Rzeznik Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) 23 godziny temu, abtb napisał: Patrz strona wcześniej - wszystkie etapy malowania pokazane po kolei Aj, przepraszam, nie wpadłem na to, chyba było za wcześnie. I dzięki za wyjaśnienie. Edytowane 15 Listopada 2023 przez Rzeznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2023 Autor Share Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Człap, człap - krokodyl przyszedł W związku z tym, iż walka z sondą DUAS zajęła mi dziś 4,5 godziny to mi sił i chęci nie starczyło na przyklejenie wycieraczek i zrobienie nowej podstawki Także ten - tego, galeria (chyba) za tydzień Edytowane 21 Listopada 2023 przez abtb 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Jedna maska jeszcze się ostała na oszkleniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2023 Autor Share Napisano 19 Listopada 2023 4 minuty temu, Xmen napisał: Jedna maska jeszcze się ostała na oszkleniu. Brawo Nie ma to jak czujność czekisty Teraz to na 100% galeria najwcześniej za tydzień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 24 minuty temu, abtb napisał: walka z sondą DUAS zajęła mi dziś 4,5 godziny U tak poważnego i wprawionego modelarza takie proste rzeczy tyle czasu zajmują To Ty chyba siedzisz po nocach i z pewnością prace do roboty zabierasz Masz już tam stanowisko do malowania z aerkiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Bardzo ładnie to camo wyszło to teraz reasumpcja #2 : Edytowane 19 Listopada 2023 przez M.A.V. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, abtb napisał: Człap, człap - krokodyl przyszedł W związku z tym, iż walka z sondą DUAS zajęła mi dziś 4,5 godziny to mi sił i chęci nie starczyło na przyklejenie wycieraczek i zrobienie nowej podstawki Także ten - tego, galeria (chyba) za tydzień https://m.youtube.com/watch?v=ctLP14BeKL8 Edytowane 19 Listopada 2023 przez giberes Nie wiem jak zrobić, żeby kadr był zamiast linku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Miodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) 2 godziny temu, abtb napisał: Nie ma to jak czujność czekisty No dobra już się nie odzywam i czekam na galerię. Żeby mnie od czekistów obrażać.Do czego to doszło. Edytowane 19 Listopada 2023 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Wygląda wyśmienicie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 4 godziny temu, M.A.V. napisał: Bardzo ładnie to camo wyszło to teraz reasumpcja #2 : Też na to czekam z utęsknieniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2023 Autor Share Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Oho -sypnęło serduszkami i komentarzami Z tych reakcji wnoszę, że nie ma sensu robić galerii, skoro wszystko zostało już skomentowane W dniu 19.11.2023 o 14:57, M.A.V. napisał: to teraz reasumpcja #2 : W dniu 19.11.2023 o 19:46, Vieh_san napisał: Też na to czekam z utęsknieniem Ale wy marudne jesteście. Zbychu - ja Mi 10 robię metodą starych szkutników - najpierw kadłub musi się wysezonować zanim ruszy się z budową dalej A tak na marginesie - zanim ogłoszę, że warsztat jest zamknięty - dostałem swego czasu takie oto pudło od kolegi @kapsel-a: a w nim: a w szczegółach: - ruskij standard: edziowe blachy ( w tym gronie dokupione przeze mnie UB-32 i Falangi) oraz kalki: (Amerikan Hinds otrzymałem drogą wymiany od Sławka Kusza ) Leszku - WIELKIE DZIĘKI za taki prezent Kolejny krokodyl będzie w malowaniu Fuerca Aerea Del Peru z prawilną paszczą na mordzie: Do tego będzie jeszcze krokodyl Nr 7 w przyjemnych barwach brazylijskich: I tym oto wskazaniem kolejnych kierunków mych działań w dziale wiatracznym zamykam warsztat na głucho Edytowane 21 Listopada 2023 przez abtb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 33 minuty temu, abtb napisał: Leszku - WIELKIE DZIĘKI za taki prezent Smacznego Trafił w dobre ręce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 Godzinę temu, abtb napisał: Kolejny krokodyl będzie w malowaniu Fuerca Aerea Del Peru z prawilną paszczą na mordzie. Do tego bedzie jeszcze krokodyl Nr 7 w przyjemnych barwach brazylijskich I tym oto wskazaniem kolejnych kierunków mych działań w dziale wiatracznym zamykam warsztat na głucho W końcu co krokodyl, to nie śledź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi