K_Mazur Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Model Ćmeláka chyba wszystkim jest znany. Fajny subtelny detal i mimo że mały to przyciąga oko. Model malowany farbami Tamiya, brudzenie to jak zawsze niezawodne dla mnie oleje od Miga + kredki od AK. Dorzuciłem parę dodatków od Edka + trochę od siebie. Wyszło tak jak na zdjęciach. Jak zawsze nie wszytko idealnie, ale mam nadzieję, że się Wam spodoba. Pozdrawiam. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Oj spodoba, świetny jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Jest genialny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Brudzenie pierwsza klasa, podziwiać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Oooo Panie! Aleś go złachał. Prawie na wraka. Jest na co popatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Bardzo mi się podoba weathering, świetny jest, choć cywile to nie moja bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja brzydki samolot, ale ma cos w sobie... Model bardzo ladny ! zdjecie z przodu na wiatrochron - wina zdjecia, czy jest tam jakas falka na " szkle" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Bardzo plastyczny i intensywny, może po części za sprawą zdjęć. Chyba sporo włożonej pracy, widać dbałość o szczegóły i staranne wykonanie. Świetnie się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Bardzo sympatyczny samolot rolniczy w miniaturce :). Ciekawe uzyskałeś efekty wizualne na powierzchniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja (edytowane) Dzięki Panowie, fajnie że się podoba W dniu 30.04.2024 o 22:07, Baas ArK napisał: Oooo Panie! Aleś go złachał. Prawie na wraka. Jest na co popatrzeć. Tak sobie własnie wyobrażałem, ciężko styrany rolniczy samolot W dniu 1.05.2024 o 10:49, BRAVO112 napisał: brzydki samolot, ale ma cos w sobie... Model bardzo ladny ! zdjecie z przodu na wiatrochron - wina zdjecia, czy jest tam jakas falka na " szkle" ? Tak, użyłem specyfiką od AK " Glass Coat ". Na żywo tego nie ma, a na zdjęciach widać taki artefakt niestety. W dniu 1.05.2024 o 15:12, Staryfajter1954 napisał: Bardzo sympatyczny samolot rolniczy w miniaturce :). Ciekawe uzyskałeś efekty wizualne na powierzchniach. Tak jak pisałem wyżej. Uwielbiam bawić się olejami od Miga. A dokładnie chodzi mi OILBRUSHERY. Łatwe w użyciu, są już lekko rozcieńczone więc na modelu wygodnie się nimi pracuje. W tym przypadku były to odcienie piskowe, żółte i białe Edytowane 3 Maja przez K_Mazur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi