Lipa Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca aŁtor zadowolony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Fajna delikatność malunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Tydzień temu SZCZeliło mi w plecach. Czuje się trochę lepiej to nadrabiam. aŁtor ukontentowany Jeszcze go dojadę olejami. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca 2 godziny temu, Lipa napisał: Tydzień temu SZCZeliło mi w plecach. Pewnie masz Procona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca 5 godzin temu, zaruk napisał: Pewnie masz Procona. Chińczyka za 60 zeta z dysza 0,3. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Gotowy do paskudzenia: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Kuweta przygotowana przyjecie pierwszych chwastUF. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Fiu fiu, fajny żółtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca Paskudzenie w toku, fotogramy pralkOM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca No i w zasadzie byłoby tego dobrego, trza śmigiełko przykleić i linkIE anteny rozpiąć, ale to już na gotowym podstawku, także ten... i z bardziej przyziemnej perspektywy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca TAK. Jeszcze licealistki z kFiatami dorób! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Z uwagami do galeryjki chyba wypada poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca Przede wszystkim FspUłporady trzeba zachować do galerii, teraz może jeszcze dałoby się coś poprawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Przede wszystkim FspUłporady trzeba zachować do galerii, teraz może jeszcze dałoby się coś poprawić Masz rację, zachowam cierpliwość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca (edytowane) 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Przede wszystkim FspUłporady trzeba zachować do galerii, teraz może jeszcze dałoby się coś poprawić Zdecydowanie przesadziłeś z osmoleniami. Nity też nie dotarte i kalkomania za czyściutka w stosunku do reszty modelu. Ale to takie marudzenie bo jak na skalę 1/72 to kawał porządnej roboty. Edytowane 20 Marca przez Marek K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca No dobra, nie wytrzymam. Bardzo fajne malowanie, mam na myśli odcień i różne esy-floresy. Nie przemawiają natomiast do mnie obicia w miejscu przesuwania się osłony kokpitu. Tam była szyna, osłona nie suwała się bezpośrednio po burcie i nie zostawiała takich śladów. Poza tym całość pięknie się komponuje, czekam na winietkę z rytuałem siorbania sake przed zgonem. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Zaczekaj mUj ksiONże! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca Ooooo Oscara też bym se zrobił, tyle że nie takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 14 godzin temu, Marek K napisał: Zdecydowanie przesadziłeś z osmoleniami. Kolega po prostu z działu okrętowego tu trafił więc ciągnie wszystko wUNglem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 17 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Ooooo Oscara też bym se zrobił, tyle że nie takiego TAK, Szanowny Kolego wspUłmodelarzu. Hajabusy są ładne, podobnie jak większość tego egzotycznego szmelcu z Dalekiego Wschodu. Zastanawiałem się ostatnio czy nie zanabyć bardziej, rozumISZ, kompaktowej wersji niż 1/48. W dniu 20.03.2024 o 08:46, zaruk napisał: No dobra, nie wytrzymam. Bardzo fajne malowanie, mam na myśli odcień i różne esy-floresy. Nie przemawiają natomiast do mnie obicia w miejscu przesuwania się osłony kokpitu. Tam była szyna, osłona nie suwała się bezpośrednio po burcie i nie zostawiała takich śladów. Poza tym całość pięknie się komponuje, czekam na winietkę z rytuałem siorbania sake przed zgonem. Fotel ładnie obity. Bedzie z czego zrzynać przy kolejnym japońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Marca Autor Share Napisano 21 Marca Dziś przykleiłem go do podstawka i PRAWIE wymalowałem mordercę bez spadochronu Za to widzę pozostali gdzieś poznikali, a myślałem że będę ostatni przez te dwa tygodnie obsuwy .... FstyT koledzy, HAŃBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Zalane, rozumISZ, SOLem. Bez retuszu ani rusz.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Te wystające nity lipnie wyglądają. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi