awiatik Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Na warsztat trafia to cudo ze Zvezdy. Model w wersji "prosto z pudła", jedynie będą dołożone pasy i kalki z Foxbota. Co do konkretnego malowania: się zobaczy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Jak ma się ten zestaw to ZTS i HobbyBoss? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Od ZTSu to raczej wszystko jest lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia 14 godzin temu, Sjmport napisał: Jak ma się ten zestaw to ZTS i HobbyBoss? Od ZTS-u to o ....1000 % lepszy. Aż dziw bierze że w tamtych czasach się jaraliśmy tym ZTSowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia To wypraski Toko - dość wiekowe jak na współczesne standardy. Robiłem kiedyś Rodena - są trochę słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia 7 minut temu, WujekAlice napisał: To wypraski Toko Chyba raczej nie - Toko ma/miało zupełnie inne wypraski zdjęcie tylko do celów dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia "Stop war" a na warsztat chętnie popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia 23 godziny temu, Sjmport napisał: Jak ma się ten zestaw to ZTS i HobbyBoss? a przeciez byl jeszcze Edek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia 22 minuty temu, BRAVO112 napisał: a przeciez byl jeszcze Edek.... I jaszcze Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Proponuję któregoś z poloników z gamy Model Maker Decals: Iły-2 to pierwsze cztery od góry: https://www.mojehobby.pl/products/Il-2-10-in-Polish-service.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia 6 godzin temu, abtb napisał: Chyba raczej nie - Toko ma/miało zupełnie inne wypraski zdjęcie tylko do celów dyskusji A jednak wypraski pokazane przez kolegę Awiatik są od Toko, skrzydła proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia 5 godzin temu, Moses napisał: I jaszcze Tamiya I Academy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 7 godzin temu, wuwumaster napisał: I Academy! Ja nie znaju tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia https://www.mojehobby.pl/products/IL-2M-STORMOVIK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Tak, to Toko: https://www.scalemates.com/kits/zvezda-7279-il-2-stormovik-mod-1942--104428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia Się powoli buduje mały Ił-2. Nic wielkiego się nie zrobiło....w kabinie wiele nie ma, powolne klejenie i szpachlowanie i szlifowanie, a sam plastik jest jakiś taki dziwny w obróbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia 13 minut temu, awiatik napisał: plastik jest jakiś taki dziwny w obróbce. podelrzewam, ze miekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia W dniu 14.01.2024 o 16:08, BRAVO112 napisał: podelrzewam, ze miekki Tak, miękki wyjątkowo. Kolejna szpachlówka, szlifowanie i podkład......sie zobaczy co jeszcze trzeba poprawić...... Już mam dość tej szpachlówki..... kolejny model który trafi, to będzie bezstresowy jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia W dniu 4.01.2024 o 13:41, abtb napisał: Chyba raczej nie - Toko ma/miało zupełnie inne wypraski zdjęcie tylko do celów dyskusji To jest Ark Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Mam ten zestawik w szafie. Czeka na swoją kolejkę a tymczasem popatrzę co tu kolega będzie z Iłem wyprawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 16 Stycznia Autor Share Napisano 16 Stycznia 51 minut temu, Abominus napisał: Mam ten zestawik w szafie. Czeka na swoją kolejkę a tymczasem popatrzę co tu kolega będzie z Iłem wyprawiał To go szybko sprzedaj, dołóż kaski i kup lepszego np. z Tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 16 Stycznia Autor Share Napisano 16 Stycznia Jeszcze szpachlowanie i szlifowanie......drobiazgi doklejone....w zestawie brakuje tego charakterystycznego wyważenia na pionie: trzeba było coś podobnego dorobić. Jeszcze momencik i kolorki będą się pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Też go mam w poczekalni. Teraz zauważyłem że on ma jakiś takiś kwadraciasty ten kadłub albo to jakaś fatamorganafreemana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia 2 minuty temu, Artek82 napisał: Też go mam w poczekalni. Teraz zauważyłem że on ma jakiś takiś kwadraciasty ten kadłub albo to jakaś fatamorganafreemana Sprzedaj....a z kadłubem to fakt, jakiś taki kwadratowaty. Skoro już go mam rozgrzebanego to skończę, ale bez wielkiego szału. Dla równowagi pewnie zakupię sobie Tamiyowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 19 minut temu, awiatik napisał: Sprzedaj....a z kadłubem to fakt, jakiś taki kwadratowaty. Nie no, zmontuję jakiegoś polonika tylko muszę paczać który miał takie skrzydło, albo zrobię kolejną przeróbkę na UIł-2 Z tymi Iłami i ich szczegółami to zawsze jakieś archiwum X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi