MIRO Napisano 4 Stycznia 2024 Napisano 4 Stycznia 2024 Oglądając Twoje galerie mam mieszane uczucie. Z jednej strony cieszę się, że powstał piękny model, ale z drugiej żałuję, że arcyciekawy serial warsztatowy skończył się. 1 Cytuj
socjo1 Napisano 4 Stycznia 2024 Napisano 4 Stycznia 2024 16 minut temu, MIRO napisał: Oglądając Twoje galerie mam mieszane uczucie. Z jednej strony cieszę się, że powstał piękny model, ale z drugiej żałuję, że arcyciekawy serial warsztatowy skończył się. Jak będziemy grzeczni, to jest zapewne szansa, że nas czymś jeszcze Kolega uraczy i ulubiona wieczorynka powróci. Tyle, że zamiast Kolargola będzie Reksio - chyba nie masz nic do Reksia??? Cytuj
kozborn Napisano 4 Stycznia 2024 Napisano 4 Stycznia 2024 @socjo1 za Koralgolem nie przepadałem, miał głos babochłopa. Reksia kochałem. Jeśli to był Koralgol, Reksia mogę nie przeżyć. Cytuj
socjo1 Napisano 4 Stycznia 2024 Napisano 4 Stycznia 2024 Teraz, kozborn napisał: @socjo1 za Koralgolem nie przepadałem, miał głos babochłopa. Reksia kochałem. Jeśli to był Koralgol, Reksia mogę nie przeżyć. Poczekaj, aż się o psychodelicznym miśku wypowie Autor... Cytuj
zaruk Napisano 4 Stycznia 2024 Autor Napisano 4 Stycznia 2024 Nikt, kto nie pamięta wyżyn animacji osiąganych w Gąsce Balbinie, czy Jacku i Agatce nie będzie w stanie zrozumieć oczarowania Misiem Kolargolem. Godzinę temu, MIRO napisał: Oglądając Twoje galerie mam mieszane uczucie. Z jednej strony cieszę się, że powstał piękny model, ale z drugiej żałuję, że arcyciekawy serial warsztatowy skończył się. Dziękuję. To dobrze, że warsztat cieszył się uwagą. Będzie to pewnie motywacją do kolejnych. Cytuj
marek d Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 (edytowane) 9 godzin temu, zaruk napisał: Bogactwo wykorzystanych w nich form stylistycznych, od persko-bizantyjskich (sztyfty) Widzę że jestem winny wyjaśnienie, w naszej lokalnej gwarze sztyft; to młody uczeń / praktykant w zawodzie. Gąska Balbinka i reszta chyba nie wielu to pamięta. Model wspaniały. Edytowane 5 Stycznia 2024 przez marek d 1 Cytuj
Marek K Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 Piękny model , te pierwszaki mają swoją urodę. Zazdroszczę zdjęć 1 Cytuj
Endrju Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 (edytowane) Będziesz gdzieś model pokazywał, np. na Babarybie 2024? A może na Biennale do Świdnicy przyjedziesz? Edytowane 5 Stycznia 2024 przez Endrju Cytuj
zaruk Napisano 5 Stycznia 2024 Autor Napisano 5 Stycznia 2024 46 minut temu, Endrju napisał: Będziesz gdzieś model pokazywał, np. na Babarybie 2024? A może na Biennale do Świdnicy przyjedziesz? Do Świdnicy przyjadę, ale raczej na rowerowy objazd Dolnego Śląska - mojej ulubionej dzielnicy Polski. Na Babarybie planuję być, ale nie rozważałem pokazywania tam żadnych modeli. Trochę mnie zniechęca niezbędne do tego uwiązanie czasowe, a czas jest obecnie towarem, którego najdotkliwiej mi brakuje :). Gdybym zmienił zdanie - dam znać. Cytuj
Endrju Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 7 minut temu, zaruk napisał: Dolnego Śląska - mojej ulubionej dzielnicy Polski Zdecydowanie mojej też. Czekam na zmianę decyzji w sprawie Babaryby. Cytuj
Mikolaj75 Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 Duże uznanie za bardzo ładny model. Wszystko ładnie zgrane i przemyślane. Podbudowa historyczna, budowa zasadnicza, kolory i fotki. No i wielopłatowość olinowana, która we mnie wciąż bojaźń jakąś powoduje 1 Cytuj
panDespota Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 Przepiękny. Gratuluję warsztatu i umiejętności. Sklejka wyszła przekozacko! 1 Cytuj
pulemiot Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 Przyłączam się do zachwytów i dziękuję za wątek warsztatowy - zebrałem w nim kilka inspiracji. 1 Cytuj
zaruk Napisano 5 Stycznia 2024 Autor Napisano 5 Stycznia 2024 To ja wszystkim jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
kozborn Napisano 5 Stycznia 2024 Napisano 5 Stycznia 2024 13 godzin temu, zaruk napisał: Do Świdnicy przyjadę, ale raczej na rowerowy objazd Dolnego Śląska - mojej ulubionej dzielnicy Polski. Oj u mnie podobnie. Cytuj
MAREK74 Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Piękny model. Umiejętności modelarskie niesamowite. Gratulacje. 1 Cytuj
Slaw_21 Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Piękny model i wartościowy warsztat. Serdeczne gratulacje. 1 Cytuj
Juffre Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 Arcydzieło! No i fotki pierwsza klasa! Jako tło wykorzystujesz czarny brystol czy może jakąś tkaninę? 1 Cytuj
zaruk Napisano 8 Stycznia 2024 Autor Napisano 8 Stycznia 2024 41 minut temu, Juffre napisał: Arcydzieło! No i fotki pierwsza klasa! Jako tło wykorzystujesz czarny brystol czy może jakąś tkaninę? Brystol. Zrobiłem sobie kiedyś takie pudełeczko z okienkami zalepionymi kalką techniczną. Do środka wsadzam karton wybranego koloru i model, oświetlam z boków oraz z góry lampkami i cykam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi