ams Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada (edytowane) Witam zanownych forumowiczów i zapraszam o obejrzenia "małego grubaska" Pozdrawiam Ps. Wszystkie insygnia malowane :c) Edytowane 29 Listopada przez ams 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Bardzo ładny Japoniec, wygląda doroślej niż 1:72. Świetna praca . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 29 Listopada Autor Share Napisano 29 Listopada 21 minut temu, barszczo napisał: ..., wygląda doroślej niż 1:72. ... Bo zdjęcia duże XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada (edytowane) Bardzo ładna praca! Dużo uroku dodaje jej nitowanie. Duży plus za malowane wszystkich oznaczeń Budowałem kiedyś Shoki, ale ze Sworda i mój taki pękaty nie był. Pytanie który wydawca ma kopniętą bryłę. Szkoda że nie poczarowałeś coś z wewnętrzną stroną klap. Monotonnie takie gładkie wyglądają, ale to pierdoła. Ja u siebie improwizowałem bo też gładkie były Edytowane 29 Listopada przez panDespota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Zacnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Świetny mały grubasek. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Podoba mi się, super wyszedł. Nitowanie super wyszło, a tym nie chwalisz się (o ile pamiętam to Hasegawa nie ma nitowania). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Bardzo przyjemny w odbiorze. Powtórzę za innymi. Nitowanie, choć dla wielu kontrowersyjne, dla mnie mocno dodaje życia. Zwłaszcza jak sam model jeszcze w NFM. A to jak widzę nie jest koniec scratch'u :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada 9 godzin temu, tommyk napisał: Bardzo przyjemny w odbiorze. Powtórzę za innymi. Nitowanie, choć dla wielu kontrowersyjne, dla mnie mocno dodaje życia. Zwłaszcza jak sam model jeszcze w NFM. A to jak widzę nie jest koniec scratch'u :). Przez to wygląda na większy model , to tak jak nie nitowany w skali 1/48 wygląda na mniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Udany Tojo, jak na taką skalę dużo udało Ci się osiągnąć. Bardzo przyjemnie się ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 4 Grudnia Share Napisano 4 Grudnia Super robota, szczególnie w tej skali. Gratuluję . Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 4 Grudnia Share Napisano 4 Grudnia Piękny model, szacunek za malowane oznakowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 4 Grudnia Autor Share Napisano 4 Grudnia Dzięki wszystkim za miłe komentarze. Bercik - dzięki za inspirujące filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi