Szydercza Gała Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października No i dzbanek skończony, Warsztacik do obejrzenia TUTAJ gdyby kto chciał. Sam model lepi sie przyjemnie, te bebechy od Aireasa nawet w miarę pasują, pomimo tego ze sa dedykowane do Academy. Widać wszyscy oni przykładali do podobnych planów To mój drugi NMF i wydaje mi się że METODA się sprawdza, choc jest nieco upierdliwa, uważam że czas na to poświęcony sie opłaca. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Kawał dobrej roboty . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października (edytowane) Ale krowa! O, i koza, całkiem zgrabna, pasie się w krzakach. Udatna i apetyczna scenka. jest czym oko popaść przez dłuższy czas. Do czego niniejszym przystępuję. Edytowane 26 Października przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października No ładny dzban NMF wyszedł świetnie. Ale wracając do tytułu warsztatowego - cycki były o wiele ładniejsze na tym dzbanku w łaciatym malowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Fajny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października (edytowane) Piękna praca. Podziwiam malowanie alu. W ogóle malarsko świetna robota! Detal to samo. Co do wątpliwości. Żaluzje nie powinny być trochę bardziej do tylu przesunięte? Te dłuższe powinny chyba zasłaniać ten pierścień zaraz za nimi. Widoczny powinien być chyba tylko za tymi dwoma krótszymi żaluzjami na dole. Chyba że to jakiś myk przy demontażu osłony Uwagę zwrócił ten wyłażący spod spodu zinc chromate. Gratulacje modelu! PS. Świetnie zmalowana koza, odciąga trochę uwagę od dzbanka Edytowane 26 Października przez panDespota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafly Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Dla mnie mistrzostwo świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października (edytowane) @panDespota Wiadomka, ZDRADA ( z resztą nie jedyna ) , model do kosza Jak bede robił Razorbacka, musze inaczej podejść do tematu... Edytowane 26 Października przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Jakoś tak niechlujnie zrobiony ten model. Części mu poodpadowywują. Koza ładna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: Jakoś tak niechlujnie zrobiony ten model. Części mu poodpadowywują. Nie wymagaj cudów przy takim tempie ( w porównaniu wodnych warsztatów). Coś za coś. Ale cuż szkodzi dać "+" na zachętę? Więc masz ode mnie "+" A na serio całkiem przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października NMF bardzo me gusta, to jest chyba pierwszy raz kiedy podoba mi się zróżnicowanie paneli. Może dlatego, że przeskakując wzrokiem między kafelkami wciąż odbieram je jako amelinium, a nie inny metal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Samolot zajebisty, koza jak się patrzy, brakuje mi tylko mechanika który poszedł po kombinerki do hangaru... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Udany podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października (edytowane) Zacieszam że się podoba @zloty zgadzam się ze nie zaszkodziłby tu jakis pajac, niestety takowego nie znalazłem, a w tej skali szkopa juz nie przemalujesz na amerykańca.... @ArtuRze bo to wszystko są aluminiumy Alcladowe aluminium, duraliminium i polished aluminium. Edytowane 26 Października przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października coś tu mi się nie składa.... miały być cycki a jest koza.... czuje się jak wyborca po roku rządzenia partii na którą głosowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października 10 minut temu, M.A.V. napisał: coś tu mi się nie składa.... miały być cycki a jest koza.... Jest koza są cycki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi