MayonesEXG7 Napisano 8 Kwietnia 2022 Share Napisano 8 Kwietnia 2022 Jedzie Orzechu-chowaj kacapa gaza☺ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) taka ciekawostka: https://www.scalemates.com/kits/defmodel-dw35139-russian-gaz-233014-sts-tiger-flat-tyre-wheel-set--1409226 chyba powinniśmy się spodziewać, większej ilości dodatków zdemolowanego ruskiego sprzętu. Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Z ostatniej chwili: Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Rektor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Już kilka sztuk Tigra jezdzi w armii Ukrainy większość jest w tym kamuflażu. Czekam na Kamaza Tajfuna tym bardziej że ostatnio widziałem film jak taki został przejęty Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Bartosz Ciesielski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Jest też taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Wersja dla oszczędnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Mam zbudowanego Tigra i kusi zrobić z niego wersję po spotkaniu z Javelinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Inne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Tu pojazd po przejęciu wiadomo przez kogo: Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez ManiekB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Godzinę temu, bulik58 napisał: A o ktorym Tajfunie mowa K czy U ? Ten Tigr dostal tylko flage z nowosci bo reszta wyglada jak za poprzedniego wlasciciela. Tajfun K zakopał się w błocie więc został wyciągnięty ciężkim ciągnikiem rolniczym. A wracając do Tigra to widziałem wczoraj następnego wcielonego do wojsk UA w drzwiach kierowcy była szyba uszkodzona więc dospawano kawałek blachy i jest git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 03:37, orzechu500 napisał: Rozbija mnie drogowskaz... Z pasującego kierunku przyjechali... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Większość zdjęć z początków walk. Ostatni, z "0" w miarę świeże. Typhoon-K , dostępne zdjęcia 3 zniszczonych, spalonych, tego "holowanego" nie przejęli przynajmniej tak wynika z "ćwierkacza", ostatni filmik, który robi "furorę" to BMD-2, którego przejęli "gruzini", przy okazji robiąc rozwałkę. Brakuje aktualnych zdjęć nowoczesnego sprzętu, albo są to fragmenty filmów na tyle niewyraźnych, że nie wiadomo co to tak faktycznie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Przejęty przez OMON: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 @bulik58 akurat z vallejo to nie, ale kiedyś takie płytkie oczko robiłem z produktu ak still water, parę bąbelków wyszło, ale to pierwsze prace to nawet nie wnikałem w to , może dałoby się to poprzekłuwać, albo wylewać to na kilka razy , a zalałem to raz gdzieś na centymetr, skurczyło się i trzeba było dolać, do płycizn to chyba się nadaje, może podobnie działa ten vallejo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 W dniu 8.04.2022 o 03:37, orzechu500 napisał: P.S muszę pomalować drugiego gnoja @orzechu500 Przepraszam Cię, że dopiero teraz piszę o tym ale wcześniej na szybko obejrzałem i nie powiększyłem obrazka. Teraz powiększyłem i przeczytałem co jest napisane na tym drogowskazie. Podejrzewam, że nie wiesz co znaczy po rosyjsku "на хуй". Pisze bo może lepiej żebyś wiedział. To jest idiom i znaczy po prostu "wal się". W tym kontekście z lingwistycznego punktu widzenia jest bez sensu, aczkolwiek przyznaję, że tylko nieliczni którzy znają bardzo dobrze język rosyjski będą wiedzieć o co chodzi. Dla przeciętnego Polaka brzmi to śmiesznie. Biłem się z myślami czy Ci o tym pisać ale uznałem że powinieneś wiedzieć. Wcale nie znaczy że musisz to zmieniać ale jak Cię w przyszłości jakiś mądrala taki jak ja zaskoczy takim pytaniem to będziesz na to przygotowany. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Teraz, bulik58 napisał: Dzieki Evildead , nigdy nie wyplywalem na te wody wiec temat jest mi obcy Luzik , też wtedy to pierwszy raz wylewałem, zielony na maxa , na pewno da się to zrobić staranniej, trzeba by próbki porobić pewnie itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2022 3 minutes ago, bulik58 said: Dzieki Evildead , nigdy nie wyplywalem na te wody wiec temat jest mi obcy Może te filmiki trochę Ci pomogą: https://www.youtube.com/watch?v=SaWXW2VJDpg&list=PLDzTAIHHXSfHw52a0zsoc7l5qzPa9oZ6H&index=14 https://www.youtube.com/watch?v=mD16Z9l43mw&list=PLDzTAIHHXSfHw52a0zsoc7l5qzPa9oZ6H&index=15 https://www.youtube.com/watch?v=GHORH2tuqwM&list=PLDzTAIHHXSfF-4jAVfTpgNt01QGvAXcTI&index=15 Jest tam kilka porównań różnych siuwaksów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2022 11 minutes ago, Endrju said: @orzechu500 Przepraszam Cię, że dopiero teraz piszę o tym ale wcześniej na szybko obejrzałem i nie powiększyłem obrazka. Teraz powiększyłem i przeczytałem co jest napisane na tym drogowskazie. Podejrzewam, że nie wiesz co znaczy po rosyjsku "на хуй". Pisze bo może lepiej żebyś wiedział. To jest idiom i znaczy po prostu "wal się". W tym kontekście z lingwistycznego punktu widzenia jest bez sensu, aczkolwiek przyznaję, że tylko nieliczni którzy znają bardzo dobrze język rosyjski będą wiedzieć o co chodzi. Dla przeciętnego Polaka brzmi to śmiesznie. Biłem się z myślami czy Ci o tym pisać ale uznałem że powinieneś wiedzieć. Wcale nie znaczy że musisz to zmieniać ale jak Cię w przyszłości jakiś mądrala taki jak ja zaskoczy takim pytaniem to będziesz na to przygotowany. Pozdrawiam. Andrzej. Dzięki za wyjasnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 43 minuty temu, bulik58 napisał: Czemu przejety ? Otriad Mobilnyj Osobogo Naznaczenija (OMOH) to oddzialy specjalne w ramach Ministerstwa Spraw Wewnetrznych Rosji, wiec mogli je rownierz otrzymac. Tym bardziej iz nie widac uzbrojenia na dachu pojazdu. No widzisz człowiek ślepy i przeczytałem OMON - dzięki za sprostowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi