MIRO Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Oglądając Twoje galerie mam mieszane uczucie. Z jednej strony cieszę się, że powstał piękny model, ale z drugiej żałuję, że arcyciekawy serial warsztatowy skończył się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia 16 minut temu, MIRO napisał: Oglądając Twoje galerie mam mieszane uczucie. Z jednej strony cieszę się, że powstał piękny model, ale z drugiej żałuję, że arcyciekawy serial warsztatowy skończył się. Jak będziemy grzeczni, to jest zapewne szansa, że nas czymś jeszcze Kolega uraczy i ulubiona wieczorynka powróci. Tyle, że zamiast Kolargola będzie Reksio - chyba nie masz nic do Reksia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia @socjo1 za Koralgolem nie przepadałem, miał głos babochłopa. Reksia kochałem. Jeśli to był Koralgol, Reksia mogę nie przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia Teraz, kozborn napisał: @socjo1 za Koralgolem nie przepadałem, miał głos babochłopa. Reksia kochałem. Jeśli to był Koralgol, Reksia mogę nie przeżyć. Poczekaj, aż się o psychodelicznym miśku wypowie Autor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Nikt, kto nie pamięta wyżyn animacji osiąganych w Gąsce Balbinie, czy Jacku i Agatce nie będzie w stanie zrozumieć oczarowania Misiem Kolargolem. Godzinę temu, MIRO napisał: Oglądając Twoje galerie mam mieszane uczucie. Z jednej strony cieszę się, że powstał piękny model, ale z drugiej żałuję, że arcyciekawy serial warsztatowy skończył się. Dziękuję. To dobrze, że warsztat cieszył się uwagą. Będzie to pewnie motywacją do kolejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia (edytowane) 9 godzin temu, zaruk napisał: Bogactwo wykorzystanych w nich form stylistycznych, od persko-bizantyjskich (sztyfty) Widzę że jestem winny wyjaśnienie, w naszej lokalnej gwarze sztyft; to młody uczeń / praktykant w zawodzie. Gąska Balbinka i reszta chyba nie wielu to pamięta. Model wspaniały. Edytowane 5 Stycznia przez marek d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Piękny model , te pierwszaki mają swoją urodę. Zazdroszczę zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia (edytowane) Będziesz gdzieś model pokazywał, np. na Babarybie 2024? A może na Biennale do Świdnicy przyjedziesz? Edytowane 5 Stycznia przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia 46 minut temu, Endrju napisał: Będziesz gdzieś model pokazywał, np. na Babarybie 2024? A może na Biennale do Świdnicy przyjedziesz? Do Świdnicy przyjadę, ale raczej na rowerowy objazd Dolnego Śląska - mojej ulubionej dzielnicy Polski. Na Babarybie planuję być, ale nie rozważałem pokazywania tam żadnych modeli. Trochę mnie zniechęca niezbędne do tego uwiązanie czasowe, a czas jest obecnie towarem, którego najdotkliwiej mi brakuje :). Gdybym zmienił zdanie - dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 7 minut temu, zaruk napisał: Dolnego Śląska - mojej ulubionej dzielnicy Polski Zdecydowanie mojej też. Czekam na zmianę decyzji w sprawie Babaryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Duże uznanie za bardzo ładny model. Wszystko ładnie zgrane i przemyślane. Podbudowa historyczna, budowa zasadnicza, kolory i fotki. No i wielopłatowość olinowana, która we mnie wciąż bojaźń jakąś powoduje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Przepiękny. Gratuluję warsztatu i umiejętności. Sklejka wyszła przekozacko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Pięknie się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Przyłączam się do zachwytów i dziękuję za wątek warsztatowy - zebrałem w nim kilka inspiracji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia To ja wszystkim jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 13 godzin temu, zaruk napisał: Do Świdnicy przyjadę, ale raczej na rowerowy objazd Dolnego Śląska - mojej ulubionej dzielnicy Polski. Oj u mnie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Piękny model. Umiejętności modelarskie niesamowite. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Piękny model i wartościowy warsztat. Serdeczne gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Czapki z głów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Arcydzieło! No i fotki pierwsza klasa! Jako tło wykorzystujesz czarny brystol czy może jakąś tkaninę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia 41 minut temu, Juffre napisał: Arcydzieło! No i fotki pierwsza klasa! Jako tło wykorzystujesz czarny brystol czy może jakąś tkaninę? Brystol. Zrobiłem sobie kiedyś takie pudełeczko z okienkami zalepionymi kalką techniczną. Do środka wsadzam karton wybranego koloru i model, oświetlam z boków oraz z góry lampkami i cykam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia No to wychodzi Ci to pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi