Xmen Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Model Eduard , części dodatkowe Airfix ,kalkomanie OWL/Kagero. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Powtórzę się - bardzo ładny Oczywiście w imieniu ludu dziękuję za wsłuchanie się w głos ludu i zamieszczenie galerii tego modelu ( oby tym razem na stałe) Chciałbym tylko zauważyć że ilość tabliczek wykonanych przez Marka jest znacząco wyższa niż ilość pokazanych 110-tek. Czekam na kolejne galerie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Czerwca Autor Share Napisano 3 Czerwca 1 minutę temu, abtb napisał: Chciałbym tylko zauważyć że ilość tabliczek wykonanych przez Marka jest znacząco wyższa niż ilość pokazanych 110-tek. Zgadza się. 1 minutę temu, abtb napisał: Czekam na kolejne galerie! Już były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca 1 minutę temu, Xmen napisał: Już były. To poproszę fotę rodzinną do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Czerwca Autor Share Napisano 3 Czerwca 2 minuty temu, abtb napisał: Oczywiście w imieniu ludu dziękuję za wsłuchanie się w głos ludu i zamieszczenie galerii tego modelu Proszę bardzo. 3 minuty temu, abtb napisał: ( oby tym razem na stałe) Zobaczymy co życie przyniesie.Zeszły rok był bardzo ciężki dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Czerwca Autor Share Napisano 3 Czerwca (edytowane) 15 minut temu, abtb napisał: To poproszę fotę rodzinną do albumu Jak zrobię następną.Na chwilę obecną jest w planach kolekcja 9szt.W każdym kamuflażu w jaki były malowane.Następna prawdopodobnie będzie w zimowym.To dopiero będzie wyzwanie. Edytowane 3 Czerwca przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Czerwca Autor Share Napisano 3 Czerwca Jeszcze parę zdjęć spodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Zajefajne ślaćki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Fajnie wygląda w tym kamuflażu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca Wizyta z kolekcją Bf-110 na Babarybie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Pięknie się prezentują, no i wyróżnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca (edytowane) Teraz będzie chwalipost. Debiut na Babarybie wymarzony. Kolekcja Bf-110 dostała wyróżnienie. Wreszcie miałem okazję poznać osobiście i porozmawiać z kolegami @socjo1, @zaruki @Soris. Nie mogę oczywiście zapomnieć o mojej dobrej duszy i człowieku dzięki któremu jeszcze jestem na forum koledze @abtb. Nie udało się porozmawiać z kolegą @zegeyeale był bardzo zajęty a nie chciałem przeszkadzać. Edytowane 8 Czerwca przez Xmen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Gratuluję Pawle, miło było poznać, porozmawiać i nie tylko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca 14 minut temu, Soris napisał: Gratuluję Pawle, miło było poznać, porozmawiać i nie tylko... Szkoda że tylko bezalko..... ale może będzie kiedyś okazja to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Gratulacje Pawle udanego debiutu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca 51 minut temu, Xmen napisał: Szkoda że tylko bezalko..... To już nie moja wina, że się uparłeś i nie chciałeś pokazać barmance dowodu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca 2 minuty temu, Soris napisał: To już nie moja wina, że się uparłeś i nie chciałeś pokazać barmance dowodu... Nic nie poradzę że tak młodo wyglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Xmen napisał: Nie mogę oczywiście zapomnieć o mojej dobrej duszy i człowieku dzięki któremu jeszcze jestem na forum koledze @abtb. Cholercia, zaraz się posypią jakieś zaproszenia na wykłady i konferencje, czy też jak mawia młodzież - iwenty Dziękuję Pawle za dobre słowo , ale czy ja aż tak wiele zrobiłem? Mam nadzieję, że jeszcze uda nam się spotkać na jakiejś imprezie (a przynajmniej na Babarybie 2026) Oczywiście bardzo gratuluję tak udanego debiutu na Babarybie Edytowane 8 Czerwca przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca 1 minutę temu, abtb napisał: ale czy ja aż tak wiele zrobiłem? Oj tak. 2 minuty temu, abtb napisał: Mam nadzieję, że jeszcze uda nam się spotkać na jakiejś imprezie (a przynajmniej na Babarybie 2026) Też mam taką nadzieję ale nic nie planuję bo życie lubi weryfikować plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Gratuluję i cieszę się ze spotkania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, Xmen napisał: Teraz będzie chwalipost. Debiut na Babarybie wymarzony. Kolekcja Bf-110 dostała wyróżnienie. Wreszcie miałem okazję poznać osobiście i porozmawiać z kolegami @socjo1, @zaruki @Soris. Nie mogę oczywiście zapomnieć o mojej dobrej duszy i człowieku dzięki któremu jeszcze jestem na forum koledze @abtb. Nie udało się porozmawiać z kolegą @zegeyeale był bardzo zajęty a nie chciałem przeszkadzać. Bardzo mi miło, że mogłem poznać nowych Kolegów, oraz przynajmniej przybić piątkę z tymi, których już znam! Pozdrawiam Was serdecznie i bardzo się cieszę, że do nas wpadliście! Gratulacje Pawle za wyróżnienie Twoich Messerów. Edytowane 8 Czerwca przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Czerwca Autor Share Napisano 9 Czerwca Dziękuję wszystkim za spotkanie i za gratulacje. Jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam. Teraz mogę się z powrotem schować do mojej dziupli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Gratuluję udanego debiutu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Gratulacje, świetny debiut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi