Xmen Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego (edytowane) Następny nudny wątek warsztatowy . Zgodnie z tradycją będzie nudno , długo i płasko. Bez galerii oczywiście. Edytowane 28 Lutego przez Xmen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Sama rama bez dynama!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego (edytowane) O, to ciekawa maszyna. Chętnie ponudzę się z Tobą. Jeśli byłoby coś ciekawego - nie budź proszę, będę spał sobie tu w kącie. Edytowane 28 Lutego przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego 46 minut temu, Xmen napisał: Następny nudny wątek warsztatowy . Zgodnie z tradycją będzie nudno , długo i płasko. Bez galerii oczywiście. Patrzę i ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego jedna rame zbudowalem przed laty - z jakimis zywicami powodzenia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Trzymajmy się ramy to się nie posr... Czy jak to tam było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego 37 minut temu, jachud3 napisał: Trzymajmy się ramy......... ............jak spódnicy mamy W RAMACH walki z nudą będę zaglądał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Trzym się ramy, a my spi... Ale ja zostaję i patrzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego No mogły by być już pierwsze ciachy - ileż można czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego 24 minuty temu, abtb napisał: No mogły by być już pierwsze ciachy - ileż można czekać Przecież napisałem że będzie długo i nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 31 minut temu, Xmen napisał: będzie długo i nudno. Ok, wpadnę kiela Sylwestra sprawdzić czy coś się ulepiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Może i będzie długo, nudno i płasko ale etap maskowania szklarni zapowiada się ekstremalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Godzinę temu, mig napisał: etap maskowania szklarni zapowiada się ekstremalnie. eeeeee tam Tydzien i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego 1 godzinę temu, mig napisał: etap maskowania szklarni zapowiada się ekstremalnie. 9 minut temu, BRAVO112 napisał: Tydzien i po robocie Panowie jeden wieczór i po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 1 godzinę temu, Xmen napisał: Panowie jeden wieczór i po robocie. Potwierdzam słowa Pawła - mitologizujecie koledzy te szklarnie i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Xmen napisał: Panowie jeden wieczór i po robocie. poczekamy zobaczymy, a na razie pilnik i do roboty... Edytowane 29 Lutego przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego 12 minut temu, BRAVO112 napisał: a na razie pilnik i do roboty... A na razie maluję Blenheima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego W dniu 28.02.2024 o 18:28, Xmen napisał: będzie długo To może żywiczne wnęki podwozia dorzucisz, żeby było jeszcze dłużej ;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego 2 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: To może żywiczne wnęki podwozia dorzucisz, żeby było jeszcze dłużej ;)? Nie planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 11 godzin temu, abtb napisał: No mogły by być już pierwsze ciachy - ileż można czekać Ani chybi buduje napięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 12 godzin temu, caughtinthemiddle napisał: żeby było jeszcze dłużej Ja proponuję pójść po bandzie - wywalić gotowe maski i wycinać nowe samemu - szybka po szybce. Będzie nie kończąca się opowieść, a napięcie będzie sięgać zenitu Ja myślę że kolega nas wkręca i to taki wiosenny performens dla wywołania dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 11 minut temu, abtb napisał: Ja proponuję pójść po bandzie - wywalić gotowe maski i wycinać nowe samemu - szybka po szybce Hola hola! Zanim maski, należałoby zestawowe oszklenie zastąpić vacu, oczywiście robionym we własnym warsztacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca A ja zrobię wszystkich w konia i będzie stojący na lotnisku z kabiną przykrytą plandeką i wcale nie będę malował oszklenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca (edytowane) 3 minuty temu, Xmen napisał: A ja zrobię wszystkich w konia i będzie stojący na lotnisku z kabiną przykrytą plandeką i wcale nie będę malował oszklenia. Że tak odpowiem klasykiem Edytowane 1 Marca przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi