Marcin1970 Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Listopada 2014 Share Napisano 29 Listopada 2014 Czolem Panowie ,czy ktoś a Was posiada fotkę Opla Blitz-a z Afryki z namalowaną palemką na drzwiach szoferki.Przejrzałem całe internetry i nic. Może być taki z muzeuma? http://www.sshqdb.com/images/kruse-museum-june-2010/opel-blitz-dak-1.jpg ... gdybyś szukał inspiracji do minidioramki- obejrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Grudnia 2014 Share Napisano 5 Grudnia 2014 Poszukuje zdjęć detali przedziału bojowego Möbelwagena , szukałem już gdzie się da i nici , może wy mi pomożecie . A mianowicie chodzi mi o ten pojazd https://www.google.pl/search?q=M%C3%B6belwagen+3.7cm+Flak+43&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=DTSCVN2OJ6XqyQOc9YHYAg&ved=0CCEQsAQ&biw=1680&bih=949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba.hunter Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Witajcie! Co wybrać Js-2 czy Js-3? Mam dylemat. Pomóżcie co wy byście wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Pytanie z serii brunetka czy blondynka. Wybierasz taki, który tobie się najbardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Ja bym wybrał T-72M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Ja Leoparda 2A5. Cieszę się że mogłem pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Były to inicjały Józefa Stalina więc pisać też wypada poprawnie JS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 T-55AM Merida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Ja bym Klimenta wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba.hunter Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Były to inicjały Józefa Stalina więc pisać też wypada poprawnie JS. No chyba jest napisane JS a to różnica czy "s" jest z małej czy z dużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farciarz Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Tiger über alles! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 No chyba jest napisane JS a to różnica czy "s" jest z małej czy z dużej. W temacie masz "Js", S jako inicjał nazwiska Stalin powinno być zapisane dużą literą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Zaprawdę ciekawy wątek powstaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adekniejadek Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Witam nie wiem jaką farbę sobie kupić do niemieckiego czołgu 1:35 Sd.Kfz.167 Sturmgeschutz IV firma ITALERI.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Najlepiej jakąś kolorową... A tak na serio... W instrukcji masz podane schematy malowania i potrzebne numery farb... Nie wiem po co tworzysz nowy wątek. Nawet nie określiłeś o co Ci konkretnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adekniejadek Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 chodzi mi oto bo chciałem dowiedzieć się z jakiej strony można kupić dobrą farbę do tego czołgu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Echh... a skąd masz ten model? To prezent czy kupiony przez Ciebie w sklepie...? Sklepów modelarskich z dobrymi farbami jest na pęczki. wystarczy chwile pomyśleć i poszukać w Googlach. To naprawdę nie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Jeśli faktycznie jesteś z Warszawy to: http://www.martola.com.pl/pl14/kontakt http://www.toratoratora.com.pl/strona/index/menu/7/lang/pl http://www.jadarhobby.pl/informacje-naszym-sklepie-firmie-n-202.html?newsPath=13 http://www.modelarstwo.waw.pl/?cat=363 A i tak to tylko część sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adekniejadek Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Dzięki za te strony i tak jestem z Warszawy.POZdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejff0 Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Witam serdecznie Jak widać jestem tu nowy i zaczynam dopiero swoją przygodę z modelarstwem (kiedyś sklejałem samolociki 1:72 i ich nie malowałem ale to była podstawówka). Pod choinką znalazłem takie coś M1 A2 Abrams Chciałbym prosić o pomoc w doborze farb oraz w jaki sposób go pomalować (kolor piaskowy). Niestety nie posiadam aerografu więc na razie pędzelek wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Witaj, załóz watek z warsztatem, tam we wszystkim dostaniesz pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Jeżeli chcesz ten tank pomalować na kolor piaskowy to zdecydowanie polecam Model Master o numerze 4812 i nazwie "US Army, Marines Gulf Armor Sand", nadaje się doskonale do malowania pędzlem, bardzo dobrze trzyma się plastiku, nie wymaga podkładu, wiem z własnego doświadczenia ( zużyłem go coś ze 4 opakowania). Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Panowie że właśnie składam tytułowy pojazd mam pytanie czy te pojazdy na zdjęciach to wersja M3A3 czy M2A3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedzi , a jeszcze jedno czy wersja M3A3 mogła występować w takim malowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi