Gerd Napisano Piątek o 20:43 Share Napisano Piątek o 20:43 (edytowane) Pomysł projektu pojawił się baaardzo dawno temu, chyba w momencie w momencie gdy pierwszy raz zobaczyłem to zdjęcie: Do budowy wykorzystałem zestaw BWP-1 Zvezda NR 3553 (drugi raz bym go nie kupił). Sklejanie poszło łatwo, jedyne zmiany to otwarcie otworów strzeleckich w burtach i siatka nad silnikiem. Problem stanowiły figurki. 10 szt…. no 9 bo jedna - smark z zestawu - była. Reszta to zbieranina wszystkiego co było pod ręką i dało się dostosować. W całym projekcie ważną rolę odegrał zestaw Dragon nr 3802 – AK-47/74 family. Reszta prosta jak antena prętowa do R-123 : No i pojechali... Edytowane Piątek o 20:45 przez Gerd 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano Piątek o 23:23 Share Napisano Piątek o 23:23 Ale klimacik! Super to wygląda , taka wycieczka a bewup jak gimbus;) Jakie figurki adaptowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Sobota o 07:47 Share Napisano Sobota o 07:47 Świetnie to wygląda. Pomysł na dioramkę pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Sobota o 13:02 Share Napisano Sobota o 13:02 Tematycznie z czerwonymi beretami- to mi się u Ciebie podoba. Plus za tematykę. Merytorycznie się nie znam, ale podoba mi się. Tez ciekawi mnie temat multiplikacji pacynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Sobota o 19:03 Share Napisano Sobota o 19:03 Podoba się bardzo, temat mi bliski. Teraz Dwunastego w tej skali dorób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano Niedziela o 10:24 Autor Share Napisano Niedziela o 10:24 15 godzin temu, barszczo napisał: Podoba się bardzo, temat mi bliski. Teraz Dwunastego w tej skali dorób . An 12 w 1:35 .... chyba nikt czegoś takiego nie robi, a garaż ma na jeden samochód a nie na dioramę i rower. To teraz o tych figurkach : prawy rząd: Lewy rząd: z gruba to tak było. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Niedziela o 14:10 Share Napisano Niedziela o 14:10 Wielkie brawa za pomysł i wykonanie. Desantowcy nie ważne z jakiego kraju to zawsze elita. Mix Specnazu, spadochroniarzy Hermann Göring, przeciwlotników oraz zwykłej piechoty zrobił super robotę-figurki wyglądają jak ze zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano Poniedziałek o 12:00 Share Napisano Poniedziałek o 12:00 Imponujaca praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 12:25 Share Napisano Poniedziałek o 12:25 W dniu 17.11.2024 o 11:24, Gerd napisał: An 12 w 1:35 .... chyba nikt czegoś takiego nie robi Jakbyś się uparł to... W dniu 17.11.2024 o 11:24, Gerd napisał: I to jest to!!! Sam uwielbiam takie realizacje, gdzie bierze się fotkę, a potem robi się model. Świetna dłubaninka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano Wtorek o 11:13 Share Napisano Wtorek o 11:13 Świetny. Szacun za dłubaninę z figsami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi