Gerd Napisano 20 Grudnia 2024 Share Napisano 20 Grudnia 2024 (edytowane) Projekt oparty na zestawie Trumpetera nr kat. 05596 (PZPR) jest luźną interpretacją na temat zdjęcia i eksperymentem z "wodą." - skoro taki kryptonim ćwiczenia. i to ta Odra albo Nysa....w czasach przed złotą algą Edytowane 20 Grudnia 2024 przez Gerd 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Grudnia 2024 Share Napisano 20 Grudnia 2024 bardzo mi się podoba jak woda robiona "debiutancko" to wyszła profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 20 Grudnia 2024 Share Napisano 20 Grudnia 2024 Podoba się. I to bardzo. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Grudnia 2024 Share Napisano 21 Grudnia 2024 Fajna scenka podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 21 Grudnia 2024 Share Napisano 21 Grudnia 2024 Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 Ciekawy pomysł i świetne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 Świetny, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 24 Grudnia 2024 Share Napisano 24 Grudnia 2024 Jak dla mnie SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 26 Grudnia 2024 Share Napisano 26 Grudnia 2024 Super model i extra scenka,bardzo podobają mi się boki podstawki-prawdziwy sztos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Super robota! BRDM-y skąd pożyczone były, wiadomo może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Piękna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Znów tematycznie i znów świetnie. Fajna scenka i model elegancki. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Świetny model. Prawdziwy majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Świetna kompozycja modelu i podstawki. Rybka zauważona:). Bardzo mi się podoba Twoja praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2024 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i komentarze (dobre słowo). Okazuję się że "głęboka woda" wcale nie jest taka straszna ani droga. Dla wszystkich, którym po głowie chodzą podobne pomysły jedna rada /nauka : Żywicę należę kłaść przynajmniej w dwóch warstwach, Pierwsza cienka ok 5mm powinna stwardnieć i uszczelnić dno, dopiero potem można kłaść kolejną (kolejne - bez obaw po wyschnięciu nie widać ich łączenia). Tym sposobem uniknie się podnoszenia bąbli z dna i.... przecieków. Zachęcam do eksperymentowania. Michal_G - odpowiadając na pytanie : - zdaje się z 1pz / 1WDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi