martinello Napisano 12 Grudnia 2024 Share Napisano 12 Grudnia 2024 No to so mnie już leci. Z lekkim opóźnieniem, ale leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 13 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2024 Budowa z testowych wyprasek https://armahobbynews.pl/blog/2024/12/11/hayabusa-testowe-wojtek-bulhak-70078/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaprykos Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Dziś do mnie dotarł, jestem rozczarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2024 5 minut temu, Kaprykos napisał: Dziś do mnie dotarł, jestem rozczarowany. To napisz może dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Chyba jednak nie zainteresuje Cię opinia kogoś, kto zarejestrował się na forum, żeby oświadczyć, że jest rozczarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2024 43 minuty temu, greatgonzo napisał: Chyba jednak nie zainteresuje Cię opinia kogoś, kto zarejestrował się na forum, żeby oświadczyć, że jest rozczarowany. Kto wie. Może to niemiłe dobrego początki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Aaah..., lubimy ten dreszczyk emocji... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane 4 Stycznia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Do mnie też dotarl. Nie jestem rozczarowany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Do mnie nie dotarł, jestem rozczarowany. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaprykos Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 2 godziny temu, HKK napisał: To napisz może dlaczego? Dlatego, że wydaje mi się gorszy od pozostałych modeli , tej firmy, linie podziału na skrzydłach i kadłubie wyglądają jak u Airfixa, a nie jak u nowych IBG (IAR, FW190D), choć model kosztuje ponad 100 pln, żaden obecnie wprowadzany na rynek myśliwiec WWII konkurencji tyle nie kosztuje. Nie będę się rozwodził. Każdy może sobie porównać i ocenić konkurencyjne modele. W moim przekonaniu to nie jest model za 100 pln - za drogi, wg mnie jest na poziomie wczesnych modeli tej firmy i tyle powinien kosztować. Jedno jest pewne nie kupię go w ilości nabytych już innych modeli tej firmy. Chyba to pierwszy i ostatni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) 33 minuty temu, Kaprykos napisał: Dlatego, że wydaje mi się gorszy od pozostałych modeli , tej firmy, linie podziału na skrzydłach i kadłubie wyglądają jak u Airfixa, a nie jak u nowych IBG (IAR, FW190D), choć model kosztuje ponad 100 pln Nie wiem w jakim sklepie kupujesz, ale faktycznie to "ponad 100 pln" nie jest dobrą ceną. Zmień dilera, na przyszłość się opłaci. W KS Model jest kilkanaście złotych taniej. Cena u samego producenta ok. 90 zł, a jeszcze wczoraj w preorderze była taka z dodatkami 3D. Jeśli wziąłeś dodatkową wypraskę i komplet dodatków 3D. Cena netto: 72,60 zł 89,30 zł * Edytowane 17 Grudnia 2024 przez letalin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Wypraski, pokazać finalne wypraski poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Kaprykos napisał: Dlatego, że wydaje mi się gorszy od pozostałych modeli , tej firmy, linie podziału na skrzydłach i kadłubie wyglądają jak u Airfixa, a nie jak u nowych IBG (IAR, FW190D), choć model kosztuje ponad 100 pln, żaden obecnie wprowadzany na rynek myśliwiec WWII konkurencji tyle nie kosztuje. Nie będę się rozwodził. Każdy może sobie porównać i ocenić konkurencyjne modele. W moim przekonaniu to nie jest model za 100 pln - za drogi, wg mnie jest na poziomie wczesnych modeli tej firmy i tyle powinien kosztować. Jedno jest pewne nie kupię go w ilości nabytych już innych modeli tej firmy. Chyba to pierwszy i ostatni. Może do Irlandii wysłali wypraski próbne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaprykos Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 1 godzinę temu, letalin napisał: Nie wiem w jakim sklepie kupujesz, ale faktycznie to "ponad 100 pln" nie jest dobrą ceną. Zmień dilera, na przyszłość się opłaci. W KS Model jest kilkanaście złotych taniej. Cena u samego producenta ok. 90 zł, a jeszcze wczoraj w preorderze była taka z dodatkami 3D. Jeśli wziąłeś dodatkową wypraskę i komplet dodatków 3D. Cena netto: 72,60 zł 89,30 zł * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane 4 Stycznia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Ale bez tych podstawowych wydruków to ten model to taka biedaedyszyn , że te 90zł to i tak dużo.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane 4 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 A ja napiszę że też jestem rozczarowany, i to potrójnie Primo - liczyłem na model z niedolewkami - za pięć lat byłby wart tyle co Mercedes w eS klasie na full wypasie - a tu nic - wypraski całe Po drugie primo - skoro nie ma niedolewek to może są nadlewki - też nie ma Po trzecie primo - liczyłem na wciągi tworzywa- też nie ma Boszsze - 100 pelenów i ZERO atrakcji Zostałem zredukowany do roli zwykłego składacza plastikowych części . I jeszcze jak się złoży bez szpachli, to to już będzie zupełna porażka. Wtedy się na nich obrażę i nic już od nie kupię No dobra - model dostałem w prezencie więc jakoś im wybaczam te zdrady 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane 4 Stycznia przez Xmen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) 13 godzin temu, Xmen napisał: W moim są nadlewki na krawędzi spływu statecznika pionowego Tylko zdecydowana reakcja - reklamuj i żądaj przeprosin w prasie 13 godzin temu, Xmen napisał: Zastanawiam się czy się na nich obrazić Tylko bojkot ich wyrobów ocali twój honor A tak w ogóle -to weź się ogarnij i przestań mazać jak gówniarz w piaskownicy - zapomniałeś już jakiego "kloca" z SH lepiłeś na forum? Edytowane 18 Grudnia 2024 przez abtb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane 4 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) 13 godzin temu, Xmen napisał: A tak mimochodem to był sarkazm. Przecież wiem A wracając do meritum - model jest spoko i nie ma co jojczyć na jakość. Cena? Tu się nie wypowiadam bo każdy ma swój portfel i wie na co go stać. Edytowane 18 Grudnia 2024 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaprykos Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Xmen napisał: Oj kłamczuszek. Cena za model z wydrukiem 3D. A czy napisałem słowo o tym, czy z wydrukami, czy bez? Dlaczego mnie obrażasz? Masz jakieś ku temu nieobyczajne skłonności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi