Xmen Posted June 3 Share Posted June 3 Model Eduard , części dodatkowe Airfix ,kalkomanie OWL/Kagero. 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted June 3 Share Posted June 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted June 3 Share Posted June 3 Powtórzę się - bardzo ładny Oczywiście w imieniu ludu dziękuję za wsłuchanie się w głos ludu i zamieszczenie galerii tego modelu ( oby tym razem na stałe) Chciałbym tylko zauważyć że ilość tabliczek wykonanych przez Marka jest znacząco wyższa niż ilość pokazanych 110-tek. Czekam na kolejne galerie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 3 Author Share Posted June 3 1 minutę temu, abtb napisał: Chciałbym tylko zauważyć że ilość tabliczek wykonanych przez Marka jest znacząco wyższa niż ilość pokazanych 110-tek. Zgadza się. 1 minutę temu, abtb napisał: Czekam na kolejne galerie! Już były. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted June 3 Share Posted June 3 1 minutę temu, Xmen napisał: Już były. To poproszę fotę rodzinną do albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 3 Author Share Posted June 3 2 minuty temu, abtb napisał: Oczywiście w imieniu ludu dziękuję za wsłuchanie się w głos ludu i zamieszczenie galerii tego modelu Proszę bardzo. 3 minuty temu, abtb napisał: ( oby tym razem na stałe) Zobaczymy co życie przyniesie.Zeszły rok był bardzo ciężki dla mnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 3 Author Share Posted June 3 (edited) 15 minut temu, abtb napisał: To poproszę fotę rodzinną do albumu Jak zrobię następną.Na chwilę obecną jest w planach kolekcja 9szt.W każdym kamuflażu w jaki były malowane.Następna prawdopodobnie będzie w zimowym.To dopiero będzie wyzwanie. Edited June 3 by Xmen 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 3 Author Share Posted June 3 Jeszcze parę zdjęć spodu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted June 3 Share Posted June 3 Zajefajne ślaćki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted June 4 Share Posted June 4 Fajnie wygląda w tym kamuflażu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 8 Author Share Posted June 8 Wizyta z kolekcją Bf-110 na Babarybie. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted June 8 Share Posted June 8 Pięknie się prezentują, no i wyróżnienie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 8 Author Share Posted June 8 (edited) Teraz będzie chwalipost. Debiut na Babarybie wymarzony. Kolekcja Bf-110 dostała wyróżnienie. Wreszcie miałem okazję poznać osobiście i porozmawiać z kolegami @socjo1, @zaruki @Soris. Nie mogę oczywiście zapomnieć o mojej dobrej duszy i człowieku dzięki któremu jeszcze jestem na forum koledze @abtb. Nie udało się porozmawiać z kolegą @zegeyeale był bardzo zajęty a nie chciałem przeszkadzać. Edited June 8 by Xmen 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soris Posted June 8 Share Posted June 8 Gratuluję Pawle, miło było poznać, porozmawiać i nie tylko... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 8 Author Share Posted June 8 14 minut temu, Soris napisał: Gratuluję Pawle, miło było poznać, porozmawiać i nie tylko... Szkoda że tylko bezalko..... ale może będzie kiedyś okazja to nadrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted June 8 Share Posted June 8 Gratulacje Pawle udanego debiutu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soris Posted June 8 Share Posted June 8 51 minut temu, Xmen napisał: Szkoda że tylko bezalko..... To już nie moja wina, że się uparłeś i nie chciałeś pokazać barmance dowodu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 8 Author Share Posted June 8 2 minuty temu, Soris napisał: To już nie moja wina, że się uparłeś i nie chciałeś pokazać barmance dowodu... Nic nie poradzę że tak młodo wyglądam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted June 8 Share Posted June 8 (edited) 2 godziny temu, Xmen napisał: Nie mogę oczywiście zapomnieć o mojej dobrej duszy i człowieku dzięki któremu jeszcze jestem na forum koledze @abtb. Cholercia, zaraz się posypią jakieś zaproszenia na wykłady i konferencje, czy też jak mawia młodzież - iwenty Dziękuję Pawle za dobre słowo , ale czy ja aż tak wiele zrobiłem? Mam nadzieję, że jeszcze uda nam się spotkać na jakiejś imprezie (a przynajmniej na Babarybie 2026) Oczywiście bardzo gratuluję tak udanego debiutu na Babarybie Edited June 8 by abtb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 8 Author Share Posted June 8 1 minutę temu, abtb napisał: ale czy ja aż tak wiele zrobiłem? Oj tak. 2 minuty temu, abtb napisał: Mam nadzieję, że jeszcze uda nam się spotkać na jakiejś imprezie (a przynajmniej na Babarybie 2026) Też mam taką nadzieję ale nic nie planuję bo życie lubi weryfikować plany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted June 8 Share Posted June 8 Gratuluję i cieszę się ze spotkania 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
socjo1 Posted June 8 Share Posted June 8 (edited) 4 godziny temu, Xmen napisał: Teraz będzie chwalipost. Debiut na Babarybie wymarzony. Kolekcja Bf-110 dostała wyróżnienie. Wreszcie miałem okazję poznać osobiście i porozmawiać z kolegami @socjo1, @zaruki @Soris. Nie mogę oczywiście zapomnieć o mojej dobrej duszy i człowieku dzięki któremu jeszcze jestem na forum koledze @abtb. Nie udało się porozmawiać z kolegą @zegeyeale był bardzo zajęty a nie chciałem przeszkadzać. Bardzo mi miło, że mogłem poznać nowych Kolegów, oraz przynajmniej przybić piątkę z tymi, których już znam! Pozdrawiam Was serdecznie i bardzo się cieszę, że do nas wpadliście! Gratulacje Pawle za wyróżnienie Twoich Messerów. Edited June 8 by socjo1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted June 9 Author Share Posted June 9 Dziękuję wszystkim za spotkanie i za gratulacje. Jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam. Teraz mogę się z powrotem schować do mojej dziupli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted June 9 Share Posted June 9 Gratuluję udanego debiutu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albatros Posted June 9 Share Posted June 9 Gratulacje, świetny debiut 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts