Barthass Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada (edytowane) 20 godzin temu, kzugaj napisał: A ma ktoś może zdjęcie wierzy Abramsa bez modułów pancerza? Jako, że to integralna część wieży to takie zdjęcia są możliwe do zrobienia tylko w fabryce, więc zdjęć raczej nie zobaczysz. Edytowane 17 Listopada przez Barthass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada W dniu 29.09.2024 o 09:44, sas55 napisał: Dzień dobry, Pytanie czy ktoś potrafi odczytać cyfrę po lewej stronie znaku oprócz jedynki z prawej strony znaku? BARDZO PROSZĘ NIE DOMYŚLNIE TYLKO PRZY UŻYCIU ZAAWANSOWANYCH TECHNIK JEŚLI SIĘ DA. JAK ZAISTNIEJE TAKA POTRZEBA PRZEŚLĘ ORYGINALNĄ FOTKĘ. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareek Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada 5 godzin temu, Barthass napisał: Jako, że to integralna część wieży to takie zdjęcia są możliwe do zrobienia tylko w fabryce, więc zdjęć raczej nie zobaczysz. Tutaj w 26:32 jest zdjęcie z fabryki z remontu wież, co prawda pancerz jest już przyspawany, ale może Ci się na coś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada 3 godziny temu, mareek napisał: Tutaj w 26:32 jest zdjęcie z fabryki z remontu wież, co prawda pancerz jest już przyspawany, ale może Ci się na coś przyda No właśnie chciałem zobaczyć ja bez tego dodatkowego pancerza wygląda bo szczerze powiem byłem przekonany że cala wieża jest jednym elementem. Tak wiem błąd popełniłem ale pisząc ten post byłem wczorajszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada (edytowane) Dzień dobry. Na zdjęciach naszych czołgów , druga sekcja kosza wieży jest często złożona . W jaki sposób przebiega składanie lub częściowy demontaż tego kosza ? Może ktoś z Szanownych Kolegów posiada schemat lub zdjęcia pokazujące jak ten proces przebiega ? Edytowane 29 Listopada przez lynx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisFX Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia Pojawiły się nowe napisy na lufie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia W dniu 31.10.2024 o 12:22, SnajperTBG napisał: Jak by kto miał problemy z browningiem a ja mam takie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 6 Grudnia Autor Share Napisano 6 Grudnia Kolejny wzorowy myśliwy. Gratuluję polowania. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia takie tam drobiazgi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 7 Grudnia Autor Share Napisano 7 Grudnia Czyżby to jeszcze nie koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia (edytowane) W dniu 6.12.2024 o 11:39, sas55 napisał: Kolejny wzorowy myśliwy. Gratuluję polowania. Pozdrawiam Dzięki, wybierałem się kilka miesięcy. Edytowane 7 Grudnia przez Lipstein 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia Załoga kolejnego ,, renifera,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Ciekawe, który z nich to kierowca, bo wyglądają na dużych chłopaków, a tam jest naprawdę bardzo, bardzo mało miejsca , choć pozycja prawie jak w F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Grudnia Share Napisano 9 Grudnia (edytowane) 15 godzin temu, Lipstein napisał: Ciekawe, który z nich to kierowca, bo wyglądają na dużych chłopaków, a tam jest naprawdę bardzo, bardzo mało miejsca , choć pozycja prawie jak w F1 Pozycja jest bardziej leżąca niż w F1 . Przy zamkniętym włazie stopy masz na wysokości twarzy Edytowane 9 Grudnia przez Flachenty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Grudnia Share Napisano 9 Grudnia Wiem, siedziałem za "sterem", opuściłem sobie nawet zagłówek. Przy zamkniętym włazie musi być bardzo klaustrofobicznie. Siedziałem sobie w środku przez jakieś 15 min, nikt mi nie przeszkadzał, mogłem focic do woli, ale chorąży uprzejmie prosił, żeby nie fotografować wnętrza, a ja się raczej słucham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Grudnia Share Napisano 10 Grudnia (edytowane) W dniu 8.12.2024 o 19:48, Lipstein napisał: Ciekawe, który z nich to kierowca, bo wyglądają na dużych chłopaków, a tam jest naprawdę bardzo, bardzo mało miejsca , choć pozycja prawie jak w F1 Edytowane 11 Grudnia przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Grudnia Share Napisano 11 Grudnia Te w jednolitym zielonym malowaniu to też nasz zakup, czy wypożyczone do szkoleń w ramach programu Abrams? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 11 Grudnia Autor Share Napisano 11 Grudnia 17 minut temu, mandrivecs napisał: Te w jednolitym zielonym malowaniu to też nasz zakup, czy wypożyczone do szkoleń w ramach programu Abrams? To nie są wersje FEP a wiec w ogóle nie w temacie. To chyba te z Biedruska (szkolne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Grudnia Share Napisano 11 Grudnia 1 godzinę temu, mandrivecs napisał: Te w jednolitym zielonym malowaniu to też nasz zakup, czy wypożyczone do szkoleń w ramach programu Abrams? Tak, to są pojazdy dostarczone do szkolenia załóg na nowym sprzęcie, jak będzie wyglądał ich dalszy status w naszej armii pozostaje zagadką . Czy zostaną zwrócone w chwili dostarczenia pierwszych pojazdów najnowszej wersji czy też ich pobyt się przedłuży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 15 Grudnia Share Napisano 15 Grudnia W dniu 11.12.2024 o 11:14, bulik58 napisał: Tak, to są pojazdy dostarczone do szkolenia załóg na nowym sprzęcie, jak będzie wyglądał ich dalszy status w naszej armii pozostaje zagadką . Czy zostaną zwrócone w chwili dostarczenia pierwszych pojazdów najnowszej wersji czy też ich pobyt się przedłuży ? SEPv2 już nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 15 Grudnia Share Napisano 15 Grudnia To taka mała wisienka na torcie, torebunia na narzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 16 Grudnia Share Napisano 16 Grudnia 12 godzin temu, Kapitan_Kurt napisał: SEPv2 już nie ma. Wszystkie pojazdy tej wersji zostały zwrócone? Te fotki sugerowały iż są nadal na wyposażeniu , też mnie trochę to dziwiło gdyż przy ilości pojazdów jaką wojsko ma na stanie wydzielenie paru sztuk do szkolenia nie stanowiłoby chyba problemu , ale wersji SEPv2 jest chyba bliżej do v3 pod wieloma względami niż wersji M1A1 FEP i dlatego te pierwsze są jeszcze w kraju. Teraz temat jest wyjaśniony , dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi