Xmen Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca Zabawy w sklejanie ciąg dalszy.Kaszana wyszła straszna.Mimo to zapraszam.zdjecia tylko cztery bo padły baterie w aparacie, 12 Cytuj
abtb Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca 15 minut temu, Xmen napisał: Zabawy w sklejanie ciąg dalszy.Kaszana wyszła straszna Przeczysz sam sobie - jak jest zabawa to nie ma kaszany. I na odwrót - jak jest kaszana (i spinanie pośladów) to nie ma zabawy w sklejanie Mesiek ładny, choć odrobinkę za "spokojny" jak dla mnie Cytuj
Xmen Napisano 25 Czerwca Autor Napisano 25 Czerwca 3 minuty temu, abtb napisał: Przeczysz sam sobie - jak jest zabawa to nie ma kaszany. I na odwrót - jak jest kaszana (i spinanie pośladów) to nie ma zabawy w sklejanie Mesiek ładny, choć odrobinkę za "spokojny" jak dla mnie Bo ja taki dziwny jestem .Bawię się w sklejanie i nawet jak wyjdzie kaszana nie przeszkadza mi to.A po z a tym nie mogę napisać że wyszło c....o. Cytuj
Adamo722 Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca 11 minut temu, Xmen napisał: Bo ja taki dziwny jestem .Bawię się w sklejanie i nawet jak wyjdzie kaszana nie przeszkadza mi to.A po z a tym nie mogę napisać że wyszło c....o. Czasami wystarczy fota 1 Cytuj
barszczo Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca Tam zaraz kaszana, Messer jak Messer. Bardzo rzadki na dodatek . 1 Cytuj
zloty Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca Przeszczepy AMLu widać że wyszły ok , więc co jest takie ujowe? Model Eduarda , pogoda, brak Polaków na mundialu? Cytuj
Xmen Napisano 25 Czerwca Autor Napisano 25 Czerwca 24 minuty temu, Adamo722 napisał: Czasami wystarczy fota Zgadza się. 4 minuty temu, zloty napisał: Przeszczepy AMLu widać że wyszły ok , więc co jest takie ujowe? Właśnie te przeszczepy AML.Wystarczy jak napiszę że jedna gondola silnika jest wyższa od drugiej o 1 mm ? Spasowanie też słabe. 7 minut temu, zloty napisał: brak Polaków na mundialu? To akurat jest na plus. Cytuj
Moses Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca 3 godziny temu, Xmen napisał: Kaszana wyszła straszna., 1 Cytuj
Xmen Napisano 25 Czerwca Autor Napisano 25 Czerwca 2 minuty temu, Seb napisał: No dałbym głowę, że to gotowiec od Corgi. I już byś był bez głowy. Cytuj
Xmen Napisano 26 Czerwca Autor Napisano 26 Czerwca Dziękuję za komentarze i uwagi. Idę dalej bawić się w sklejanie modeli. Cytuj
Adamo722 Napisano 26 Czerwca Napisano 26 Czerwca 32 minuty temu, Xmen napisał: Dziękuję za komentarze i uwagi. Idę dalej bawić się w sklejanie modeli. Dobra baw się w sklejanie bo jak zaczniesz porządnie robić to niektórych w kompleksy wpędzisz Cytuj
Xmen Napisano 26 Czerwca Autor Napisano 26 Czerwca (edytowane) 17 minut temu, Adamo722 napisał: Dobra baw się w sklejanie Tak właśnie zamierzam robić. 17 minut temu, Adamo722 napisał: jak zaczniesz porządnie robić Już mi przeszło "gonienie króliczka". Skończyłem z tym. 17 minut temu, Adamo722 napisał: to niektórych w kompleksy wpędzisz Mogą spać spokojnie. Edytowane 26 Czerwca przez Xmen Cytuj
mig Napisano 26 Czerwca Napisano 26 Czerwca Na zdjęciach nie widać, żeby cos wyszło c......o. Wygląda dobrze i nie jest przesadnie ubrudzony co jest na plus Przydałoby się więcej zdjęć. Cytuj
Xmen Napisano 2 Lipca Autor Napisano 2 Lipca W dniu 26.06.2026 o 18:23, mig napisał: Przydałoby się więcej zdjęć. Specjalnie dla kolegi. Tak już na całkowite zakończenie tematu. Wersja "B" zrobiona to została tylko do zrobienia wersja "E". Reszta to już tylko " wariacje" kamuflażowe. 3 Cytuj
Xmen Napisano 3 Lipca Autor Napisano 3 Lipca 5 godzin temu, kolejny-Wojtek napisał: Jest fest. Nie marudż. Pozdrawiam. Nie marudzę.Wyszlo jak wyszło.Jadę dalej z tematem. Ten model to już historia. Stoi na półce i cieszy oko. Do następnej galerii. Cytuj
mig Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca 12 godzin temu, Xmen napisał: Stoi na półce i cieszy oko. I to jest najważniejsze. 1 Cytuj
barszczo Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca 12 godzin temu, Xmen napisał: Stoi na półce i cieszy oko. Do następnej galerii. Po to się robi modele, trzymam kciuki za następny projekt . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi