ams Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia (edytowane) Witam szanownych forumowiczów. Pozwolę sobie pokazać nowy ulepek, choć model starutki... Z poprawek to zdetalowana kabinka pilota i owiewka Vacu... (oryginalna owieka była zpaprana... - bardzo nierówna grupość ścianek) i no i jak to u mnie nitowanie (najlepsza część sklejania modelu XD) Zapraszam do obejrzenia. PS. no tak zapomniałem dopisać . Ktoś, kto składał ten model, albo zna w ogóle Hasegawę, to pewnie pozna, że wnęki podwozia są zrobione "od podstaw". :c))) Edytowane 17 Kwietnia przez ams 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia W merytorykę nie wnikam, a model bardzo przyjemny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Ładny gruby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Łza się w oku kręci, bo sam takowy sklejałem tak w okolicach dolnego triasu. Szacun za nitowanie i odrapanie, ale po zapowiedzi Autora pozostaje niedosyt w temacie podwozia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia 21 minut temu, Helmut napisał: ale po zapowiedzi Autora pozostaje niedosyt w temacie podwozia... czemu "niedosyt"? Napracowałem się robiąc nowe wnęki kół... XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia 1 godzinę temu, ams napisał: czemu "niedosyt"? Napracowałem się robiąc nowe wnęki kół... XD No to byś pokazał bliżej efekty tego napracowania, a nie biednym ludziom apetyt tylko robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia 11 godzin temu, ams napisał: PS. no tak zapomniałem dopisać . Ktoś, kto składał ten model, albo zna w ogóle Hasegawę, to pewnie pozna, że wnęki podwozia są zrobione "od podstaw". :c))) Chwalipięta!!! A sam modelik bardzo przyjemny w odbiorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia mi też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Ładniutki, zawsze mi się podobał. Model prosty, ale zacny, dobrze spasowany, sam się klei. Też go mam w tym malowaniu. Ale nie tak artystycznie obdrapanego. Keep rockin'! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia 1 godzinę temu, WujekAlice napisał: Ale nie tak artystycznie obdrapanego. Tym fotkiem się ispirowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Ładny ale okienka w kadłubie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Fajnie wyszedł, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Mimo że japańce nigdy mnie nie ruszały to ten szczególnie mi się spodobał Od jakiegoś czasu nawet mam kupionych kilka i kiedyś coś tam chyba ulepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi