Kon_Bar Napisano 16 Lipca 2023 Share Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) MiG-21R o numerze bocznym 1507 użytkowany w 32. Pułku Lotnictwa Rozpoznania Taktycznego w Sochaczewie około 1987 roku (po drugim remoncie w Dęblinie; malowanie "gołębią" farbą posiadającą 2 cechy: była bardzo matowa i bardzo nietrwała ). Prezentowany z zasobnikiem typu "R" (rozpoznania radioelektronicznego) - sam zasobnik można znaleźć w muzeum w Krakowie pod MiG-iem 1125 . Budowa w wątku "To nie moja bajka czyli bałałajka (a może i dwanaście)..." (strony 4-5). Zdjęcia proponuję "rozklikać" ponieważ są w formacie 1500x700 px a forum konwertuje je do szerokości 1200px. Tradycyjnie życzę miłego oglądania i zachęcam o komentowania Początek kolekcji już jest - MiG-21R z MiG-21MF-75 Edytowane 16 Lipca 2023 przez Kon_Bar 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Lipca 2023 Share Napisano 16 Lipca 2023 Godzinę temu, Kon_Bar napisał: Wspaniałości!!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 16 Lipca 2023 Share Napisano 16 Lipca 2023 To jest model, który podoba się na zdjęciach a na żywo wygląda jeszcze lepiej. Delikatne linie, ogólna estetyka, drobne napisy... Wszystko składa się na to, że nad takim modelem zatrzymuję się na dłużej. Dzięki Konrad za przedpremierowy pokaz na żywo. Czuję się mocno wyróżniony! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Bardzo ładny. Gratuluję umiaru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Jest świetny, bardzo podoba mi się to malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Konkret, prezentuje się wyśmienicie. Czekam na kolejnego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Elegancki. Muszę przyznać, iż ta wpadająca w biel szarość zburzyła moje przeświadczenie o srebrności eR-ów. Fajny model i w szybkim tempie zbudowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 17 Lipca 2023 Autor Share Napisano 17 Lipca 2023 3 minuty temu, Mikolaj75 napisał: Muszę przyznać, iż ta wpadająca w biel szarość zburzyła moje przeświadczenie o srebrności eR-ów. Myślę, że przez większość służby były srebrne. Na „popiołkowy” malował Dęblin w latach osiemdziesiątych (czasowe problemy z dostępnością wszystkiego?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Oba MiGi wyglądają świetnie, widać mistrzowską klasę wykonania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Ładnie się prezentuje, taka stonowana elegancja w tym jasnym mundurku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Jest dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Bardzo mi się podoba. Czekam na kolejne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 20 Lipca 2023 Share Napisano 20 Lipca 2023 Szybko i ładnie Ci idzie ta kolekcja migów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi