BHmodels Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Siema, na miesiącach powinien wystartować projekt plastyk, kupię następujące modele i na potęgę będę je kleił Modele: PZL p-11c Super Lynx Iskra bis PZL 37 łoś Czapla Rwd 14b Britis destroyer Class I Mig 17 pf PZL p-7a Su 22 PZL p7 a rumuński Brytyjski niszczyciel HMS Czapla węgierski Łoś rumuński Oczywiście wszystko firmy plastyk ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 To na jakiś tydzień powinieneś mieć zajęcie. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlb Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Kto się dołącza? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Siadam, szczególnie interesuje mnie ten brytyjski niszczyciel HMS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Do browarka to i ja się dosiądę. W pięć osób to już będzie ciekawa i produktywna dyskusja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Piąty pokal mój! Tylko trzymajcie z dala ode mnie nerkowce! A na serio, to chętnie popatrzę na walkę z Łosiem i Czaplą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Łosia to się jeszcze da posklejać ale czapla to masakra szybciej dałoby radę zrobić od podstaw niż rzeźbić z zestawu. Powodzenia w budowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Posklejać tak, ale wyprowadzić... Betoniarę trza odpalić. I na ogon uważać, bo "fabrycznie" zwichrowany. Tak wyszło, że zrobiłem trzy i wszystkie miały tak samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 zanim zaczniesz sklejac cokolwiek z Plastyka, to tego Karasia skoncz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BHmodels Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 3 godziny temu, Baas ArK napisał: Posklejać tak, ale wyprowadzić... Betoniarę trza odpalić. I na ogon uważać, bo "fabrycznie" zwichrowany. Tak wyszło, że zrobiłem trzy i wszystkie miały tak samo. Tak! Pamiętam do dziś jak rok czy dwa lata temu śmialiśmy się z kolegami że cała szpachla poszła na jeden model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BHmodels Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 Żeby wątek pusty nie był to wrzucę zdjęcie starego jak świat modelu. Wszędzie była dawana szpachla więc wszędzie są ślady po niej. Ogólnie model tragiczny ale robiony 2 lata temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 No to ja też obserwuję - nasz młody kolega ma talent do wywoływania ożywionych dyskusji! Powodzenia! Paweł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 11 minut temu, BHmodels napisał: Żeby wątek pusty nie był to wrzucę zdjęcie starego jak świat modelu. Wszędzie była dawana szpachla więc wszędzie są ślady po niej. Ogólnie model tragiczny ale robiony 2 lata temu. Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlb Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Ale tutaj szpachli nie dałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 16 minut temu, Thalgonis napisał: Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać.. To są jakieś gusła. im dziwniej tym fajniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 1 godzinę temu, tlb napisał: Ale tutaj szpachli nie dałeś Zabrakło... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giberes Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać... Z naciskiem na wydawało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BHmodels Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 Bym zapomniał! Szczęśliwego dnia zwycięstwa! (8-9) maj. Gadamy tu o ruskim sprzęcie w święto a ja nic nie mówię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BHmodels Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 Godzinę temu, zaruk napisał: Zabrakło... Akurat wtedy zabrakło .....serio hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 13 minut temu, BHmodels napisał: Szczęśliwego dnia zwycięstwa! (8-9) maj 9 maja to w Rosji i na Białorusi. Wybierasz się na obchody? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BHmodels Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 @zarukniestety nie a chciałbym na defiladę w Rosji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 (edited) Gdybyś był starszy, to mógłbyś zaciągnąć się do legionu cudzoziemskiego i powalczyć z Ruskimi w Donbasie. Jeśli dostałbyś się do niewoli i szczęśliwie nie rozwalili by cię strzałem w głowę, to może wziąłbyś udział w tej paradzie. W charakterze jeńca, oczywiście. Edited May 8, 2022 by zaruk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlb Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 9 maja to "Dzień Unii Europejskiej" upamiętniający plan założenia Europejskiej Wspólnoty Węgla i Stali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BHmodels Posted May 9, 2022 Author Share Posted May 9, 2022 (edited) 9 godzin temu, zaruk napisał: Gdybyś był starszy, to mógłbyś zaciągnąć się do legionu cudzoziemskiego i powalczyć z Ruskimi w Donbasie. Jeśli dostałbyś się do niewoli i szczęśliwie nie rozwalili by cię strzałem w głowę, to może wziąłbyś udział w tej paradzie. W charakterze jeńca, oczywiście. Według prawa i przyzwoitości Legia cudzoziemska to zdrada Edited May 9, 2022 by BHmodels Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszaty Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Dlaczego sobie to robisz!??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts