Woit Napisano 30 Listopada Autor Share Napisano 30 Listopada 11 godzin temu, Endrju napisał: Piękny model. Nie może się nie podobać. Dziękuję! 12 godzin temu, greatgonzo napisał: Nie później niż grudzień '44. Teoretycznie. A co się wydarzyło w tym terminie? Teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Na początku grudnia nakazano usunięcie oznaczeń inwazyjnych, z terminem realizacji do 31.12.1944. Jednocześnie zaznaczono, że owo usunięcie nie może zakłócać bieżących działań operacyjnych jednostek, zostawiając furtkę na przekroczenie terminu. Ale dodano też, żeby brać pod uwagę, iż w pewnych okolicznościach oznaczenia inwazyjne mogą kojarzyć się ze znakami niemieckimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Bardzo ładny model . Gratuluję!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Piękny model. Faktycznie gdyby nie opis to myślałby człowiek że w 1/48. GRATULACJE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 1 Grudnia Autor Share Napisano 1 Grudnia Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 2 Grudnia Share Napisano 2 Grudnia Fantastyczny.... nic dodać nic ująć. Bardzo mi się podoba sposób w jaki go pomalowałeś . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 4 Grudnia Share Napisano 4 Grudnia Fantastyczna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 4 Grudnia Autor Share Napisano 4 Grudnia Dziękuję. Miło mi, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 4 Grudnia Share Napisano 4 Grudnia No tak, mustangowa poprzeczka kolejny raz podniesiona... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 4 Grudnia Autor Share Napisano 4 Grudnia 7 godzin temu, Wachmistrz napisał: No tak, mustangowa poprzeczka kolejny raz podniesiona... Nie miałem takiego zamiaru, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 4 Grudnia Share Napisano 4 Grudnia Pięknie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 4 Grudnia Autor Share Napisano 4 Grudnia 1 godzinę temu, Bercik napisał: Pięknie pomalowany Dziękuję! Zwłaszcza, że Twój Mk.III to był model, który wzbudził we mnie zazdrość (taką pozytywną) i chęć posiadania podobnego modelu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia W dniu 4.12.2024 o 23:20, Woit napisał: Dziękuję! Zwłaszcza, że Twój Mk.III to był model, który wzbudził we mnie zazdrość (taką pozytywną) i chęć posiadania podobnego modelu :) Miło słyszeć, że nawzajem się inspirujemy Ogólnie lubię samoloty z pasami inwazyjnymi, to na pewno nie ostatni taki Mustang... i nie tylko Mustang 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Ładniutki. Co by ponarzekać. Nosek taki nieskalany. Żaden klucz angielski go nie trącił i młotek nie uderzył... No ale to takie narzekanie malkontenta. Mustang jest dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 8 Grudnia Autor Share Napisano 8 Grudnia 1 godzinę temu, Maxy napisał: Ładniutki. Co by ponarzekać. Nosek taki nieskalany. Żaden klucz angielski go nie trącił i młotek nie uderzył... No ale to takie narzekanie malkontenta. Mustang jest dobry. Dziękuję za komentarz. Masz na myśli kołpak śmigła? Są tam delikatne ryski i wycieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano Niedziela o 22:27 Share Napisano Niedziela o 22:27 Późno tu zajrzałem, bo skala 1/72 raczej dla mnie nie istnieje, ale oglądając zdjęcia aż sprawdziłem jeszcze raz czy to faktycznie 1/72, czy mi się coś nie pomyliło. Model przepiękny, bardzo mi się podoba, zarówno pod względem dbałości o detal, malowanie i świetnie wykonany weathering. Do tego bardzo ciekawe i rzadko spotykane malowanie. Rzadko widuję w 1/72 tak perfekcyjnie wykonane modele wielkie gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano Niedziela o 23:10 Autor Share Napisano Niedziela o 23:10 31 minut temu, Albatros napisał: Późno tu zajrzałem, bo skala 1/72 raczej dla mnie nie istnieje, ale oglądając zdjęcia aż sprawdziłem jeszcze raz czy to faktycznie 1/72, czy mi się coś nie pomyliło. Model przepiękny, bardzo mi się podoba, zarówno pod względem dbałości o detal, malowanie i świetnie wykonany weathering. Do tego bardzo ciekawe i rzadko spotykane malowanie. Rzadko widuję w 1/72 tak perfekcyjnie wykonane modele wielkie gratulacje Dziękuję za komentarz. Cieszę się, że tak go odbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi