abtb Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Wzorem roku ubiegłego, ubiegłego stycznia i ubiegłego czego tam jeszcze chyba warto podsumować swoją działalność modelarską. Przeglądając ubiegłoroczne podsumowanie muszę stwierdzić że teza "To se ne vrati" była prorocza i wyszło jak wyszło. Nie jest źle ale jednak o czymś to świadczy . Szczególne słaba była końcówka roku która była wręcz bezrobotna i bezowocna - po prostu czyste lenistwo przeplatane rozmyślaniami nad sensem dalszego modelowania. Podsumowując - mogę z całą stanowczością stwierdzić że był to chiński rok "śledzia" Tyle tytułem wstępu pisanego - teraz odrobina fotek. 1) Saab J35J "Draken" 2) Cessna A-37B "Ważka" 3) "Mürted'den Türkçe ringa balığı" - Lockheed F-104G Starfighter 4)"Sild" fra Bodø" - Lockheed F-104G Starfighter 5) "Haring" van Beauvechain" - Lockheed F-104G Starfighter 6) Space "herring" from NASA - Lockheed F-104G(N) Starfighter 7) Gēn chéngquánkāng yīqǐ “gēn” - Lockheed F-104G Starfighter Dansk "sild" fra Aalborg, lockheed F-104G Starfighter 9) «Ρέγγα στα ελληνικά» από τον Άραξο - Lockheed F-104G Starfighter 10) Wink for "herring" with George - Lockheed F-104D Starfighter 11) Convair C-340 12) Iljuszyn Ił 14P 13) MiG -29, wersja 9-13 14) MiG 19S I jakby tyle. Co się uda "wystrugać" w tym roku - zobaczymy. Oby było więcej chęci i czasu na hobby, czego wszystkim życzę w tym nowym, rozpoczętym już roku 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Dylemat wszystkich modelarzy Fajny wykon i owocna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Zacna kolekcja, chciałbym zrobić choć połowę tego co ty. Może w tym roku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Startfajter oczywiście na topie. Fajnie to wygląda, ale... przebiję Cię ilością w '23. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) No właśnie, też miałem zgryz czytając. Wać Pan narzekasz, że czasu brak na modelowanie, a tu lista nie mała i scrolować trzeba. Pozycja 1 i 10 to moi faworyci. Zazdroszczę, ale w pozytywny sposób. Piękna kolekcja. Mi się prawie 3 udało połapać w tym roku Edytowane 2 Stycznia 2023 przez DamianPoltorak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 2 minuty temu, HK1885 napisał: w '23. Ja w tej skali nie robię więc wgrana masz już w kieszeni A jeżeli chodzi o rok to bardzo możliwe. Nawet się obawiam, że nabijesz mnie w trąbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 No jak Cię męczy modelarski egzystencjalizm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 3 minuty temu, DamianPoltorak napisał: lista nie mała I owszem, ale krótsza niż w ubiegłym roku, i to o 10 pozycji Aczkolwiek wiadomo - liczy się jakość a nie ilość 7 minut temu, DamianPoltorak napisał: Pozycja ......10 to moi faworyci. I właśnie ta pozycja nr 10 nie daje mi spokoju . 30 (słownie: trzydzieści) serduszek to wynik praktycznie nie do przeskoczenia. Stąd stany lękowe przed zamieszczeniem galerii kolejnego "śledzia" - będzie z pewnością słabiej. I co wtedy - brak perspektyw, wykluczenie z cechu, albo jeszcze co gorszego 9 minut temu, HK1885 napisał: jak Cię męczy modelarski egzystencjalizm.. Jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 48 minut temu, abtb napisał: Jak cholera Może czas na nowe hobby w dojrzałym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 28 minut temu, HK1885 napisał: Może czas na nowe hobby w dojrzałym wieku Podobno w dojrzałym wieku się dziecinnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 25 minut temu, Adamo722 napisał: Podobno w dojrzałym wieku się dziecinnieje Ja słyszałem, że pierwsze czterdzieści lat dzieciństwa mężczyzny jest najtrudniejsze, potem to już z górki 56 minut temu, HK1885 napisał: Może czas na nowe hobby Aha, i pewnie jeszcze chcesz położyć łapę na zawartości mojej szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 25 minut temu, abtb napisał: Ja słyszałem, że pierwsze czterdzieści lat dzieciństwa mężczyzny jest najtrudniejsze, potem to już z górki Tylko weź pod uwagę że czas przyspiesza i mniej go na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Piękny dorobek, gratuluję Tomku . Śliczne miniatury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Aż dziesięć mniej niż w roku ubieglym Chyba nieubłaganie wielkimi krokami zbliża się Twój koniec A trochę poważniej to i tak za tą ilość szacun, pewnie znaczna większość z nas chciałaby rocznie zrobić chociaż połowę tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 Tomek jesteś niedoścignionym wzorem w ilości ukończonych modeli.W dodatku na tak wysokim poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 5 godzin temu, Adamo722 napisał: Tylko weź pod uwagę że czas przyspiesza i mniej go na Ja nie tylko to biorę pod uwagę, ja to odczuwam na własnej skórze 2 godziny temu, Xmen napisał: Tomek jesteś niedoścignionym wzorem w ilości ukończonych modeli. Pragnę zauważyć, że są lepsze wzory (jeśli chodzi o ilość ) 2 godziny temu, rudy0007 napisał: Aż dziesięć mniej niż w roku ubieglym Daję "piątkę" z liczenia 2 godziny temu, rudy0007 napisał: Chyba nieubłaganie wielkimi krokami zbliża się Twój koniec Cóż, nic na to nie poradzę 5 godzin temu, kapsel napisał: Piękny dorobek, gratuluję Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 no ładnie... no pięknie... tylko gdzie Mi-10 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 15 godzin temu, M.A.V. napisał: tylko gdzie Mi-10 ? Nie zadawaj kłopotliwych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Piękny dorobek. Jest co oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 20 godzin temu, M.A.V. napisał: tylko gdzie Mi-10 ? Dyskretnie stojąc z boku przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Ładne! Taki klasyczny wykon konkursowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi