Mikolaj75 Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 W ramach konkursu na pwm budowałem Szczurka (Ratę) - dość stary, ale wg mnie całkiem dobry zestaw ICM, przebudowany aby zejść z wersji 24 na 10. Zmiany i przeróbki: - wnętrze, podwozie, celownik, venturka, wydechy, km-y, nowy kołpak, kompleksowa przeróbka spodu kadłuba, przebudowa płata, światła poz. itp. Kalkomanie Ropos - bez szału i tylko znaki na kadłubie, reszta malowana. I kilka zdjęć z budowy, więcej na warsztacie "Animal Planet" na pwm. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Cacuszko, fajne przeróbki, świetnie polakierowany, a celownik genialny. Mam nadzieję, że konkurs u sąsiadów wygrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Fantastyczna robota biorąc pod uwagę wielkość pacjenta. Celownik wymiata. A ja się zastanawiam jak ugryźć olbrzyma w 1:32 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Uff... Dobrze, że nie był tu warsztatu, bo deprecha murowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Nie nadążam za Tobą! Tu coś, tam coś... Za mało chyba jednak śledzę fora. Piękna miniaturka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 pięknie wykonana i zmalowana miniatura, a w dodatku na zdjęciach dzięki Twojemu detalowi, wygląda na o wiele większą niż jest w rzeczywistości. W sumie przydałaby się jakaś fotka pokazująca prawdziwy rozmiar tej "bestii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Miło mi poinformować, że mały Iszak został doceniony srebrem w Hiszpanii na festiwalu w miejscowości Torrent nieopodal Walencji: Cieszy mnie to o tyle, że wystawienie przez cudzoziemca modelu w barwach kraju gospodarza jest zawsze trudniejsze niż na własnym terenie. Ewentualne błędy będą zawsze szybciej wychwycone przez hobbystów miejscowych znających się na temacie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Gratulacje Mikołaju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Brawo, super sprawa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Mały, ale wariat - jak mówią. Super, że został dostrzeżony i nagrodzony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Gratki bardzo fajny szkrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Kwietnia 2023 Share Napisano 21 Kwietnia 2023 Rewelacja.Ma więcej szczegółów niż mój w 32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi