Rektor Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Klasa! Wypraski Mustanga z Army wymiatają. Kika subtelnych, dodam zapadlin to nie ŻADEN dramat. Koła? O czym były te smutne ballady? Kupuję z marszu wersję amator, junior / sklejacz pospolity. Czekam więc na ofertę Army! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 W dniu 22.12.2021 o 22:34, Rektor napisał: Kupuję z marszu wersję amator, junior / sklejacz pospolity. Czekam więc na ofertę Army Expand Ciekawe kiedy wyjdą nie-eksperty...po nowym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 i polowa watku nie o Mustangu tylko o prawach autorskich. Po co? A Mustang z tymi zapadnieciami miedzy liniami nitow - dla mnie nie do przyjecia i wcale nie dlatego, ze taki kiepski ze mnie sklejacz i nie dam radz tego naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 W dniu 23.12.2021 o 14:17, BRAVO112 napisał: A Mustang z tymi zapadnieciami miedzy liniami nitow - dla mnie nie do przyjecia Expand Chodzi Ci o spód centropłata w miejscu skrzydłowych zbiorników paliwa? Idealnie równo tam nie było. To co pokazał KFS w swojej recenzji: Jest wg mnie mocno przejaskrawione przez oświetlenie i powiększenie. Nie sądzę, że w ogóle będzie dostrzegalne na modelu a na pewno nie rażące. "Naprawianie" tego w jakikolwiek sposób zahaczałoby o szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 w Migu21 Edka tez bylo dobrze dopoki nie przyszla srebrna farba i wszystkie te dolki powylazily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Prosto ze strony Arma Hobbby: Także opłaca się czasem nieco poczekać Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Roland_Sebastian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Ulubieniec publiczności B.G. już jednego zmajstrował. Pozostawiam do oceny Mustang Mk. III AH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Znalazł sposób na kadłubowe wciągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Ale kalki DK Decals to mu średnio siadły. Trochę mnie to martwi bo mam bardzo fajny zestaw tej firmy na dużego P-40N . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 09:28, barszczo napisał: Ale kalki DK Decals to mu średnio siadły. Trochę mnie to martwi bo mam bardzo fajny zestaw tej firmy na dużego P-40N . Expand B.G. zapewne nie zna magicznego naparu numer 3 producenta z grodu śledzia, świadkowie twierdzą, że nawet blachy Academy kładzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 W dniu 6.01.2022 o 10:23, mirage3 napisał: świadkowie twierdzą, że nawet blachy Academy kładzie Expand A przy aplikacji zleca się używać okularów ochronnych i gumowych rękawic . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Informacja ze strony producenta: Cytat Pierwsza seria produkcyjna 70038 P-51 B/C Mustang™ Expert Set wyprzedana w miesiąc po premierze! To nasz najlepiej sprzedający się zestaw w całej historii firmy! Expand Cytat Są dwie ważne informacje Pierwsza, ta zła: że od 1 lutego ceny modeli Arma Hobby wzrosną o 5-10% zarówno w dystrybucji, jak i w sprzedaży detalicznej. Niestety, musieliśmy ponownie przeliczyć inflację i koszty energii. Druga wiadomość, ta dobra: oba zestawy Mustangów będą dostępne w pakietach z plastikowymi częściami (tzw. „overtrees”). Oferta będzie dostępna w najbliższych dniach, ale przez ograniczony czas. Nie przegap promocji i zapisz się do newslettera naszego sklepu już teraz! Expand Całość tutaj: https://www.armahobby.pl/blog/p-51-b-c-mustang-wyprzedany.html?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=P-51BC&utm_term=70038-sold-out&utm_content=pl Także jest kijek, jest i marchewka.:) I jak na złość urodziny za miesiąc, a miałem nie kupować nowych modeli EDYTOWANE: I jest już w sklepie, 128zł za zestaw + dodatkowy komplet ramek to jak dla mnie świetna cena, wychodzi 64zł za model. A jak doliczyć rabat "lojalnościowy" to jest o dodatkowe kilka złotych taniej. Cos czuję, że druga seria produkcyjna skończy się szybciej niż ta pierwsza. Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Roland_Sebastian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 I to jest dobra wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi