BHmodels Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 Siema, na miesiącach powinien wystartować projekt plastyk, kupię następujące modele i na potęgę będę je kleił Modele: PZL p-11c Super Lynx Iskra bis PZL 37 łoś Czapla Rwd 14b Britis destroyer Class I Mig 17 pf PZL p-7a Su 22 PZL p7 a rumuński Brytyjski niszczyciel HMS Czapla węgierski Łoś rumuński Oczywiście wszystko firmy plastyk ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 To na jakiś tydzień powinieneś mieć zajęcie. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 Kto się dołącza? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 Siadam, szczególnie interesuje mnie ten brytyjski niszczyciel HMS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Do browarka to i ja się dosiądę. W pięć osób to już będzie ciekawa i produktywna dyskusja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Piąty pokal mój! Tylko trzymajcie z dala ode mnie nerkowce! A na serio, to chętnie popatrzę na walkę z Łosiem i Czaplą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Łosia to się jeszcze da posklejać ale czapla to masakra szybciej dałoby radę zrobić od podstaw niż rzeźbić z zestawu. Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Posklejać tak, ale wyprowadzić... Betoniarę trza odpalić. I na ogon uważać, bo "fabrycznie" zwichrowany. Tak wyszło, że zrobiłem trzy i wszystkie miały tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 zanim zaczniesz sklejac cokolwiek z Plastyka, to tego Karasia skoncz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 3 godziny temu, Baas ArK napisał: Posklejać tak, ale wyprowadzić... Betoniarę trza odpalić. I na ogon uważać, bo "fabrycznie" zwichrowany. Tak wyszło, że zrobiłem trzy i wszystkie miały tak samo. Tak! Pamiętam do dziś jak rok czy dwa lata temu śmialiśmy się z kolegami że cała szpachla poszła na jeden model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 Żeby wątek pusty nie był to wrzucę zdjęcie starego jak świat modelu. Wszędzie była dawana szpachla więc wszędzie są ślady po niej. Ogólnie model tragiczny ale robiony 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 No to ja też obserwuję - nasz młody kolega ma talent do wywoływania ożywionych dyskusji! Powodzenia! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 11 minut temu, BHmodels napisał: Żeby wątek pusty nie był to wrzucę zdjęcie starego jak świat modelu. Wszędzie była dawana szpachla więc wszędzie są ślady po niej. Ogólnie model tragiczny ale robiony 2 lata temu. Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Ale tutaj szpachli nie dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 16 minut temu, Thalgonis napisał: Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać.. To są jakieś gusła. im dziwniej tym fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 1 godzinę temu, tlb napisał: Ale tutaj szpachli nie dałeś Zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać... Z naciskiem na wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 Bym zapomniał! Szczęśliwego dnia zwycięstwa! (8-9) maj. Gadamy tu o ruskim sprzęcie w święto a ja nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 Godzinę temu, zaruk napisał: Zabrakło... Akurat wtedy zabrakło .....serio hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 13 minut temu, BHmodels napisał: Szczęśliwego dnia zwycięstwa! (8-9) maj 9 maja to w Rosji i na Białorusi. Wybierasz się na obchody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 @zarukniestety nie a chciałbym na defiladę w Rosji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Gdybyś był starszy, to mógłbyś zaciągnąć się do legionu cudzoziemskiego i powalczyć z Ruskimi w Donbasie. Jeśli dostałbyś się do niewoli i szczęśliwie nie rozwalili by cię strzałem w głowę, to może wziąłbyś udział w tej paradzie. W charakterze jeńca, oczywiście. Edytowane 8 Maja 2022 przez zaruk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 9 maja to "Dzień Unii Europejskiej" upamiętniający plan założenia Europejskiej Wspólnoty Węgla i Stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHmodels Napisano 9 Maja 2022 Autor Share Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) 9 godzin temu, zaruk napisał: Gdybyś był starszy, to mógłbyś zaciągnąć się do legionu cudzoziemskiego i powalczyć z Ruskimi w Donbasie. Jeśli dostałbyś się do niewoli i szczęśliwie nie rozwalili by cię strzałem w głowę, to może wziąłbyś udział w tej paradzie. W charakterze jeńca, oczywiście. Według prawa i przyzwoitości Legia cudzoziemska to zdrada Edytowane 9 Maja 2022 przez BHmodels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Maja 2022 Share Napisano 10 Maja 2022 Dlaczego sobie to robisz!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi