smialus Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Po czterech latach jakoś się przemogłem do galerii. Główny kamuflaż malowany Mrp. Paint oraz Hataka.. Z dodatków jakie dałem to anteny wykonane z metalu we własnym zakresie. Zapraszam do galerii 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 nie moja skala, ale model 1 klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Niepopularny temat w chwili obecnej ale model świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 A dlaczego niepopularny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uapa Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 7 minutes ago, smialus said: A dlaczego niepopularny?? Bo wrażliwsi łączą modelarstwo z wojną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 Oczywiście nie popieram tego co się dzieje, ale patrząc tak realnie to tak samo mogę powiedzieć o swastyce, a tutaj na forum się tego naprawdę przewija i co nikt nie protestuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) Kapitalny ! Szczególnie podobają mi się odbarwienia na silnikach, gondolach i statecznikach - subtelne i delikatne a nie bijące po oczach jak na tych wszystkich kręconych w photoshopie fotach, które służą za dowód, że tak to wygląda w rzeczywistości - świetna robota - gratuluje ! Edytowane 17 Maja 2022 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Świetnie zmalowany. Tak jak kolega wyżej zauważył bardzo fajnie wyszły przebarwienia. Gratuluję Ja tam lubię tą rodzinę Su-czek, uważam je za jedne z najpiękniejszych odrzutowców, choć tak ładnie teraz spadają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Piękny Bardzo mi się podoba, super że jest w 48. Jak Ci się składało ten model? Polecasz? 45 minut temu, smialus napisał: Oczywiście nie popieram tego co się dzieje, ale patrząc tak realnie to tak samo mogę powiedzieć o swastyce, a tutaj na forum się tego naprawdę przewija i co nikt nie protestuje... Mam podobne odczucia do Twoich. Nie uważam, że zrobienie samolotu z gwiazdką różnii się specjalnie od zrobienia jakiegoś Meśka ze swastyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 pierwsze zdjęcie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 2 godziny temu, smialus napisał: Oczywiście nie popieram tego co się dzieje, ale patrząc tak realnie to tak samo mogę powiedzieć o swastyce, a tutaj na forum się tego naprawdę przewija i co nikt nie protestuje... Swastyce, hinomaru czy innym oznaczeniom, każda wojna ma zwycięzców i pokonanych. Jak pisałem model podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uapa Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 6 hours ago, bulik58 said: Byly ostatnio budowane i sa obecnie w trakcie budowy kolejne pojazdy i pokaz choc jeden negatywny komentaz? Wiec piszac te slowa miales siebie na mysli? Tez nie popieram tej ,,Operacji .. ,, ale co ma ten model wspolnego z ta sytuacja , popieram wiekszac glosow i dla mnie model wyglada extracko. Podchodzę bardzo zimno do tematu. Ani mnie grzeje ani ziębi. Model mi się podoba. Nie ma negatywnych? No to jeden poniżej. Negatywny do tego, że RUS awiacja ale pozytywny co do wykonania modelu. 10 hours ago, Adamo722 said: Niepopularny temat w chwili obecnej ale model świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uapa Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Nie mam problemu ze spaniem A model w tym temacie uważam za pracę pierwyj sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Piękny samolot, i piękny model. A to żółte pod antyblikiem to że niby grunt widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 19 Maja 2022 Autor Share Napisano 19 Maja 2022 W dniu 17.05.2022 o 15:07, Juffre napisał: Piękny Bardzo mi się podoba, super że jest w 48. Jak Ci się składało ten model? Polecasz? Mam podobne odczucia do Twoich. Nie uważam, że zrobienie samolotu z gwiazdką różnii się specjalnie od zrobienia jakiegoś Meśka ze swastyką. Model składał się dość przyjemnie, nie pamiętam czy szpachla była w użyciu bo dawno temu sklejony. Jak była by okazja kupiłbym jeszcze jednego. Piękny samolot, i piękny model. A to żółte pod antyblikiem to że niby grunt widać? Apek nie bardzo wiem co masz na myśli?? Dziękuje za miłe słowa koledzy. Coś niebawem jeszcze wrzucę jak czas pozwoli na galerię. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 19 Maja 2022 Share Napisano 19 Maja 2022 12 godzin temu, smialus napisał: A to żółte pod antyblikiem Apek nie bardzo wiem co masz na myśli?? Między osłoną radaru a wiatrochronem na czarnym pasie przeciwodblaskowymi jest żółty kolor przebijający spod czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 20 Maja 2022 Autor Share Napisano 20 Maja 2022 Ten czarny się tak wyciera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 Świetny model !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 Piękny model. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 No kurde dopiero się naoglądałem do syta , piękny jak cała rodzina tych latadeł a wykonanie wspaniałe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi