BHmodels Napisano 7 Maja 2022 Napisano 7 Maja 2022 Siema, na miesiącach powinien wystartować projekt plastyk, kupię następujące modele i na potęgę będę je kleił Modele: PZL p-11c Super Lynx Iskra bis PZL 37 łoś Czapla Rwd 14b Britis destroyer Class I Mig 17 pf PZL p-7a Su 22 PZL p7 a rumuński Brytyjski niszczyciel HMS Czapla węgierski Łoś rumuński Oczywiście wszystko firmy plastyk ; ) Cytuj
zaruk Napisano 7 Maja 2022 Napisano 7 Maja 2022 To na jakiś tydzień powinieneś mieć zajęcie. 1 4 Cytuj
zaruk Napisano 7 Maja 2022 Napisano 7 Maja 2022 Siadam, szczególnie interesuje mnie ten brytyjski niszczyciel HMS. Cytuj
abtb Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 Do browarka to i ja się dosiądę. W pięć osób to już będzie ciekawa i produktywna dyskusja 2 Cytuj
Baas ArK Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 Piąty pokal mój! Tylko trzymajcie z dala ode mnie nerkowce! A na serio, to chętnie popatrzę na walkę z Łosiem i Czaplą. Cytuj
mig Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 Łosia to się jeszcze da posklejać ale czapla to masakra szybciej dałoby radę zrobić od podstaw niż rzeźbić z zestawu. Powodzenia w budowie. Cytuj
Baas ArK Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 Posklejać tak, ale wyprowadzić... Betoniarę trza odpalić. I na ogon uważać, bo "fabrycznie" zwichrowany. Tak wyszło, że zrobiłem trzy i wszystkie miały tak samo. Cytuj
BRAVO112 Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 zanim zaczniesz sklejac cokolwiek z Plastyka, to tego Karasia skoncz 1 Cytuj
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Napisano 8 Maja 2022 3 godziny temu, Baas ArK napisał: Posklejać tak, ale wyprowadzić... Betoniarę trza odpalić. I na ogon uważać, bo "fabrycznie" zwichrowany. Tak wyszło, że zrobiłem trzy i wszystkie miały tak samo. Tak! Pamiętam do dziś jak rok czy dwa lata temu śmialiśmy się z kolegami że cała szpachla poszła na jeden model Cytuj
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Napisano 8 Maja 2022 Żeby wątek pusty nie był to wrzucę zdjęcie starego jak świat modelu. Wszędzie była dawana szpachla więc wszędzie są ślady po niej. Ogólnie model tragiczny ale robiony 2 lata temu. Cytuj
pmroczko Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 No to ja też obserwuję - nasz młody kolega ma talent do wywoływania ożywionych dyskusji! Powodzenia! Paweł 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 11 minut temu, BHmodels napisał: Żeby wątek pusty nie był to wrzucę zdjęcie starego jak świat modelu. Wszędzie była dawana szpachla więc wszędzie są ślady po niej. Ogólnie model tragiczny ale robiony 2 lata temu. Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać... Cytuj
marek d Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 16 minut temu, Thalgonis napisał: Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać.. To są jakieś gusła. im dziwniej tym fajniej. Cytuj
zaruk Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 1 godzinę temu, tlb napisał: Ale tutaj szpachli nie dałeś Zabrakło... Cytuj
giberes Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać... Z naciskiem na wydawało Cytuj
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Napisano 8 Maja 2022 Bym zapomniał! Szczęśliwego dnia zwycięstwa! (8-9) maj. Gadamy tu o ruskim sprzęcie w święto a ja nic nie mówię Cytuj
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Napisano 8 Maja 2022 Godzinę temu, zaruk napisał: Zabrakło... Akurat wtedy zabrakło .....serio hahaha Cytuj
zaruk Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 13 minut temu, BHmodels napisał: Szczęśliwego dnia zwycięstwa! (8-9) maj 9 maja to w Rosji i na Białorusi. Wybierasz się na obchody? Cytuj
BHmodels Napisano 8 Maja 2022 Autor Napisano 8 Maja 2022 @zarukniestety nie a chciałbym na defiladę w Rosji Cytuj
zaruk Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Gdybyś był starszy, to mógłbyś zaciągnąć się do legionu cudzoziemskiego i powalczyć z Ruskimi w Donbasie. Jeśli dostałbyś się do niewoli i szczęśliwie nie rozwalili by cię strzałem w głowę, to może wziąłbyś udział w tej paradzie. W charakterze jeńca, oczywiście. Edytowane 8 Maja 2022 przez zaruk 2 Cytuj
tlb Napisano 8 Maja 2022 Napisano 8 Maja 2022 9 maja to "Dzień Unii Europejskiej" upamiętniający plan założenia Europejskiej Wspólnoty Węgla i Stali. Cytuj
BHmodels Napisano 9 Maja 2022 Autor Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) 9 godzin temu, zaruk napisał: Gdybyś był starszy, to mógłbyś zaciągnąć się do legionu cudzoziemskiego i powalczyć z Ruskimi w Donbasie. Jeśli dostałbyś się do niewoli i szczęśliwie nie rozwalili by cię strzałem w głowę, to może wziąłbyś udział w tej paradzie. W charakterze jeńca, oczywiście. Według prawa i przyzwoitości Legia cudzoziemska to zdrada Edytowane 9 Maja 2022 przez BHmodels Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi