matejson Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 (edytowane) Cześć, Poniżej zdjęcia mojej ostatniej pracy. Baza to zestaw IBG. Nadbudówka to konwersja od Modell Trans. Figurka z zestawu D-Day Miniatures Studio. Skala 1/72. Edytowane 14 Maja 2023 przez matejson 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 parasolka stanowczo za mała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 Fajny model. Uchyl rombka tajemnicy i zdradź jakie było przeznaczenie tego pojazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 Porządna robota, parasolka za gruba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Maja 2023 Super Moderator Share Napisano 14 Maja 2023 @Endrjuwymagasz zbyt wiele, można tylko zgadywać bo raczej kompletny brak info, remontowy z jakimś warsztatem? Pamiętam że gdzieś widziałem fotki z przyczepą z taką samą nadbudową jednoosiowa. Modelik zacny szczególnie że to 72. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 Ni ma obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 14 Maja 2023 Autor Share Napisano 14 Maja 2023 30 minut temu, Greif napisał: @Endrjuwymagasz zbyt wiele, można tylko zgadywać bo raczej kompletny brak info, remontowy z jakimś warsztatem? Pamiętam że gdzieś widziałem fotki z przyczepą z taką samą nadbudową jednoosiowa. Modelik zacny szczególnie że to 72. Jest fotka wozu Lutwaffe z identyczną budą, ale w kamuflażu Moja interpretacja z wozem w AK mogła nawet nie istnieć. Jak większość moich modeli 24 minuty temu, _OldMan_ napisał: Ni ma obrazków. U mnie wszystko się wyświetla na różnych urządzeniach Ok. Czy ktoś jeszcze ma problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 1 godzinę temu, matejson napisał: U mnie wszystko się wyświetla na różnych urządzeniach Ok. Czy ktoś jeszcze ma problem? Ja też nie widzę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 14 Maja 2023 Autor Share Napisano 14 Maja 2023 Poprawiłem. jest ok? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 Fajna praca, podoba się tylko faktycznie parasolka do poprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 48 minut temu, matejson napisał: Poprawiłem. jest ok? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 U mnie na "Lisku" jest OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 3 godziny temu, matejson napisał: Poprawiłem. jest ok? Teraz obrazki się wyświetlają, chyba jakaś awaria była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 14 Maja 2023 Autor Share Napisano 14 Maja 2023 To się cieszę. @OldMan to może byś sie w końcu wypowiedział na temat modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 8 godzin temu, Endrju napisał: Fajny model. Uchyl rombka tajemnicy i zdradź jakie było przeznaczenie tego pojazdu. Przecież charakterystyczny półkolisty przód wyraźnie wskazuje na wóz meblowy . A na serio to sam jestem ciekaw, a praca bardzo udana. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 9 godzin temu, Baas ArK napisał: Przecież charakterystyczny półkolisty przód wyraźnie wskazuje na wóz meblowy Moje pierwsze skojarzenie było, że zarekwirowali wóz cyrkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Model świetny, jak zwykle A co do pojazdu, to pewnie protoplasta campera . W końcu szkopy we wszystkim były pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 20 godzin temu, matejson napisał: Poprawiłem. jest ok? Teraz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Bardzo fajny szkrab na świetnie zgranej podstawce gdyby nie fotka z zapałką pomyślałbym że to większą skala Gratuluję świetnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 6 godzin temu, Thalgonis napisał: protoplasta campera Widzę że każdy ma inne skojarzenia. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 20 godzin temu, matejson napisał: To się cieszę. @OldMan to może byś sie w końcu wypowiedział na temat modelu? A co się będę wypowiadał. Twoje modele są klasą samą w sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Kiedy mylę 72 z 35 to zwykle przy Twoich pracach. Taki masz już standard wykonania, że skala nie ważna i cudo wychodzi. Deseczki wyszły jak prawdziwe i cała ciężarówka wygląda super i na dodatek bardzo trafiona podstawka. Mówią, że makro wrogiem modelarza a w Twoim wypadku jest zupełnie odwrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 21 godzin temu, TAW napisał: Kiedy mylę 72 z 35 to zwykle przy Twoich pracach. Taki masz już standard wykonania, że skala nie ważna i cudo wychodzi. Deseczki wyszły jak prawdziwe i cała ciężarówka wygląda super i na dodatek bardzo trafiona podstawka. Mówią, że makro wrogiem modelarza a w Twoim wypadku jest zupełnie odwrotnie. Nic dodać, nic ująć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 (edytowane) 21 godzin temu, TAW napisał: Kiedy mylę 72 z 35 to zwykle przy Twoich pracach. Taki masz już standard wykonania, że skala nie ważna i cudo wychodzi. Deseczki wyszły jak prawdziwe i cała ciężarówka wygląda super i na dodatek bardzo trafiona podstawka. Mówią, że makro wrogiem modelarza a w Twoim wypadku jest zupełnie odwrotnie. Bardzo trafnie ujęte. Zgadzam się w 100 % z tą opinią. Edytowane 16 Maja 2023 przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi