Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, na miesiącach powinien wystartować projekt plastyk, kupię następujące modele i na potęgę będę je kleił 

Modele: 

PZL p-11c 

Super Lynx 

Iskra bis 

PZL 37 łoś 

Czapla Rwd 14b

Britis destroyer Class I

Mig 17 pf

PZL p-7a

Su 22 

PZL p7 a rumuński 

Brytyjski niszczyciel HMS

Czapla węgierski 

Łoś rumuński

Oczywiście wszystko firmy plastyk ; ) 

Napisano

To na jakiś tydzień powinieneś mieć zajęcie.

• Like 1
  • Haha 4
Napisano

Kto się dołącza?

Screenshot_20220507-224531_Chrome.thumb.jpg.de9f164c059fd6db25d7e1b9da82438e.jpg

• Like 1
  • Haha 2
Napisano

Siadam, szczególnie interesuje mnie ten brytyjski niszczyciel HMS.

Napisano

Do browarka to i ja się dosiądę. W pięć osób to już będzie ciekawa i produktywna dyskusja :mrgreen:

• Like 2
Napisano

Łosia to się jeszcze da posklejać ale czapla to masakra szybciej dałoby radę zrobić od podstaw niż rzeźbić z zestawu. Powodzenia w budowie.

Napisano

Posklejać tak, ale wyprowadzić... Betoniarę trza odpalić. I na ogon uważać, bo "fabrycznie" zwichrowany. Tak wyszło, że zrobiłem trzy i wszystkie miały tak samo.

Napisano
3 godziny temu, Baas ArK napisał:

Posklejać tak, ale wyprowadzić... Betoniarę trza odpalić. I na ogon uważać, bo "fabrycznie" zwichrowany. Tak wyszło, że zrobiłem trzy i wszystkie miały tak samo.

Tak! Pamiętam do dziś jak rok czy dwa lata temu śmialiśmy się z kolegami że cała szpachla poszła na jeden model 🤣

Napisano

Żeby wątek pusty nie był to wrzucę zdjęcie starego jak świat modelu. Wszędzie była dawana szpachla więc wszędzie są ślady po niej. Ogólnie model tragiczny ale robiony 2 lata temu.

16520313273204006284780174082549.jpg

Napisano

No to ja też obserwuję - nasz młody kolega ma talent do wywoływania ożywionych dyskusji! 🙂 Powodzenia!

Paweł

• Thanks 1
Napisano
11 minut temu, BHmodels napisał:

Żeby wątek pusty nie był to wrzucę zdjęcie starego jak świat modelu. Wszędzie była dawana szpachla więc wszędzie są ślady po niej. Ogólnie model tragiczny ale robiony 2 lata temu.

16520313273204006284780174082549.jpg

Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać... 

Napisano

Ale tutaj szpachli nie dałeś 

Screenshot_20220508-195445_Chrome.jpg

Napisano
16 minut temu, Thalgonis napisał:

Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać..

To są jakieś gusła. :haha: im dziwniej tym fajniej. :mrgreen:

Napisano
1 godzinę temu, tlb napisał:

Ale tutaj szpachli nie dałeś

Screenshot_20220508-195445_Chrome.jpg

Zabrakło...

Napisano
2 godziny temu, Thalgonis napisał:

Kurteczka, a mnie się zawsze wydawało, że szpachla jest po to, żeby ją dobrze wygładzić i żeby nie było jej potem widać... 

Z naciskiem na wydawało 🤣

Napisano

Bym zapomniał! Szczęśliwego dnia zwycięstwa! (8-9) maj. Gadamy tu o ruskim sprzęcie w święto a ja nic nie mówię 😆

Napisano
13 minut temu, BHmodels napisał:

Szczęśliwego dnia zwycięstwa! (8-9) maj

9 maja to w Rosji i na Białorusi. Wybierasz się na obchody?

Napisano (edytowane)

Gdybyś był starszy, to mógłbyś zaciągnąć się do legionu cudzoziemskiego i powalczyć z Ruskimi w Donbasie. Jeśli dostałbyś się do niewoli i szczęśliwie nie rozwalili by cię strzałem w głowę, to może wziąłbyś udział w tej paradzie. W charakterze jeńca, oczywiście.

Edytowane przez zaruk
  • Like 2
Napisano

9 maja to "Dzień Unii Europejskiej" upamiętniający plan założenia Europejskiej Wspólnoty Węgla i Stali. 

Napisano (edytowane)
9 godzin temu, zaruk napisał:

Gdybyś był starszy, to mógłbyś zaciągnąć się do legionu cudzoziemskiego i powalczyć z Ruskimi w Donbasie. Jeśli dostałbyś się do niewoli i szczęśliwie nie rozwalili by cię strzałem w głowę, to może wziąłbyś udział w tej paradzie. W charakterze jeńca, oczywiście.

Według prawa i przyzwoitości Legia cudzoziemska to zdrada 😉

Edytowane przez BHmodels