bożo wpożo Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Zapraszam 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Zajebisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Super wyszedł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monthy Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Niczym 1:1 ,świetny GAZ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Fantastyczny model, bardzo się podoba. Jak dziś pamiętam je na drogach, oryginalne i w postaci Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Bardzo realnie to wygląda. Choć wygląda dosyć świeżo to jednak ma charakter. Takie drobnostki jak na przykład delikatne ślady eksploatacji przy dolnych rantach drzwi robią tu robotę Czuję chęć powrotu do mojego Urala z rurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Lutego 2022 Share Napisano 5 Lutego 2022 Daje radę..z ledwością ale daje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Szanowni Koledzy oto przykład jak nudną zieloną ciężarówkę można zrobić tak że (nie przypadkiem używał tego słowa) KOPARA opada. W każdym razie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Fajnie G, jak zwykle fajnie, tylko szkoda, że nie chciało Ci się już poprawiać tych haczykowatych zaczepów na masce, przez co wyglądają teraz jak przecięte w pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 Cóż można napisać? Jak zwykle super model, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 9 Lutego 2022 Autor Share Napisano 9 Lutego 2022 Dziękuję za Wasze komentarze , cieszę się , że Gazidło się podoba . Rafał - widziałem to -> i miało być nareperowane , ale najzwyczajniej zapomniałem :- ) . Łatwe do uzupełnienia i można uznać , ze jest już ogarnięte : -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 2 godziny temu, bożo wpożo napisał: Rafał - widziałem to -> i miało być nareperowane , ale najzwyczajniej zapomniałem :- ) . Łatwe do uzupełnienia i można uznać , ze jest już ogarnięte : -) Pośpiech G, pośpiech, dlatego tym bardziej się zdziwiłem, że to zostawiłeś...no ale skoro już poprawione, to wierzę Ci na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 jak zawsze świetny model i świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi