chudyhunter Napisano 8 Lipca 2022 Share Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) Nie było mnie w tym dziale z 12 lat, ale z nudów przy okazji budowy innej dioramy w niecałe 6 godzin zrobiłem taką mikro dioramę. Przy tej skali na zdjęciach widać sporo niedociągnięć, ale na żywo dioramy praktycznie nie widać (20x18mm) Edytowane 8 Lipca 2022 przez chudyhunter 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 8 Lipca 2022 Share Napisano 8 Lipca 2022 Łooo Panie, toż to zegarmistrzowska robota! *Chciałbym potrafić robić takie dioramy w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Lipca 2022 Autor Share Napisano 8 Lipca 2022 56 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Łooo Panie, toż to zegarmistrzowska robota! *Chciałbym potrafić robić takie dioramy w 1/72 Do zegarmistrzowskiej, to trochę brakuje, ale cieszę sie, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 (edytowane) przyjrzałem się dokładnie ..... zauważyłem kilka niedociągnięć które jeszcze dałoby się poprawić: - na oponkach Opla brakuje bieżników - plandeka na VW stanowczo za gruba - pieskowi trzeba maznąć język na czerwono - brak tablic rejestracyjnych i lusterek Edytowane 11 Lipca 2022 przez M.A.V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 19 minut temu, M.A.V. napisał: przyjrzałem się dokładnie ..... zauważyłem kilka niedociągnięć które jeszcze dałoby się poprawić: - na oponkach Opona brakuje bieżników - plandeka na VW stanowczo za gruba - pieskowi trzeba maznąć język na czerwono - brak tablic rejestracyjnych i lusterek Nie lubię tego robić, ale niestety jestem zmuszony przyznać Ci rację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Masz dziwne podejście (delikatnie mówiąc) do słowa „nuda” Mimo, że nic tam nie widzę, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 12 godzin temu, Thalgonis napisał: Masz dziwne podejście (delikatnie mówiąc) do słowa „nuda” Mimo, że nic tam nie widzę, podziwiam Widzisz, jakie to człowiek czasem robi głupoty z nudy 12 godzin temu, panDespota napisał: Genialne! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Śliczności jak to u ciebie Tylko ludzi nie strasz bo zaraz trzeba będzie nowe kategorie wprowadzać na konkursach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 1 minutę temu, Andrzej_LK napisał: Śliczności jak to u ciebie Tylko ludzi nie strasz bo zaraz trzeba będzie nowe kategorie wprowadzać na konkursach Hahaha jak wezmę to na konkurs, to trafi do dioram, tylko będzie trzeba to jakoś wyeksponować, bo inaczej ktoś może pomylić dioramę z dużym paprochem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Proponuję zgłosić kandydaturę kolegi chudyhunter do Galerii Ludzi Pozytywnie Zakręconych. Podobno jest gdzieś taka. Został kolega niniejszym uznany pionierem nowej skali w obszarze pojazdów wojskowych. A na poważnie to tylko pozazdrościć umiejętności i sokolego wzroku. Ja to już nawet w 35-ce niewiele widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Boję się co ci wyjdzie jak podwiniesz rękawy do pracy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 Godzinę temu, Endrju napisał: Proponuję zgłosić kandydaturę kolegi chudyhunter do Galerii Ludzi Pozytywnie Zakręconych. Podobno jest gdzieś taka. Został kolega niniejszym uznany pionierem nowej skali w obszarze pojazdów wojskowych. A na poważnie to tylko pozazdrościć umiejętności i sokolego wzroku. Ja to już nawet w 35-ce niewiele widzę. Naprawdę Wielkie Dzięki za naprawdę miłe słowa! 22 minuty temu, Adamo722 napisał: Boję się co ci wyjdzie jak podwiniesz rękawy do pracy będzie Ja bym się raczej bał na jaki kolejny glupi pomysł wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 2 minuty temu, chudyhunter napisał: Naprawdę Wielkie Dzięki za naprawdę miłe słowa! Ja bym się raczej bał na jaki kolejny glupi pomysł wpadnę Pomysły to masz akurat fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 3 minuty temu, Adamo722 napisał: Pomysły to masz akurat fajne Dlatego właśnie pracuję nad kolejną mikro dioramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 39 minut temu, chudyhunter napisał: Dlatego właśnie pracuję nad kolejną mikro dioramą A tego typa znasz: Ale uprzedzam chyba Rusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Lipca 2022 Autor Share Napisano 9 Lipca 2022 8 minut temu, Seb napisał: A tego typa znasz: Tak, kiedyś trafiłem na ten filmik, ale zupełnie o nim zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 Super, bardzo realistycznie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 23 godziny temu, chudyhunter napisał: Hahaha jak wezmę to na konkurs, to trafi do dioram, tylko będzie trzeba to jakoś wyeksponować, bo inaczej ktoś może pomylić dioramę z dużym paprochem Weź, miejsce się znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 10 Lipca 2022 Share Napisano 10 Lipca 2022 I tylko tak zapytam nieśmiało: latarnia nie jest za wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Lipca 2022 Autor Share Napisano 10 Lipca 2022 36 minut temu, Baas ArK napisał: I tylko tak zapytam nieśmiało: latarnia nie jest za wysoka? Mogłaby być tutaj mniejsza, ale wziąłem ją z innej dioramy, a ta diorama miała być na szybko z przygotowanych wcześniej elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi