zenek_65 Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja tak, od KatModel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 9 Czerwca Autor Share Napisano 9 Czerwca W ten weekend udało mi się wykonać pokrywy zakrywające silnik – niewiele, ale zawsze coś. Przy okazji - trafiłem na ciekawe zdjęcie An-26 z podwieszonymi bombkami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Bardzo fajne postępy prac. Sporo włożonej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca 1 godzinę temu, zenek_65 napisał: W ten weekend udało mi się wykonać pokrywy zakrywające silnik – niewiele, ale zawsze coś. Niewiele , po prostu rewelacja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca 2 godziny temu, zenek_65 napisał: Przy okazji - trafiłem na ciekawe zdjęcie An-26 z podwieszonymi bombkami Bombki oczywiście w celu samoobrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 9 Czerwca Autor Share Napisano 9 Czerwca Swoją drogą, ciekawe jak odbywało się celowanie? Jakiś celownik instalowany dodatkowo? Czy raczej - może się uda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca Dzisiaj doszedł kolejny "ekement puzla" - osłona pomocniczego silnika RU-19A-300. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 27 Czerwca Autor Share Napisano 27 Czerwca Pomału powstaje silnik pomocniczy RU-19A-300. Małe to cholerstwo jest. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacmin Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca Respect i szacun!!! Pomyśl, proszę o podświetleniu wnętrza. Szkoda, żeby taka świetna robota nie ujrzała światła.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca 11 minut temu, jacmin napisał: Respect i szacun!!! Pomyśl, proszę o podświetleniu wnętrza. Szkoda, żeby taka świetna robota nie ujrzała światła.... Dokładnie, co tu gość wyprawia to głowa mała . Coś pięknego znając model wyjściowy. Wielki szacunek, a za każdym dodanym zdjęciem czlowiek ściąga czapkę z głowy. Dla mnie mistrzostwo !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 10 Lipca Autor Share Napisano 10 Lipca 8 godzin temu, jacmin napisał: Respect i szacun!!! Pomyśl, proszę o podświetleniu wnętrza. Szkoda, żeby taka świetna robota nie ujrzała światła.... Na wykonanie oświetlenie wnętrza już za późno - kadłub został zamknięty. Teraz jak to napisałeś to myślę, że zrobiłem błąd nie dodając oświetlenia. Ale przyszedł mi pewien pomysł, może coś z tego wyjdzie. 8 godzin temu, eldiabllo napisał: Dokładnie, co tu gość wyprawia to głowa mała . Coś pięknego znając model wyjściowy. Wielki szacunek, a za każdym dodanym zdjęciem czlowiek ściąga czapkę z głowy. Dla mnie mistrzostwo !!!! @jacmin, @ eldiabllo - bardzo Wam dziękuję za te słowa . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacmin Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca 13 minut temu, zenek_65 napisał: Na wykonanie oświetlenie wnętrza już za późno - kadłub został zamknięty. Teraz jak to napisałeś to myślę, że zrobiłem błąd nie dodając oświetlenia. Ale przyszedł mi pewien pomysł, może coś z tego wyjdzie. @jacmin, @ eldiabllo - bardzo Wam dziękuję za te słowa . Się należały! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacmin Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca Co do oświetlenia to zauważyłem, że kadłub zamknięty, ale nic straconego. Jak go postawisz na podstawce, to zawsze w okolicy rampy możesz ustawić jakiś sprzęt lotniskowy z wbudowanym LED-em skierowanym na wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 10 Lipca Autor Share Napisano 10 Lipca Dokładnie o tym pomyślałem. Może jakiś samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacmin Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca No i ziarno zasiane, teraz trzeba czekać aż wzejdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacmin Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca Tylko żeby ten samochód nie zasłonił wnętrza . Może lepiej jakieś małe bambetle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano Niedziela o 17:19 Autor Share Napisano Niedziela o 17:19 Wieść gminna niesie, że w krainie Polan, w południowej części Pyrlandii rozpoczęły się pracę przy Al-24WT . 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 17:54 Share Napisano Niedziela o 17:54 Rozumiem że to co zmajstrowałeś, standardowo pracuje na paliwie Jet A-1 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano Niedziela o 18:15 Autor Share Napisano Niedziela o 18:15 Ta... tylko jeszcze nie ma gdzie go zatankować, ale myślimy intensywnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Poniedziałek o 08:34 Share Napisano Poniedziałek o 08:34 Podoba mi się ta robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano Poniedziałek o 08:41 Share Napisano Poniedziałek o 08:41 15 godzin temu, zenek_65 napisał: Wieść gminna niesie, że w krainie Polan, w południowej części Pyrlandii rozpoczęły się pracę przy Al-24WT . Wpędzasz normalnych ludzi w kompleksy. Szok po prostu. Gdy go ukończysz, na każdej wystawie złoty murowany. P.S. po kolorach wnioskuję, że to będzie któryś z Balic? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano Poniedziałek o 09:40 Autor Share Napisano Poniedziałek o 09:40 tak, będzie to 1403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi