abtb Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) A co, też się pochwalę Narobiłem się w tym roku jak nigdy . Uważam, że ten rok był najbardziej wydajny w mojej karierze frajdolarza i jak mawiają koledzy Czesi - "to se ne vrati" A teraz pora na efekty: "Canadian herring" from Baden - Soellingen, CF-104, Hasegawa, 1/72 Curtiss P-40B Warhawk, Airfix, 1/72 North American F-51D Mustang, Airfix, 1/72 Douglas C-133B-1DL Cargomaster, Roden, 1/144 MiG 15bis, Eduard, 1/72 MiG 15, 1/72, Eduard MiG 15bisSB, Eduard, 1/72 "Herring" from Arizona - TF 104G, Hasegawa, 1/72 Naha no `nishin'- F-104J, Hasegawa, 1/72 "سرگوٹا کے ساتھ ہیرنگ" - czyli F-104A, Revell, 1/72 "Летающий крокодил" - Mi 24A, Zvezda, 1/72 "Herring with a red tail from Cold Lake" - CF-104, Hasegawa, 1/72 "Haring" uit Leeuwarden - F-104G, Revell, 1/72 Grumman F9F-2 Panther , Hasegawa, 1/72 Mil Mi 24W, Zvezda, 1/72 Mil Mi 2US, Hobby Boss, 1/72 Mil Mi 24E, Hobby Boss, 1/72 Mil Mi 35, Zvezda, 1/72 Iliuszyn Ił 38, Eastern Ekspress, 1/144 Tupolew Tu-160 "Белый лебедь ", Zwezda, 1/144 100-lecie RAF-u - Fairey Swordfish Mk.I, Airfix, 1/72 Zlin Z-37A "Cmelak", Eduard, 1/72 i na zakończenie dwa tematy rozgrzebane w latach poprzednich ale skończone w tym roku: LTV A -7 Corsair II, Hobby Boss, 1/72 Breguet Br. 1150 Atlantic 1(MPA), 1/72, Revell I jakby tyle Podsumowując - "wykonawczo" trzeba jeszcze trochę podciągnąć, "fotograficznie" - przemilczę Wszystkiego najlepszego w nowym 2022 roku Edytowane 31 Grudnia 2021 przez abtb 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Imponujący urobek. Gratuluję wydajności połączonej z świetnym wykonaniem. Temu Panu należy się oznaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Piękne ozdoby bardzo owocny rok. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Fantastyczna kolekcja. Zazdraszczam okrutnie, przede wszystkim czasu i chęci. Będę podglądał w przyszłym roku, może się w końcu odblokuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Protestuję zburzyles mój plan 10 letni ale kolekcja zacna . Udanych modeli w Nowym Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 U Panie, jestem pod wrażeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Pozazdrościć możliwości, chęci, a przede wszystkim wolnego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Gratuluję. Uwielbiam taki mat i satynke. Niezwykła wydajność. Nie masz żadnych skutków ubocznych po takiej ilości amfetaminy? (priv) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 @rudy0007 klient do golenia przyszedł A tak BTW... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, marek d napisał: Temu Panu należy się oznaka A i owszem, przygarnąłbym 3 godziny temu, kozborn napisał: (priv) . Jakby co to nic nie doszło na pocztę 50 minut temu, mirage3 napisał: @rudy0007 klient do golenia przyszedł Kolega jak zwykle 7 godzin temu, barszczo napisał: Zazdraszczam okrutnie, przede wszystkim czasu i chęci. 5 godzin temu, Rafał B napisał: przede wszystkim wolnego czasu Czasu to u mnie jak na lekarstwo . Modeluję sobie tak ok 2 godzin dziennie i czasami ciut więcej w łykend. Myślę, że sukces "produkcji" wiążę się z tym, że w bambularni z rzeczy elektronicznych mam tylko radio. Żadnych laptopów, tabletów, kompów, telewizorów i innych złodziei czasu. Dzięki temu skupiam się na robocie a nie na oglądaniu "gołych dup" w internecie. I farby - Gunze C i H - co dobre to dobre Dziękuję wszystkim za zwrócenie uwagi na moje chwalipięctwo i naskrobanie komentarzy P.s. Człowiek - samolot się nie obraża - skończył mi się limit emotek Edytowane 31 Grudnia 2021 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Gratulacje !!! Jednak do pełni szczęścia brakuje opisów poszczególnych modeli: nazwa-skala-producent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 1 minutę temu, abtb napisał: ... Kolega jak zwykle ... Loża "Jakiego nowego Starfajtera zrobi..." to jednak zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 Teraz, _OldMan_ napisał: nazwa-skala-producent. Do północy ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 tam u Was na kresach, to chyba jakos inaczej te godziny lecą, niz w stolicy. tez siedze po 2 godziny a efekty zadne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 1 minutę temu, mirage3 napisał: Loża "Jakiego nowego Starfajtera zrobi..." Aaa, to ja widzę że jeszcze rura trzyma i przecieków nie ma . Bardzo dobrze Kamil, tak trzymaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 1 minutę temu, Moses napisał: tez siedze po 2 godziny a efekty zadne. Jakbym siedział to też efekty byłyby żadne. Ja oprócz siedzenia jeszcze coś robię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 @abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 31 minut temu, _OldMan_ napisał: Jednak do pełni szczęścia brakuje opisów poszczególnych modeli: nazwa-skala-producent. Zrobione A poza tym: "Bir kebap rulosunda ringa balığı" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 41 minut temu, abtb napisał: skupiam się na robocie a nie na oglądaniu "gołych dup" w interneci Jak to tak , w ogóle nie patrzeć ? To jakie tapety na ekran trzeba teraz wstawiać . W sprawie zrobionych modeli . Widzę Mi-2 , co prawda mały, ale rok 2021 zaliczony . Gratulacje za możliwość zrobienia tyłu sztuk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 W jeden rok... no SZACUN, bo nie tylko dużo ale i ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 50 minut temu, abtb napisał: Jakbym siedział to też efekty byłyby żadne. Ja oprócz siedzenia jeszcze coś robię Coś w tym jest kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 25 minut temu, abtb napisał: "Bir kebap rulosunda ringa balığı" Wersja bułki łokrągła czy kwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 26 minut temu, mirage3 napisał: Wersja bułki łokrągła czy kwadrat Aż tak mocno to nie cieknie Ale będzie nietypowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 11 minut temu, abtb napisał: Aż tak mocno to nie cieknie Żeby coś ciekło to musi być najpierw przeciek, a że ruru stare i zafajdane... Ja tam kompletnie nic a nic, podkreślam, nic a nic nie wiem i o niczym nie mam pojęcia Swoją drogą już pisałem na PW, odnośnie 'rocznej kolekcji' to fajne tempo takie akurat 1 koma 83 modelu na miesiąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi