shadowmare Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu (edytowane) Model w 90 % z najwyższego pułapu jakościowego, na minus brak wielu detali w kokpicie i bardzo cienkie blaszki praktycznie uniemożliwiające pracę z nimi. Polecam każdemu, da się go nabyć duuużo taniej u sprzedawców z Chin. Dodane: - blaszka Edka w kokpicie, - dodatkowe dyngsy tamże, - klapy z zestawu Edka do Hasegawy, - radio i zagłówek wystrugane własnoręcznie, - otwarte otwory inspekcyjne od spodu - zestaw Mastera, kmy + rurka pitota - maski Montexu - paszcza - dodatkowe magnesy przy kołpaku warsztat https://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=928&t=95305&start=30 Edytowane 6 godzin temu przez shadowmare 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu To jest naprawdę piękny model, Chinole stanęli na wysokości zadania. Twoja interpretacja się podoba, nawet bardzo. Nie wszystko co prawda do mnie przemawia, ale całość jest naprawdę OK . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Czy limuzyna przypadkiem nie ma niewklejonych górnych okienek? przynajmniej ja tam szyby nie widzę Zmalowany i uciorany jest super, trochę mi brakuje wyraźniejszych linii podziałowych (zestawowe są takie płytkie?). Wnętrze genialne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Klasa jak zawsze,świetny model,malowane i brudzenie takie jak lubie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu 31 minut temu, jachud3 napisał: Czy limuzyna przypadkiem nie ma niewklejonych górnych okienek? przynajmniej ja tam szyby nie widzę Zmalowany i uciorany jest super, trochę mi brakuje wyraźniejszych linii podziałowych (zestawowe są takie płytkie?). Wnętrze genialne. Dobrze widzisz, okienka wycięte dremelem, żeby kokpit lepiej było widać. Linie podziałowe to akurat dla mnie zaleta, w tej skali delikatne zaznacznie wystarczy i dobrze oddaje oryginał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Prosto w mój gust! Naprawdę piękny - gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu pierwsza klasa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Model piękny. Przy tym wychyleniu lotek, drążek powinien być wychylony w prawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Przemas napisał: Przy tym wychyleniu lotek, drążek powinien być wychylony w prawo. to zauwazysz w 99% zbudowanych modeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, shadowmare napisał: Hmmm... Czy przejścia kamuflażu faktycznie były takie "zębate"? (Lewy płat pierwsze, między znakiem a kadłubem, prawy płat koło lotki, statecznik poziomy - tak przykładowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Te miejsca gdzie są zęby to przy miejscach, przynajmiej na skrzydłach, gdzie miały być brytyjskie znaki, przed przejęciem przez AVG. Stąd to tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Pięknie pomalowany i sfotografowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi