jan-kol Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Od ostatniego postu z Jelczem asenizacyjnym minęło już trochę czasu. Zaniedbałem swoje relacje, dlatego postanowiłem wrzucić w galerie swoje ukończone dotychczas prace. 33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 I kolejne wspomnienia, choć w moich rejonach działał Transbud z Poznania, Szczecina i Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 Ten Jelcz został zarejestrowany przed 1975 rokiem bo ma tablice jeszcze przed nowym podziałem administracyjnym kraju u mnie w mieście były tablice XK. Pamiętam takie betoniarki jak budowała się taka dzielnica jak Podzamcze ale one były z Transbudu Wałbrzych . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 Model rewelacyjnie wykonany. Wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 obłędne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 Grucha jak prawdziwa . Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Widziałem i komentowałem na fejsie, ale i tu napisze - kapitalna robota !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Poziom detali i wykonania ciezki do osiagniecia. Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 Świetny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endeyoou Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 (edytowane) Po kilku latach przerwy chce wrócić do modelarstwa i patrząc na ten model czuje się jakbym chciał zacząć grać w nogę i patrzył na lewandowskiego super model! Gratuluje! Edytowane 12 Października 2022 przez endeyoou 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 15 Stycznia 2023 Share Napisano 15 Stycznia 2023 Zbieram szczękę z podłogi. Mój dziadek pracował w Transbudzie- Stargard. Był tabelowym i często do niego zachodziłem. Dokładnie takie gruchy stały na placu. Dziękuję za możliwość powrotu do lat szczenięcych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi