M.A.V. Napisano 11 Sierpnia 2023 Share Napisano 11 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 11 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2023 Gąsienice pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 12 Sierpnia 2023 Share Napisano 12 Sierpnia 2023 (edytowane) Dodatki ładnie pomalowane. Zastanawia mnie tylko mocowanie wiadra do pręta ? No bo to nie lina chyba ? Nie można skorzystać z wiadra. Hm... Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez johnrambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2023 13 minut temu, johnrambo napisał: Dodatki landie pomalowane. Zastanawia mnie tylko mocowanie wiadra do pręta ? No bo yo nie lina chyba ? Nie można skorzystać z wiadra. Hm... Dzięki. Tak mocowanie wiadra jest trochę przekombinowane ale powiem szczerze, że tak najbardziej mi się podoba. Czekam na więcej opinii na temat moich malunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Sierpnia 2023 Share Napisano 12 Sierpnia 2023 Osprzęt wygląda super, a co do gąsienic to czy jak na zapasowe to nie wyszły zbyt metaliczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 5 godzin temu, TAW napisał: Osprzęt wygląda super, a co do gąsienic to czy jak na zapasowe to nie wyszły zbyt metaliczne? Będą jeszcze „kurzone” wraz z pojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Tak to wyglada na modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Jak widzę z gąsienicami wszystko zależy od światła. Te na poziomej płycie się mocno świeca a te na pionowej fajnie przyczernione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Też mi się te gąsienice słabo widzą. Nie powinny być pordzewiałe kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Ja bym bardziej poszedł w czerń i rdzę niż w gun metal - szczególnie tam, gdzie gąski nie były polerowane przez koło napinajace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Ajabym poszedł na piwo albo wUtkę chociaż. Ciekawe jak będzie wyglądać niemiec w Twoim stylu bo takiego jeszcze chyba nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2023 Może trochę zetrę tego gunmetala i kredek. Mi się podoba, zobaczymy jak będzie finalnie po brudzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 14 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2023 A takie gąsienice? Lepsze? Może by tak pomalować a z drugiej strony dwa razy tak samo robić, sam już nie wiem. Może zobaczę jak to będzie po efektach wyglądać a wtedy się albo zmyje farbę albo dokończy. Nie są przyklejone wiec nie ma z nimi jakiegoś większego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 15 Sierpnia 2023 Share Napisano 15 Sierpnia 2023 Może pomaluj zapasowe ogniwa jak tu np , i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 18 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2023 Nie chce mi się narazie składać plastiku to sobie dalej ciapam dodatki. Mała rzecz ale cieszy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 21 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2023 Flower power! Szczypta zieleni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Po washu. Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Konrad-Ciba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) W końcu skończyłem washa na wczesnym. Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Mała zmiana kalkomanii na BA-20 i niedługo się biorę za filtry i farby olejne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2023 Musze poprawić niedoskonałości z budowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 3 Września 2023 Autor Share Napisano 3 Września 2023 Filtr zrobiony. Pora na satynę i biedronkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 3 Września 2023 Autor Share Napisano 3 Września 2023 (edytowane) Po biedronce. Pora na washa. Edytowane 3 Września 2023 przez Konrad-Ciba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 3 Września 2023 Autor Share Napisano 3 Września 2023 (edytowane) Waszyk. Edytowane 3 Września 2023 przez Konrad-Ciba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 4 Września 2023 Share Napisano 4 Września 2023 Masz rękę do tych malunków - bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Września 2023 Autor Share Napisano 4 Września 2023 Poprawione. Gotowy na obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi