Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, winrich napisał:

1:6 to zacna skala, jakiej wysokości jest figurka? 30 cm?

Miała by w rzeczywistości 180 cm. Horpyna, ale czemu nie? Jeszcze raz chciałbym pochwalić piękne wykonanie.

Napisano
Godzinę temu, winrich napisał:

Pięknie pomalowana.  Szczególnie, jak koledzy już napisali, prześwity na sukni.

1:6 to zacna skala, jakiej wysokości jest figurka? 30 cm?

tak    okolo 175 cm  w   realu : 6      daje ok 30 cm :)  

Napisano

Podglądałem w ekspresowym warsztacie.
 Genialnie zmalowana Panna. Malowanie ciała na mistrzowskim poziomie, a ten prześwit przez materiał to po prostu majstersztyk! 

Napisano

Bump dla tych co jeszcze nie widzieli 🙂 - a warto!

Napisano (edytowane)

Duperka jak żywa. Szacun za oddanie realizmu.

Żona wchodzi do pokoju, na full screen, na kompie gość siedzi podziwia piękno istoty, a ona co młodsze ci w głowie. Zapieniona ślinotokiem. Po chwili mąż, zobacz modelarza zdjęcia i warsztat, figurki, ona nie istnieje hehe . Wybaczcie, znowu fantazja ponosi :)

Edytowane przez MayonesEXG7
  • 2 months later...
Napisano

Kurczę, ja od 3 miesięcy czekam na aktualizację warsztatu, a tymczasem miss już w galerii. A ja - gapa- dopiero dzisiaj powziąłem podejrzenie, że dziewucha ukończona i przeszukałem galerię. No i bingo, jest. Piękna "praca", gratki. I jak ładnie w tyleczek kieckę zassało. Ogólnie to najbardziej mię powaliło wykonanie sukienki, prześwity, cieniowanie, mistrzostwo. 

• 2 weeks later...
Napisano (edytowane)

Super. Czy to wydruk 3d?

Edytowane przez mikemc