pmroczko Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 Dzień dobry! Nietypowo dla mnie wziąłem się za taki temat - pod wpływem wojny która wybuchła na Ukrainie i jak go zaczynałem, to - znając moje tempo - miałem naiwną nadzieję, że wojna się skończy, zanim ja skończę budować. Ale niestety wojna nadal trwa a temat stał się bardziej aktualny niż na początku. Budowa jest bliżej opisana tutaj: Tematem tej galerii jest pogotowie techniczne charkowskich sieci ciepłowniczych. Po ostatnich bombardowaniach ludzie którzy jeżdżą takimi samochodami na pewno maja pełne ręce roboty. Życzę im powodzenia w ich ciężkiej i ważnej pracy. Inspirowałem się tym zdjęciem: A tak mi wyszło: A oto pozostałe zdjęcia: \ Tym którzy doczytali aż tutaj dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł 26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 bardzo mi się podoba (mały drobiazg w zestawieniu ze zdjęciem "oryginału" - rozważ ewentualnie delikatne przykurzenie oponek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 Cześć! Bardzo dziękuję za komentarz! Opony już brudziłem, ale może kolor którego użyłem jest zbyt blisko materiału z którego opony są wykonane... Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Trudno odróżnić który oryginał a który model. Mógłbyś dać jakieś wskazówki. A na poważnie to model jest super zrobiony a zgodność z oryginałem jak dla mnie na niebiańskim (czyli dla mnie nieosiągalnym) poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Piękny, co tu wiele pisać... Kalki to jakiś zestaw, czy gdzieś robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Kolejny już dziś konkretny pojazd ze zdjęcia z Ukrainy w galerii. Jestem bardzo na tak no i wnętrze z oświetleniem też na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 Dzień dobry! Bardzo dziękuję za komentarze i za miłe słowa. @halset- kalkomanie opracowałem sam, a drukował je Bogdan Żołnierowicz. Gdyby ktoś był zainteresowany to mam jeszcze jeden komplet - zawsze drukuję zapasówkę Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 Taki poziom na tej grupie chciałbym żeby był zawsze. Piękna robota. Schludnie sklejony i pomalowany. Pokombinuj jeszcze z kołami bo wtedy będzie wyglądał jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 Jest wypas wygląda jak ten z fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 W dniu 4.01.2023 o 01:23, pmroczko napisał: Opony już brudziłem, ale może kolor którego użyłem jest zbyt blisko materiału z którego opony są wykonane... Najwyraźniej tak, bo nie widać tego brudzenia, więc trza to poprawić, żeby efekt był bardziej wyrazisty, najlepiej tak jak na preferencyjnym zdjęciu ...model wówczas będzie kompletny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 Brakuje kurzenia kół i może trochę kabiny, ale buda i całokształt wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2023 Dzień dobry! Jeszcze raz dziękuję za komentarze, cieszę się, że moja praca Wam się podoba. Z kołami to zobaczę, co na tym etapie dam jeszcze radę wykręcić. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Świetny jest, gratuluję, szczególnie podoba mi się dorobione wyposażenie wnętrza (Reakcje niestety mi się wykończyły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Elegancki i przydatny. Jak będzie już po wszystkim...przekaż im go. Niech wiedzą że ktoś myślał, pracował i zbudował. Русский военный корабль, иди на хуй! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Świetny. Bardzo dobra praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi