Evildead Napisano 6 Marca 2022 Share Napisano 6 Marca 2022 Trochę inspiracji do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 6 Marca 2022 Share Napisano 6 Marca 2022 21 godzin temu, TAW napisał: No i fajnie - teraz dokup jeszcze jakiś cywilny ciągnik i na hol z nim! Mam, mam znalazłem takiego MTZ-a 80 jest nieduży ale do tego Tigra będzie jak znalazł: https://www.balatonmodellshop.co.uk/MTZ-80-tractor A na stronie Balaton Model znalazłem takiego większego niebieskiego nadającego się do holowania MTLB z zestawem "Strieła"10: https://www.balatonmodellshop.co.uk/MTZ-82-4x4-version Szanownego właściciela wątku przepraszam za offa. Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 6 Marca 2022 Autor Share Napisano 6 Marca 2022 Fajne zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 widziałeś już Tigry w malowaniu Ukraińskim ?? już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 8 Marca 2022 Autor Share Napisano 8 Marca 2022 57 minutes ago, Bartosz Ciesielski said: widziałeś już Tigry w malowaniu Ukraińskim ?? już są Tak! żółty pas na masce, snorkelu i szybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 To masz jeszcze zdjęcia drugiego tu fotki wylapane z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 8 Marca 2022 Share Napisano 8 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 8 Marca 2022 Autor Share Napisano 8 Marca 2022 Ekstra dzięki. Wykorzystam przy następnym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Rosyjskie pojazdy w Syrii oznaczone znakami identyfikacyjnymi " z Ukrainy ". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 10 Marca 2022 Autor Share Napisano 10 Marca 2022 Zacząłem męczyć figuranta od głowy, w figurki bardzo nie umiem, oj bardzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 10 Marca 2022 Autor Share Napisano 10 Marca 2022 (edytowane) Posklejałem światła, odblaski, łopatę, siekierę i piłę Edytowane 10 Marca 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Super robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 11 Marca 2022 Share Napisano 11 Marca 2022 Efektowny model, figurki, głowa na razie ok , podoba mi się, mój typhoon vdv też juz na finiszu, szukam zdjęć z "z" niestety wszystkie, jakie znalazłem są z "v".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 11 Marca 2022 Autor Share Napisano 11 Marca 2022 (edytowane) 8 hours ago, chorąży said: Efektowny model, figurki, głowa na razie ok , podoba mi się, mój typhoon vdv też juz na finiszu, szukam zdjęć z "z" niestety wszystkie, jakie znalazłem są z "v".. Też takie widziałem, nawet płonące Mam wrażenie, że mało tych pojazdów tam jest. Spodziewałem się, że będą w zasobach spadochroniarzy, a tu V czyli teoretycznie piechota morska. Dużo natomiast rzucili tych dużych Kamazów tajfunów... Edytowane 11 Marca 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Marca 2022 Share Napisano 11 Marca 2022 Macie zdjęcia Typhoonów VDV z Ukrainy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 11 Marca 2022 Autor Share Napisano 11 Marca 2022 17 minutes ago, mandrivecs said: Macie zdjęcia Typhoonów VDV z Ukrainy? Np takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 11 Marca 2022 Autor Share Napisano 11 Marca 2022 a Czy ktoś z Was wie, co to za maszyny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 11 Marca 2022 Autor Share Napisano 11 Marca 2022 No i ciekawy modelarsko jest ten temat ciezarówek z PMP ( myślałem, że mosty bedą predzej wożone przez Kraz/Ural 4320) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Marca 2022 Share Napisano 11 Marca 2022 Ten z długą mordą to Dozór, dostępny w kartonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 11 Marca 2022 Autor Share Napisano 11 Marca 2022 kurczę, blokują instagrama w RU, a miałem taki niecny plan aby mój model z podstawką które miały wyrazic mój sprzeciw do inwazji wylądował na rosyjskich kontach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 11 Marca 2022 Share Napisano 11 Marca 2022 Czy ktoś z Was wie, co to za maszyny: 1. prawdopodobnie któraś z wersji Kamaza Typhoon-u albo zwany inaczej Patrol 2. Ukraiński btr4 - często mylony z btr i opisywany jako Rosyjski 3 bmp-97 dozer. Kilka tych pojazdów było też w Syrii , kamaz 43269 https://world-defense.com/threads/russian-forces-in-syria.3406/page-11#post-38468 tutaj je znajdziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 11 Marca 2022 Autor Share Napisano 11 Marca 2022 7 minutes ago, chorąży said: Czy ktoś z Was wie, co to za maszyny: 1. prawdopodobnie któraś z wersji Kamaza Typhoon-u albo zwany inaczej Patrol 2. Ukraiński btr4 - często mylony z btr i opisywany jako Rosyjski 3 bmp-97 dozer. Kilka tych pojazdów było też w Syrii , kamaz 43269 https://world-defense.com/threads/russian-forces-in-syria.3406/page-11#post-38468 tutaj je znajdziesz Ad 1 no właśnie który, nosem bardziej przypomina urala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 11 Marca 2022 Share Napisano 11 Marca 2022 (edytowane) Kamaz patrol https://www.trucksplanet.com/catalog/model.php?id=2084 Edytowane 11 Marca 2022 przez chorąży uzupelnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 12 Marca 2022 Autor Share Napisano 12 Marca 2022 Dzisiaj na warsztacie leniwe pracę. Podmalowki, uszczelki, detale a dla rozrywki kolorwanie figuranta roboczy pseudonim Zdzisław. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 12 Marca 2022 Share Napisano 12 Marca 2022 Wydawało mi się, że pisałeś, że "w figurki nie umiesz"... Może się nie znam, ale mi się podoba i chciałbym umieć tak, jak Ty "nie umiesz". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi