zenek_65 Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja tak, od KatModel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano Poniedziałek o 08:27 Autor Share Napisano Poniedziałek o 08:27 W ten weekend udało mi się wykonać pokrywy zakrywające silnik – niewiele, ale zawsze coś. Przy okazji - trafiłem na ciekawe zdjęcie An-26 z podwieszonymi bombkami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano Poniedziałek o 08:56 Share Napisano Poniedziałek o 08:56 Bardzo fajne postępy prac. Sporo włożonej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 10:01 Share Napisano Poniedziałek o 10:01 1 godzinę temu, zenek_65 napisał: W ten weekend udało mi się wykonać pokrywy zakrywające silnik – niewiele, ale zawsze coś. Niewiele , po prostu rewelacja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 11:14 Share Napisano Poniedziałek o 11:14 2 godziny temu, zenek_65 napisał: Przy okazji - trafiłem na ciekawe zdjęcie An-26 z podwieszonymi bombkami Bombki oczywiście w celu samoobrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano Poniedziałek o 11:44 Autor Share Napisano Poniedziałek o 11:44 Swoją drogą, ciekawe jak odbywało się celowanie? Jakiś celownik instalowany dodatkowo? Czy raczej - może się uda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi