napisał: A Mustang z tymi zapadnieciami miedzy liniami nitow - dla mnie nie do przyjecia Chodzi Ci o spód centropłata w miejscu skrzydłowych zbiorników paliwa? Idealnie równo tam nie było. To co pokazał KFS w swojej recenzji: Jest wg mnie mocno przejaskrawione przez oświetlenie i powiększenie. Nie sądzę, że w ogóle będzie dostrzegalne na modelu a na pewno nie rażące. "Naprawianie" tego w jakikolwiek sposób zahaczałoby o szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 w Migu21 Edka tez bylo dobrze dopoki nie przyszla srebrna farba i wszystkie te dolki powylazily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Prosto ze strony Arma Hobbby: Także opłaca się czasem nieco poczekać Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Roland_Sebastian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Ulubieniec publiczności B.G. już jednego zmajstrował. Pozostawiam do oceny Mustang Mk. III AH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Znalazł sposób na kadłubowe wciągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Ale kalki DK Decals to mu średnio siadły. Trochę mnie to martwi bo mam bardzo fajny zestaw tej firmy na dużego P-40N . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 52 minuty temu, barszczo napisał: Ale kalki DK Decals to mu średnio siadły. Trochę mnie to martwi bo mam bardzo fajny zestaw tej firmy na dużego P-40N . B.G. zapewne nie zna magicznego naparu numer 3 producenta z grodu śledzia, świadkowie twierdzą, że nawet blachy Academy kładzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 27 minut temu, mirage3 napisał: świadkowie twierdzą, że nawet blachy Academy kładzie A przy aplikacji zleca się używać okularów ochronnych i gumowych rękawic . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Informacja ze strony producenta: Cytat Pierwsza seria produkcyjna 70038 P-51 B/C Mustang™ Expert Set wyprzedana w miesiąc po premierze! To nasz najlepiej sprzedający się zestaw w całej historii firmy! Cytat Są dwie ważne informacje Pierwsza, ta zła: że od 1 lutego ceny modeli Arma Hobby wzrosną o 5-10% zarówno w dystrybucji, jak i w sprzedaży detalicznej. Niestety, musieliśmy ponownie przeliczyć inflację i koszty energii. Druga wiadomość, ta dobra: oba zestawy Mustangów będą dostępne w pakietach z plastikowymi częściami (tzw. „overtrees”). Oferta będzie dostępna w najbliższych dniach, ale przez ograniczony czas. Nie przegap promocji i zapisz się do newslettera naszego sklepu już teraz! Całość tutaj: https://www.armahobby.pl/blog/p-51-b-c-mustang-wyprzedany.html?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=P-51BC&utm_term=70038-sold-out&utm_content=pl Także jest kijek, jest i marchewka.:) I jak na złość urodziny za miesiąc, a miałem nie kupować nowych modeli EDYTOWANE: I jest już w sklepie, 128zł za zestaw + dodatkowy komplet ramek to jak dla mnie świetna cena, wychodzi 64zł za model. A jak doliczyć rabat "lojalnościowy" to jest o dodatkowe kilka złotych taniej. Cos czuję, że druga seria produkcyjna skończy się szybciej niż ta pierwsza. Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Roland_Sebastian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 I to jest dobra wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi